Erről van szó Fószt , jók lesznek még ide az öregekFaust írta: Csak ezt a “megfelelo rotalast” engedjetek mar el. Carlo addig fog rotalni amig ki nem kapunk ketszer zsinorban, aztan jon az ukaz megint, hogy a galakezdot nyomja ameddig tudnak lepni.
Setet idok jonnek. Joselu, uramatyam…a padra nem fer el, es nekunk a kezdobe kene ember…
Kommentáld a híreket
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Kommentáld a híreket
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Csak ezt a “megfelelo rotalast” engedjetek mar el. Carlo addig fog rotalni amig ki nem kapunk ketszer zsinorban, aztan jon az ukaz megint, hogy a galakezdot nyomja ameddig tudnak lepni.
Setet idok jonnek. Joselu, uramatyam…a padra nem fer el, es nekunk a kezdobe kene ember…
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mondjuk Joselu a padra jönnedzsi91 írta: Hát borzalmas nevek keringenek eddig. Joselu havertz kane. Akkor inkabb maradjanak az oregek mégegy évet
szerintem oda tökéletes, olyan kell cserének, aki a spanyol bajnokságban tud gólt lőni
a másik 2 gondolom a kezdőbe
Harvetz szerintem is gyenge, de az a helyzet, hogy helyette nincs öreg
szerencsétlen Asensio a legrosszabkor megy el
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En tovabbra is azt erzem, hogy ha Benzema marad, akkor Joselun kivul nem igazolunk mas csatart, mert jovo nyaron Perez utoljara ramegy Bappera. Ha Benzema nyaron kipiheni magat es fizikalisan/mentalisan osszekapja magat, akkor egy evig a Benzema-Joselu-Alvaro harmassal es ezek megfelelo rotalasaval jok lehetunk. En Carvajal melle/moge hoznek egy fiatal jobb hatvedet es a Rodrygo-Vini paros moge 1-1 hasznalhato szelso tamadot.
- BlancoMark
Az a nagy helyzet hogy valakit muszaj lesz venni, es mivel a top arcok kozul senki sem elerheto, igy nyilvanvaloan egy masodvonalas megoldas fog kijonni a dologbol.dzsi91 írta: Hát borzalmas nevek keringenek eddig. Joselu havertz kane. Akkor inkabb maradjanak az oregek mégegy évet
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Durva,hogy ahhoz kepest hogy magas,szikar,gyors labbal nagyon.Babinho írta: Élőben amikor láttam nagyon kitunt a mezőnyből es a chelseaből a sebessége és a játékintelligenciája.
Ez a rm-chelsea 2-3 volt a bernabeuban.
De valoszinuleg azert,mert fejben is gyors.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát borzalmas nevek keringenek eddig. Joselu havertz kane. Akkor inkabb maradjanak az oregek mégegy évet
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Pedig az érdeklődés valós, Romano is megerősítette. Állítólag Ancelotti kimondottan kedveli.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Egy darab lyukas garast sem adnék érte.
Remélem ezek csak rossz pletykák
Remélem ezek csak rossz pletykák
- RealMadridFanatic
75. Aha. Egy megegett, nagykepu jatekosert ugy, hogy semmilyen nemzetkozi kupa nincs es a Chelsea elkoltotte mar a vilag osszes penzet a 40 fos keret melle. 50. Kell? Jo. Nem kell? Koszisziasztok. Nem meg 100... Kabare.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Pad'em
Max 75-öt adnánk Havertzért, Chelsea 100-at akar állítólag. Jól indul ez is
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Élőben amikor láttam nagyon kitunt a mezőnyből es a chelseaből a sebessége és a játékintelligenciája.
Eden Hazard has refused to leave Real Madrid, reports MARCA.
legalább 1 valaki tuti itt lesz jövőre is
legalább 1 valaki tuti itt lesz jövőre is
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
már pár hónappal ezelőtt is felmerült a neve, akkor is írtam, és most is leírom, hogy ez a gyerek a cselzibe se bírta a nyomást a vételára miatt, ezt ő maga nyilatkozta le. akkor ide minek akar jönni? nevetséges, hogy felmerül a neve is egyáltalán.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Nekem sem tetszik az otlet, raadasul lenne vagy 60 millio. Annak feléért inkabb hoznam Chukwuezet vagy Nico Williamset. Mindkettőnek jovore jár le a szerzodese.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ugyanolyan poszt nélküli ide, mint J.Felix lennehehetheoriginal írta: Ne.
Haver.
Kurvagyenge
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- h3x0r
akkor ő ilyen kétlábas James?
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
En egyszer lattam itt Salzburgba Bl meccsen,de magasan a legjobb jatekosuk volt.
Lott egy oriasi golt,gyors volt,eros,magas megis dinamikus. Kicsibe is nagyon rendben volt,nem csak elol allt,hanem vissza is lepett sokat.
Szerintem a nemet iskola nagyon latszik rajta. En orulnek neki,par hete irtam is hogy tamogatnam. Engem meggyozott.
Lott egy oriasi golt,gyors volt,eros,magas megis dinamikus. Kicsibe is nagyon rendben volt,nem csak elol allt,hanem vissza is lepett sokat.
Szerintem a nemet iskola nagyon latszik rajta. En orulnek neki,par hete irtam is hogy tamogatnam. Engem meggyozott.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Chelseaből nem szabad kiindulni. Híresen taccsra teszik a támadókat, akit meg nem azt látjuk Hazard milyen. Én bírtam a Leverkusenben de akkor is azt tartottam mint most, nem csatár. Előkészítő, második hullámban érkező, kaput támadó kp mint Lampard volt a Chelseaben. Jó indulattal egy fals9 de egy Real Madridba gólerősebb ember kell előre. De eljátszva a gondolattal érdekelne Ancelotti mit főzne ki vele.