morientes írta:Ma meg ott tart,hogy ő "nevez ki" embereket galaktikusnak.(a vétel ár,meg a fizetések alapján mindenképp).
Kb ennyi a lényeg! Azt hiszi, hogy Ő a Jani, meg hogy Ő irányít, közbe meg a fél világ rajta nevet, hogy egy Bale-ért fizetett 90 milliót. Csak azért, hogy legyen egy nagy igazolás és, hogy galaktikusnak nevezhesse. Hát hol galaktikus Ő? Hol van egy Figo-hoz képest például, ha már egy poszton játszanak...
Nem teljesen normális az emberünk... Viszont a szavazáson arra szavaztam, hogy maradjon. De csak azért, mert nem látok senkit, aki igazán megfelelő lenne. Nagyon nehéz kérdés ez egyébként, meert rengeteget árt egyébként, de az ilyen Caldéron félék sem lennének megoldások. Nem tudom mikor lesz elnökválasztás, de hátha addig elő kerül valami értelmes ember, aki minden szempontból megfelel.
Még egy dolog... Ez csak fikció, de nekem eszembe jutott az is, hogy ha például le szavazzák Perézt, akkor nem kavarhatna be a csapatnál? Mert elvileg elég nagy hatalma van úgy alapból véve a világban. Spanyolországon belül biztosan.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero