Magánzárka badumm tssRemy írta:Madridom --> Griezmann hírek --> Remy boldog. Csak van valami a háttérben, ha szóba kerül.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Madridom --> Griezmann hírek --> Remy boldog. Csak van valami a háttérben, ha szóba kerül.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyon kulturált volt, valóban...ha nálad ez az, akkor egy szinten vagytok. Sehol nem írtam, hogy kiteszem. A jó tanácsért nem tudok most fizetni sajnos, remélem ingyen volt. A többi sírás jöhet privátban. Mert offolásért tényleg jár a bünti.k!ll3rcsöcs írta:OFFSzóval ha valaki értelmesen, kulturált keretek közt fejezi ki a némelyekkel nem egyező véleményét, akkor be kell fenyíteni egy lehetséges bannolással. Pihenj inkább, ha ingerült vagy.Realista24 írta: Azt írtad hogy nem létezik a cikk. Ergo hazudok. Lassan engedd el a témát. Mert elég ingerült vagyok a napokban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
OFF
Szóval ha valaki értelmesen, kulturált keretek közt fejezi ki a némelyekkel nem egyező véleményét, akkor be kell fenyíteni egy lehetséges bannolással. Pihenj inkább, ha ingerült vagy.Realista24 írta: Azt írtad hogy nem létezik a cikk. Ergo hazudok. Lassan engedd el a témát. Mert elég ingerült vagyok a napokban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írtad hogy nem létezik a cikk. Ergo hazudok. Lassan engedd el a témát. Mert elég ingerült vagyok a napokban.Norbii írta:Én meg téged imádlak amiért nem vagy képes arrogancia nélkül válaszolni.Realista24 írta:
Azt állítod hogy ferditek? Hazudok? Kitaláltam?
Egyébként egy cikk írásakor akar tobb helyről is van forrás, de csak egy van feltüntetve. Meg a spanyol is eltérő szokott lenni. Egyik oldal jobban cenzúráz mint a masik. A masik szabadabban fogalmaz.
Imádom az ilyen okoskodó olvasót, aki háttér Info nelkul szól bele a dolgokba es nem képes elviselni hogy nincs igaza.
Megint olyanokat akarsz belelátni amiről szó sincs. Nem neveztelek hazugnak és nem is állítottam hogy kitaláltad. A sarkítás se lenne jó megfogalmazás, de ahhoz van közel.
A
"Felőlem akármelyik csapatba igazolhat, csak ne a Real Madridba menjen.”
és a
Természetesen jobban szeretném......
között van különbség, főleg annak tekintetében hogy kitért arra h támogatni fogják bárhogy dönt mivel fiatal és a legjobbat akarják neki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Én meg téged imádlak amiért nem vagy képes arrogancia nélkül válaszolni.Realista24 írta:
Azt állítod hogy ferditek? Hazudok? Kitaláltam?
Egyébként egy cikk írásakor akar tobb helyről is van forrás, de csak egy van feltüntetve. Meg a spanyol is eltérő szokott lenni. Egyik oldal jobban cenzúráz mint a masik. A masik szabadabban fogalmaz.
Imádom az ilyen okoskodó olvasót, aki háttér Info nelkul szól bele a dolgokba es nem képes elviselni hogy nincs igaza.
Megint olyanokat akarsz belelátni amiről szó sincs. Nem neveztelek hazugnak és nem is állítottam hogy kitaláltad. A sarkítás se lenne jó megfogalmazás, de ahhoz van közel.
A
"Felőlem akármelyik csapatba igazolhat, csak ne a Real Madridba menjen.”
és a
Természetesen jobban szeretném......
között van különbség, főleg annak tekintetében hogy kitért arra h támogatni fogják bárhogy dönt mivel fiatal és a legjobbat akarják neki.
a masik oldala hogy mi meg ezek ellen kello gyakorisaggal....
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Úgyis verik őket. A kisebb csapatok ellen bukdácsolnak ebben az idényben.BBeno írta:most nezem a barcanak nagyon konnyu mar a vegjatek. se sevilla se valencia se atma.
most nezem a barcanak nagyon konnyu mar a vegjatek. se sevilla se valencia se atma.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
@Norbii
Sztem ez a forrás:
https://tribuna.com/realmadrid/en/news/1801056/
És nemtudok spanyolul, de ha minden igaz, akkor ebben az interjúban beszél Theoról:
http://play.cadenaser.com/audio/1491345340_010302/
4:05-től, halgasson bele, aki érti, de többször elhangzik, hogy Theo, úgyhogy gondolom arról van szó.
