Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 11., hétfő 22:35

kelemen.istvan írta:GoT
Könyv Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aemon, az öreg a könyvben meghalt már. Van ugye a Dany-Drogon,Jon Snow-másik sárkány, és ha igaz akkor Aegon-harmadik sárkány. Ha Aegon kamu, és nem Targaryen, akkor ötletem sincs ki üli meg a harmadik sárkányt. Mert ugye, egy ember csak 1 sárkányt tud irányítni. :shifty:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valamiért én Branre gondolok, a sorozat alapján is.
Ugye a 4/2-ben (ha jól emlékszem,de lehet később volt) a barlangos jelenet,amikor kérdezte,hogy fog e újra járni,és az öreg mondta neki,hogy nem,de megtanulhat repülni. Nekem egyből az ugrott be,hogy majd belevargol a sárkányba,és kvázi így lovagolja meg...Lehet tévedek,de én erre gondolok.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Nivo10

HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2015. május 11., hétfő 22:33

got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze nem úgy értettem, hogy az öreg majd felpattan a sárkányra, aztán meghágja a világot, de azért mégiscsak ott van. Vagy a könyvben nem is szerepel?

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 11., hétfő 22:30

GoT
Könyv Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aemon, az öreg a könyvben meghalt már. Van ugye a Dany-Drogon,Jon Snow-másik sárkány, és ha igaz akkor Aegon-harmadik sárkány. Ha Aegon kamu, és nem Targaryen, akkor ötletem sincs ki üli meg a harmadik sárkányt. Mert ugye, egy ember csak 1 sárkányt tud irányítni. :shifty:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 11., hétfő 22:20

Nivo10 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ha 3 Targaryen van, akkor Jon pont nem lehetne az, mivel ugye Dany, Aegon, meg az öreg a Night's Watchban már megvan, nem?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aegon még nem is tuti, erről is vannak teóriák,hogy fake, stb...majd kiderül. Sorozatba be se hozták, lehet hogy tényleg csak mese habbal a sztorija,időhúzás,ezért kimarad.
Az öregre meg nem hiszem,hogy számítanak ilyenben,hogy majd 100+évesen felmászik sárkányolni... :)

Dany meg majd megtanulja kezelni őket, megvárnám az évad végét B-)

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 11., hétfő 22:18

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak Dany nem tudja kezelni a sárkányokat

Nivo10

HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2015. május 11., hétfő 22:16

revolver írta:GoT

Ez nagyobb spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezek a Jon-os spoilerek főként a könyvből származnak, a könyvben például Tyrion útközben találkozik Rhaegarral, egy harmadik Targaryennel, aki elvileg fel sem fog tűnni a sorozatban, ami elég jelentős eltérés szerintem, szóval ami a könyvben benne van közel sem biztos, hogy a sorozatban is benne lesz

Még egy spoiler a Jon-ra(inkább teória)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért van 3 sárkány, mert 3 Targaryen él és Dany azért nem tudja kezelni őket, mert csak egy férfi ülheti meg őket. Így lehet Jon is Targa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ha 3 Targaryen van, akkor Jon pont nem lehetne az, mivel ugye Dany, Aegon, meg az öreg a Night's Watchban már megvan, nem?

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 11., hétfő 20:39

Person of Interest 5. évad berendelve!!!! :lilasalas:

revolver

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 11., hétfő 20:03

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bocs elírtam, Aegon, nem Rhaegar

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 11., hétfő 20:01

revolver írta:GoT

Ez nagyobb spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezek a Jon-os spoilerek főként a könyvből származnak, a könyvben például Tyrion útközben találkozik Rhaegarral, egy harmadik Targaryennel, aki elvileg fel sem fog tűnni a sorozatban, ami elég jelentős eltérés szerintem, szóval ami a könyvben benne van közel sem biztos, hogy a sorozatban is benne lesz

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért van 3 sárkány, mert 3 Targaryen él és Dany azért nem tudja kezelni őket, mert csak egy férfi ülheti meg őket. Így lehet Jon is Targa
Könyves spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ráadásul a könyvben Jont a meghalás környékezi, valahogy meg kell majd menteni (a vörös nő a tűzzel, vagy ki tudja?)
Mondjuk a könyvben végül meg is lovagolja Dany a sárkányt, de ja logikus, 3 sárkány, 3 sárkánylovas kellene.
Majd az utolsó Targaryent elég ha behozzák 2 évad múlva, most nincs hely és szükség sem rá. Majd ha meghalnak páran :lol:

revolver

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 11., hétfő 19:57

GoT

Ez nagyobb spoiler

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 11., hétfő 19:54

soadroli írta:GoT találgatás
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!olvastam valahol, lehet már régi, de nekem új infó volt: elvileg Daenerys meg John Snow féltesók, és majd összejönnek, azért "tűz és jég dala". vélemény? :D
szerk.: itt olvastam
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen, eléggé valószínűnek tűnik a dolog, aztán ki tudja hogy bontják ki a dolgokat.
Az aktuális részhez:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is azt érzem, hogy unalmas, egyelőre a könyvtől való eltéréseket sem érzem valami izgalmasnak..szokás szerint majd az utolsó 2 rész lesz jó. Mondjuk a Dorne-os részt várom, valami eszméletlen szépek a helyszínek.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. május 11., hétfő 19:28

