Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Holnap megneznem (de valszeg nem fogjuk ezt latni ) 4-4-2-ben: Casilla - Danilo, Nacho/Case, Ramos, Coentrao - Lucas, Kova, Isco, Asensio - Morata, Mariano
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a B csapat majdnem erosebb mint a galakezdo hol latni ilyet mas csapatoknal?
- BlancoMark
Nagyon nehez lesz igy, en mar egy egy golos kinkeserves gyozelemnek is orulnek. Mondjuk az eleg gaz, hogy a vedelembol Carvajalt leszamitva senki nem tud pihenni, remelem kihuzzak serules nelkul.
Nincs nagyon választási opciója, a sárgák meg a szoros menetrend miatt, tele kemény meccsekkel ezt le kell hozni nélkülük.Tádám írta:Azért Zidane megint keményen rotál holnapra. Nagyon kiváncsi vagyok a kezdőre. Nincs Carvajal nincs BBC, Keylor.
Mondjuk Casillában bízom, de sajnos Marcelo nem igazán tud pihenni, Coentrao esélytelen szerintem hogy kezdő legyen.. Sok fog múlni Asensión meg Vázquezen és hogy Morata mennyire lövi be a helyzeteket, de azért remélem megoldják a srácok.
Az a durva, hogy a padon meg olyan minőség van, mondjon bárki bármit is, hogy nem is izgulok a meccs miatt.
Nacho van amúgy egyedül veszélyben sárgák miatt?
Lehet betennén Casét hátra, azt akkor fel lehet pakolni egy fullos játszó KPt.
danilotól azért tartok rendesen ... de nem lehet bukni.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Azért Zidane megint keményen rotál holnapra. Nagyon kiváncsi vagyok a kezdőre. Nincs Carvajal nincs BBC, Keylor.
Mondjuk Casillában bízom, de sajnos Marcelo nem igazán tud pihenni, Coentrao esélytelen szerintem hogy kezdő legyen.. Sok fog múlni Asensión meg Vázquezen és hogy Morata mennyire lövi be a helyzeteket, de azért remélem megoldják a srácok.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
egy gijon ellen azert ne betlizzunk. kieso csapat igaz ilyenkor ezek a legveszelyesebbek mert elkezdenek menekulni. de nem szabad itt botlani.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
holnap utan ujabb meccs, azert ez eleg kemeny. b csapattal is nyerni kell, hogy nyugodtan tudjuk varni a barcat...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tony Adams a Granada új edzője. Khm... Angol edző... instant bukás?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez az egyik kedvencem tehát 5 éve nem nyertünk bajnokságot és pont idén kell megnyeretni velünk ? Mérnem tavaly vagy jövőre ? Ha ennyire zsebünkben van a szövetség meg minden akkor,hogy hogy nem csalták el nekünk az elmult 5 évben a bajnokságot? pont most telt be a pohár h miért nem nyer a Real bajnokságot?V. Mester 77 írta: h idén a Madridnak kell bajnokságot nyerni
Biztos vagyok benne,hogy 50 év mulva perez tábornokról hallgatjuk majd a legendákat mert 2012ben és 2017ben megvette a bajnokságot, az elnyomott katalánok meg alig nyertek vagy 6ot közben
Én amúgy értem a logikájukat.Bebeszélik maguknak,hogy itt van ez a csunya diktatúra ha nem nyernek akkor hát a renccccer szar meg perez meg elnyomás.Ha meg nyernek akkor ők az igazság harcosok akik az elnyomás ellenére is megnyerik a trófeákat
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
hogy én is hozzáfűzzek ehhez a témához, nekem még általános iskolában volt egy haverom(már rég nem tartjuk a kapcsolatot, ez volt kb 13-14 éve), nagy barcás volt már akkor, emlékszem kluivert, overmars poszterei voltak a falán stb. ő rá nem lehet azt mondani, hogy divatdrukker, ez tiszteletben tartom, de ugyanúgy meg volt neki is az az undorító stílusa ha real jött szóba akármilyen formában.
de ez van a sport tvben is, megfigyelitek tök mindegy ki az név szerint, ha reál ellen kimarad egy helyzet vagy akármi, rendesen csalódottak, rosszul vannak. röhej, de ez nem új keletű dolog
de ez van a sport tvben is, megfigyelitek tök mindegy ki az név szerint, ha reál ellen kimarad egy helyzet vagy akármi, rendesen csalódottak, rosszul vannak. röhej, de ez nem új keletű dolog
az nem jelent semmit. nezd meg a sporttvn kik szakertenek es milyen elfogultsaggal....V. Mester 77 írta:Igen. Tudom. Csak amikor egykori válogatott sportoló is ilyeneket nyomat nekem, akkor azert picit el is szomorodom
- Mester77
Igen. Tudom. Csak amikor egykori válogatott sportoló is ilyeneket nyomat nekem, akkor azert picit el is szomorodom
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A legjobb amit ilyenkor tehetsz széles mosollyal az arcodon, vagy tovább állsz vagy csak annyit mondasz: ,,Folytasd csak! Előbb-utóbb csak mondasz valami értelmeset."
Hadd mondják, nincs is jobb annál, amikor látod, hogy habzó szájjal vérengeznek és látod, hogy mennyire nem tetszik nekik a szitu, jobbnál jobb összeesküvésről szóló dolgokat találnak ki. Ezzel is magukat becsmérlik, szóval nyugi. Az ilyenekkel nem tudsz normálisan elcsevegni, nem is kell! Tisztelet persze a kivételnek!
Hadd mondják, nincs is jobb annál, amikor látod, hogy habzó szájjal vérengeznek és látod, hogy mennyire nem tetszik nekik a szitu, jobbnál jobb összeesküvésről szóló dolgokat találnak ki. Ezzel is magukat becsmérlik, szóval nyugi. Az ilyenekkel nem tudsz normálisan elcsevegni, nem is kell! Tisztelet persze a kivételnek!
- Mester77
Nem fogom az életben soha megérteni a "culék" gondolatmeneteit..
Legmélyebb tiszteletem a kivételnek, mert nekem is van legalább 3 olyan ismerősöm, akik normálisan látják a dolokat, nem elvakultak és nem nyomják a sok sablon szart, vagy mint Paleszék itt, de komolyan mondom a többi..
Ma kérdőre vontak engem, h hogyan tudok egy ilyen csapatnak szurkolni, mint a Real Madrid, akik szétcsalják a futball világot stb stb mert világos, h idén a Madridnak kell bajnokságot nyerni és akkor jönnek ezzel a zacskós történettel, Pérez vesztegetéseivel..
A Málaga elleni meccs is bunda volt, mert szétcsalta a Real bérenc bíró a meccset, Neymar kiállítása is kamu és direkt klasszikus előtt ne peeersze
Meg, h micsoda szép kis összeállítást lehetne csinálni a " Margit " javára elcsalt mérkőzésekről.
És még sorolhatnám.. Aztán egy idő után meguntam. Én nem állok le vitázni az ilyen csökkent szellemi képességekkel megáldott barmokkal, de egyszerűen már rosszul vagyok ettől, arról nem is beszélve, h a magyar média és " sport újságírás " mit művelnek és milyen szinten megy a ferdítés, és az indulat keltés.
Persze mit is várhat az ember amikor olyan hitvány szarrágók is ott lehetnek mint piqué
Ne haragudjatok, amiért kicsit most ide kifakadtam, de
De, h vmi a témához is kapcsolódjon:
áá. semmi sem jut eszembe úgy felszabtak
Legmélyebb tiszteletem a kivételnek, mert nekem is van legalább 3 olyan ismerősöm, akik normálisan látják a dolokat, nem elvakultak és nem nyomják a sok sablon szart, vagy mint Paleszék itt, de komolyan mondom a többi..
Ma kérdőre vontak engem, h hogyan tudok egy ilyen csapatnak szurkolni, mint a Real Madrid, akik szétcsalják a futball világot stb stb mert világos, h idén a Madridnak kell bajnokságot nyerni és akkor jönnek ezzel a zacskós történettel, Pérez vesztegetéseivel..
A Málaga elleni meccs is bunda volt, mert szétcsalta a Real bérenc bíró a meccset, Neymar kiállítása is kamu és direkt klasszikus előtt ne peeersze
Meg, h micsoda szép kis összeállítást lehetne csinálni a " Margit " javára elcsalt mérkőzésekről.
És még sorolhatnám.. Aztán egy idő után meguntam. Én nem állok le vitázni az ilyen csökkent szellemi képességekkel megáldott barmokkal, de egyszerűen már rosszul vagyok ettől, arról nem is beszélve, h a magyar média és " sport újságírás " mit művelnek és milyen szinten megy a ferdítés, és az indulat keltés.
Persze mit is várhat az ember amikor olyan hitvány szarrágók is ott lehetnek mint piqué
Ne haragudjatok, amiért kicsit most ide kifakadtam, de
De, h vmi a témához is kapcsolódjon:
áá. semmi sem jut eszembe úgy felszabtak
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
Megneztem az osszefoglalot a 0-3as meccsrol, hat nem tudom. Nem emlekszek, hogy olyan lehengerloek lettunk volna inkabb az atletico fogott ki mocskos szar napot akkor. Nincs jo eloerzetem, a "gala" kezdonk is olyan rossz óment sugall nekem holnapra. Gorcsosek lesznek, szokasos statikus semmi, aztan idegesek, oblak kifogja védeni a szemunket is. Á fosok. Hiaba otthon vagyunk remelem a jatekosok nem gondolnak arra a meccsre mert ez teljesen mas lesz. Benzema, cr-t nem feltem, ink a modric, bale duotol tartok, hogy folytatni fogjak a szar teljesítmenyuket es ez nagyon kifoghat a csapaton
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Remy-re reagáltam.
Hazardod én is jobbnak tartom.
Nekem csak a tavalyi produkció fájó tőle... Mi a garancia arra, hogy itt nem fog behisztizni és hoz le egy hasonlót?
Hazardod én is jobbnak tartom.
Nekem csak a tavalyi produkció fájó tőle... Mi a garancia arra, hogy itt nem fog behisztizni és hoz le egy hasonlót?
ZIDANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hazard nem egy tulfujt kozepszer, en azt gondolom. Elorelepes lenne, bar helye nem nagyon van. Az a baj, hogy ezt a 4-3-3-at el kene engedni. Total melleloves mar. Amikor CR csucson volt, akkor egyertelmu volt ez a felallas. Igy mar annyira nem fekszik nekunk.
4-1-4-1, 4-4-2, 4-2-3-1, ezek opciok, a 4-3-3 nem.
A 4-4-2 kivetelevel Isconak lenne egy berelt helye, aminek orulnek nagyon.
4-1-4-1, 4-4-2, 4-2-3-1, ezek opciok, a 4-3-3 nem.
A 4-4-2 kivetelevel Isconak lenne egy berelt helye, aminek orulnek nagyon.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Eladjuk Jamest és hozunk helyette egy szintén túlfújt középszert.
deal of the year
deal of the year
ZIDANE