Sztem ez a forrás:
https://tribuna.com/realmadrid/en/news/1801056/
És nemtudok spanyolul, de ha minden igaz, akkor ebben az interjúban beszél Theoról:
http://play.cadenaser.com/audio/1491345340_010302/
4:05-től, halgasson bele, aki érti, de többször elhangzik, hogy Theo, úgyhogy gondolom arról van szó.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt állítod hogy ferditek? Hazudok? Kitaláltam?Norbii írta:Megtalálnám én ha létezne.Realista24 írta: Szolj ha megtaláltad amiről en fordítottam.
A cikketekben forrásként a marca van megjelölve én pedig az angol változatot szintén onnan vettem. Oké, van spanyol verziója is de ugyan az mint az angol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Megtalálnám én ha létezne.Realista24 írta: Szolj ha megtaláltad amiről en fordítottam.
A cikketekben forrásként a marca van megjelölve én pedig az angol változatot szintén onnan vettem. Oké, van spanyol verziója is de ugyan az mint az angol.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szolj ha megtaláltad amiről en fordítottam.Norbii írta:Én mindenhol ezt a verziót olvastam és spanyol forrásoknál is.
Madridista óta követlek benneteket töretlenül hűen szóval nem igazán tervezem hogy mást olvassak. Ill egyáltalán nem sértegetésre mentem hanem kritika féleségre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nektek is Perez fizet a cikkekért.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Norbii
Én mindenhol ezt a verziót olvastam és spanyol forrásoknál is.
Madridista óta követlek benneteket töretlenül hűen szóval nem igazán tervezem hogy mást olvassak. Ill egyáltalán nem sértegetésre mentem hanem kritika féleségre.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Talan mert nem azt fordítottam amit te másoltál.Norbii írta:A Godinos rövidhír eléggé provokatívan sikerült. Persze értem én hogy az ellenségeskedés közben sokszor nem tud tisztán gondolkodni az ember, de ez még is csak túlzás mikor csúsztatva van lehozva a cikk.
Eredeti:
No Atletico fan would like it if Theo joined Real Madrid instead of another team," Godin said. "I speak for myself, what I would do -
Fordított:
Egyértelmű, hogy nem akarom azt, hogy a Real Madridba menjen, de még nagyon fiatal. Felőlem akármelyik csapatba igazolhat, csak ne a Real Madridba menjen.”
A fordított változat tartalmilag jóval hosszabb és stílusilag is bőven különbözik.
Igazából ez már többször is feltűnt hogy a fordított verzió túlzó az eredetihez képest ezzel rontva egy személy megítélését.
Amúgy meg nem kell olvasni akkor.
Magyarázol bele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
A Godinos rövidhír eléggé provokatívan sikerült. Persze értem én hogy az ellenségeskedés közben sokszor nem tud tisztán gondolkodni az ember, de ez még is csak túlzás mikor csúsztatva van lehozva a cikk.
Eredeti:
No Atletico fan would like it if Theo joined Real Madrid instead of another team," Godin said. "I speak for myself, what I would do -
Fordított:
Egyértelmű, hogy nem akarom azt, hogy a Real Madridba menjen, de még nagyon fiatal. Felőlem akármelyik csapatba igazolhat, csak ne a Real Madridba menjen.”
A fordított változat tartalmilag jóval hosszabb és stílusilag is bőven különbözik.
Igazából ez már többször is feltűnt hogy a fordított verzió túlzó az eredetihez képest ezzel rontva egy személy megítélését.
Eredeti:
Fordított:
jaa amugy diego alves megint tiziz fogott. elkepeszto tiziolo. btw kivancsi vagyok a deporosok oda mentek e hozza nevetve pacsizni vagy forditva megtette volna e h gol a vege...
van egy tippem.
van egy tippem.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En a szivem szerint az Atletico ellen kuldenem fel az Eibar elleni kezdot, csak James helyett Iscot kezdetnem.BlancoMark írta:Hetkozben a Leganes ellen kiket raknatok? Szerintem lazan mehetne az Eibar fele csapat azzal a kivetelel, hogy Benzema helyett Moratat raknam a kezdobe, remelul muzsikaltunk akkor is, talan 2017 legjobb jatekat bemutatva. A nagy menok meg csak pihenjenek az Atleticora meg Bayernre mert kiscsapatok ellen ugyis keptelenek felszivni magukat es kuzdeni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- BlancoMark
Hetkozben a Leganes ellen kiket raknatok? Szerintem lazan mehetne az Eibar fele csapat azzal a kivetelel, hogy Benzema helyett Moratat raknam a kezdobe, remelul muzsikaltunk akkor is, talan 2017 legjobb jatekat bemutatva. A nagy menok meg csak pihenjenek az Atleticora meg Bayernre mert kiscsapatok ellen ugyis keptelenek felszivni magukat es kuzdeni.