soadroli írta:GoT találgatás
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!olvastam valahol, lehet már régi, de nekem új infó volt: elvileg Daenerys meg John Snow féltesók, és majd összejönnek, azért "tűz és jég dala". vélemény? :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!most ez csak találgatás vagy könyves spoiler? Mennyire biztos ez?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 11., hétfő 17:20

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez a rész bejött, bár nem volt sokkal eseménydúsabb mint az előzőek. Jon kezd beérni, Stannis vs Bolton komoly lesz...remélem a pucér jelenetet ellőtték a Boltonoknál és nem lesz Wanda mamával is... :lol: Tyrion a végén kellett ahhoz a szálhoz, Dany nekem még mindig nem bejövős
Nem illik.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 11., hétfő 17:09

soadroli írta:GoT találgatásSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!John Snow szinte tény,hogy Rhaegar és Lyanna gyereke. Most az évadban is utaltak rá, Sansa-Petyr beszélgetése a kriptában.

De,hogy összejönnének, azt kétlem...inkább csak együtt nyomják le a másokat majd. B-) remélem.

linkelte a videót én is,de láttam,hogy te is azt raktad be. nah az sok mindenre választ ad.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 11., hétfő 17:06

GoT találgatás
Kép

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 11., hétfő 16:57

messideco írta:GoT s5e5

Spojlerbe, hogy ne legyen baj belőle :)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gyakorlatilag a szezon fele eltelt, és nem történt semmi...
Aryáról nem tudtunk meg újabb infót, Bran benne sem volt az évadban, Dorne, sem a Királyvár nem jelentkezett... Azt értem, hogy a könyv szereplők által mutatja be a történetet, de a sorozat fókuszálhatna több szálra is. Ismét két részbe belesűrítik az események javát így lesz egy jó kis cliffhanger jövő áprilisig...

Btw, hajrá Stannis! Daeneris meg legyen Mareen anyakirálynője, magasról teszek rá...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bran nem is lesz az évadban.
Dorne, figyeld a köv részt. Unbowed Unbent Unbroken a cím. sokat sejtet. B-)
Királyvár elég volt az első 4 részben, ott azért lezavarták a dolgokat, majd az is érkezik a köv. résszel. De felesleges kapkodni. Most az északi szálra kell koncentrálni, ott történnek az izgalmas dolgok. 4 évadon keresztül Királyvár volt a központ, egy rész Királyvár nélküliség nem nagy baj.

Stannisnek drukkolok,de szerintem ő nem lesz már sokáig közöttünk.
Dany meg majd jól seggberakja egész Westerost...csak győzzük kivárni:)

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 11., hétfő 16:42

GoT s5e5

Spojlerbe, hogy ne legyen baj belőle :)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gyakorlatilag a szezon fele eltelt, és nem történt semmi...
Aryáról nem tudtunk meg újabb infót, Bran benne sem volt az évadban, Dorne, sem a Királyvár nem jelentkezett... Azt értem, hogy a könyv szereplők által mutatja be a történetet, de a sorozat fókuszálhatna több szálra is. Ismét két részbe belesűrítik az események javát így lesz egy jó kis cliffhanger jövő áprilisig...

Btw, hajrá Stannis! Daeneris meg legyen Mareen anyakirálynője, magasról teszek rá...
"And my heart will leave you never."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 11., hétfő 16:03

GoT S05e05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég langyi rész volt, leszámítva a végét. Végre láttunk kőembereket, csóri Mormont mondjunk pont megszívta. Tyrion sárkányt is látott végre :D Greyjoy gyerekkel nem tudom mit akarnak, már sajnálom szegényt, remélem kinyírja Ramsayt valahogy.
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 11., hétfő 13:39

Game of Thrones, s05e05

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!KILL THE BOY!!

Továbbra is zseniális évad, de nekem azért a kis Stark gyerek kalandjai hiányoznak már. Mi van vele?
Szegény Reeket meg szíven szúrhatná már valaki, nekem esküszöm fáj amikor képernyőre kerül. :lol:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 11., hétfő 13:00

h3x0r írta:Lehet szidni bruzsy-t a celebeskedesei miatt, kell is, de azert az nem csunya, hogy fel 9-kor mar van felirat az uj GoT reszhez. :agree: Rendben, ketten forditjak, de akkor is.
Nem az a baj, hogy celebeskedik a rádióban hanem, hogy nagy az arca. De ez a legtöbbjükre igaz. Profi fordítók el kell ismerni, de túl nagy arc társul hozzá.

Vissza: