nmate írta:Tudod, a söprögető előtt.
Az meg a legöregebb ember a csapatban, aki nem tud futni folyton baszogatja a kicsiket és "térdgép" van a lábán.
Jaj de fa@za volt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 1., szerda 21:18
nmate írta:Tudod, a söprögető előtt.
Az meg a legöregebb ember a csapatban, aki nem tud futni folyton baszogatja a kicsiket és "térdgép" van a lábán.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 1., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 1., szerda 21:04
Az milyen poszt :Đ :Đ
Azért íeram hogy "amolyan" beállósként
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 1., szerda 16:32
Azért íeram hogy "amolyan" beállóskéntNem beállósként gondoltam rá. Ugyanúgy egy vonalban lennének, mintha csak 2 védő lenne. Csak ugye alapból szokása Pepe-nek, hogy "kiront" félpályáig, nyomatja a megelőző szereléseket. Ez nagyon jól megy neki akkor is ha csak egy társa van, így, hogy 2 lenne még jobban működne. :)
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 16:23
Jó, hát de ez csak fikció.morientes írta:Egyrészt ugye Bale sajnos addig nem lesz a padon amígy Perez regnál...vagy míg a walesi vissza nem vonul
Nem beállósként gondoltam rá. Ugyanúgy egy vonalban lennének, mintha csak 2 védő lenne. Csak ugye alapból szokása Pepe-nek, hogy "kiront" félpályáig, nyomatja a megelőző szereléseket. Ez nagyon jól megy neki akkor is ha csak egy társa van, így, hogy 2 lenne még jobban működne.morientes írta:Másfelől Pepe amolyan beállósként való játszatása rejt magában némi veszélyt...Ramos detto
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 1., szerda 16:13
Egyrészt ugye Bale sajnos addig nem lesz a padon amígy Perez regnál...vagy míg a walesi vissza nem vonulAz én elképzelésemben nem. :) Már csak azért sem, mert Bale helyett plusz egy védő, aki kironthat a k.pályára. Ugye ebbe Pepe egész jó. :) Szerintem nem lenne feltétlen halott ötlet, csak hát nem erre van felépítve a keret.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 15:58
Benitezzel megoldható lenne, ha már akkora taktikus és fegyelmező.ziro4vr írta:de hatalmas taktikai fegyelem kell hozzá
Az én elképzelésemben nem. Már csak azért sem, mert Bale helyett plusz egy védő, aki kironthat a k.pályára. Ugye ebbe Pepe egész jó. Szerintem nem lenne feltétlen halott ötlet, csak hát nem erre van felépítve a keret.morientes írta:Hát ez így...elég átjáróház szagú
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 1., szerda 15:40
Hát ez így...elég átjáróház szagúM1Ö írta:Igen, de így már 3 lenne. Szerintem sem lesz egyébként, de pár meccs erejéig megnéznék egy:morientes írta: miatt mus a 2 belsővédő
----------kapus--------
----Varane-Pepe-Ramos--
Carvajal--------------Marcelo
------------Kroos-----------
-----Modric--------Isco-----
-----Benzema----CR--------
féle felállást.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 15:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 15:33
Igen, de így már 3 lenne. Szerintem sem lesz egyébként, de pár meccs erejéig megnéznék egy:morientes írta: miatt mus a 2 belsővédő
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 1., szerda 14:24
A 2 támadóbb felfogású szélsővédőink miatt mus a 2 belsővédő,valamint a kp-n sem az inkább védekező tipusú játékosok vannak,ezért sztm nem igen lesz ez.Más: A Napolinál játszatott már 5-3-2-es (3-5-2 kinek hogy tetszik) felállást is. Nem valószínű, hogy Madridban meghúzza, de én szívesen megnéznék egy ilyet is alkalmadtán. :)
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 11:51
Valamit csak kiagyal, hogy jó legyen. Remélem próbálkozni fog több féle felállással is. Ugye elvileg a 4-3-3 és a 4-4-2 már megy, jó lenne ha bele tanulna rendesen a brigád ebbe a 4-2-3-1-be is és akkor lehet varjálni ha van valami gebasz. Jó lenne, ha nem lenne kőbe vésve, hogy csak és kizárólag a 4-2-3-1 jöhet szóba. Na meg a rotálással remélem nem lesz gond itt sem, mert azért nálunk nem olyan egyszerű megoldani, mint a korábbi klubjainál.wZoLee7 írta:Meglássuk mi lesz ebből. Sokat nyernénk ha Béla bevállna baloson, attól nem félek hogy Isco nem lesz jó...állat teljesítményt hozna le az eredeti posztján. Jamest sem kell félteni majd, ha meg Roncinak nem megy csatárban leteszik jobbra, James bemegy Isco helyére és Isco lesz padon
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 1., szerda 11:40
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 30., kedd 19:28
Alapban nalam sem, de ezt mar korabban kifejtettem gyemant alakzat rendszerben CR-Benzi mogotte Iscoval, a kp kuegeszulne Pogbaval.....hatha jol sul el Benitez terve.RealRaúl77 írta:Nekem az a legnagyobb bajom, hogy nem hiszek abban, hogy elől Cé egyedül elég lesz. Nálam alap lenne egy Cé-Benz páros. Akár 2-en, akár kiegészülve egy nem Bale harmadikkal.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 30., kedd 18:59
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 30., kedd 18:50
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 30., kedd 17:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 30., kedd 17:39
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 30., kedd 17:11
Ha ez igaz akkor rossz időszak vár a madridistákra. Nem értek a focihoz épp ezért csak azt írom, amit látok, mint szurkoló. Ha valaki eltudja mondani ez a felállás miért lehet jó vagy épp miért nem azt megköszönném. Ronaldoval már többször is próbálkoztak csatárba, de nem igazán tud ott játszani. Ez így csak hátrány lesz nekünk. Ami bántja a szemem, hogy Bale kerül Ronaldo helyére. Ahol eddig ment a Marcelo, James, CR összjáték kicsibe most nézhetjük, hogy Bale megtolja és ha szerencsénk van még az alapvonal előtt beadja. És ezért Benzema, akinek jók az elmozgásai, jól passzol, jól tartja meg a labdákat elől padra kerül. Csak a kicsi Bale miatt... A jobb oldalon pedig akkor lenne James, aki szélsőnek viszont lassú, de tény hogy amikor nem volt Bale és ő játszott ott még így is többet ért, mint a vadló. Ráadásul a Kroos Modric duóval nem tudom mennyire lesz stabil a kp. Szerintem nem véletlenül játszott Ancelotti 3 középpályással. Legalábbis én, mint szurkoló így látom. De mint mondtam nem igazán értek hozzá, szóval lehet, hogy ez valami überszuper felállás lesz, de egyelőre az én meglátásom szerint ez nem lesz jó a csapatnak.Rafa Benítez telefonon kereste fel Iscót, akit biztosított arról, hogy fontos játékos lesz a következő szezonban. A spanyol edző a 4-2-3-1-es rendszerben a csatár mögötti (Ronaldo) poszton számol a malagaival, míg Bale Ronaldo posztjára, Benzema pedig a padra kerülne.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 30., kedd 15:39
Hosszu a nyar.Géci írta:Abba ne legyen igaza, mert R24 sokszor mondta, hogy el lesz adva.
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem