Remelem nem lesz ilyen, nekem kicsit mindig elveszik a BL varazsa azokon a meccseken amikor azonos nemzetisegu csapatok jatszanak egymassal. Essen csak ki mindketto minel elobb.wZoLee7 írta:Azért ha a 4-ben lesz 3 spanyol, akkor remélem pont őket sorsolják egybe.
Sevilla nagyon kifingani látszik, kár értük.
Spanyol bajnokság
- BlancoMark
Re: Spanyol bajnokság
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért ha a 4-ben lesz 3 spanyol, akkor remélem pont őket sorsolják egybe.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha kiesünk nyerje a München, Alonso és Carlo megérdemlik,Guardiola is kapna egy jónagy fákkot az arcába,Barca se nyer és a bl győztes ellen estünk ki.
De cimvédős év lesz,futball történelem.
Matracék meg nyugodtan megnézhetik a bl serleget ha kifizetik azt a 15 eurot a stadion túrára a bernabeuban.Minden másra ott az uefa kupa, az a nekik való,megy a mezükhoz.
De cimvédős év lesz,futball történelem.
Matracék meg nyugodtan megnézhetik a bl serleget ha kifizetik azt a 15 eurot a stadion túrára a bernabeuban.Minden másra ott az uefa kupa, az a nekik való,megy a mezükhoz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat ha egy Atletico vs Barsza lenne a dontoben, asszem talalnek mas programot magamnak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Remy írta:Szimpatizál a ... Egy ember sikerének orulnek. Nem ugyanaz. Pláne h nyaron lép is.
Egyik kedvenc jatekosom. Soci óta követem. Ha mi nem leszünk versenyben, ő örüljön legalább.
Ha meg emiatt nem vagyok Real drukker, akkor gg. De mondjuk majd pont érdekel, hogy ki mit mondd.
Egy játékos miatt, akibe szerelmes vagy, nyerjen a Realosok körében legjobban utált csapat. Fuck logic.
Real, BM, Dortmund, Monaco. Ebből a négyből nyerjen egy, de itt történelmi címvédés lesz, ehhez ha kell aláírok két nyeretlen bl évet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha kiesünk egyértelműen a Dortmundot szeretném, más kérdés, hogy nincsenek azon a szinten, hogy behúzzák.
atma...na még az kéne.
atma...na még az kéne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szimpatizál a ... Egy ember sikerének orulnek. Nem ugyanaz. Pláne h nyaron lép is.
Egyik kedvenc jatekosom. Soci óta követem. Ha mi nem leszünk versenyben, ő örüljön legalább.
Ha meg emiatt nem vagyok Real drukker, akkor gg. De mondjuk majd pont érdekel, hogy ki mit mondd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mit nyerjenek? Mit érdemelnek meg? Hát baszki ne szivassatok már. Nem is kezdek el érvelni, akit zsigeri rosszullét nem fog el a lehetséges győzelmüktől, annak valami egészen mást jelent a Real Madrid.
Csak még egy dolog, akik már azon is elpityerednek, ha Ronaldoról csúnyát ír a média, ahhoz majd mit szólnak mikor ganxsta meg a többi bohóc a győzelmük után Real mezeket tapos a stúdióban?
Remy mi lehet komolyan vesszük, de legalább nem egy copfos kisfiú miatt szimpatizálunk a leggyűlöltebb riválissal.
Csak még egy dolog, akik már azon is elpityerednek, ha Ronaldoról csúnyát ír a média, ahhoz majd mit szólnak mikor ganxsta meg a többi bohóc a győzelmük után Real mezeket tapos a stúdióban?
Remy mi lehet komolyan vesszük, de legalább nem egy copfos kisfiú miatt szimpatizálunk a leggyűlöltebb riválissal.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
túl komolyan veszitek. Simeone után mennek vissza a levesbe. Nem egy barcarol beszélünk.
Amugy 12. Szóval felesleges tovább beszélni.
Amugy 12. Szóval felesleges tovább beszélni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na azt adnám!El Maestro írta: zsenik.
Payet nyeri remélem.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
zsenik.
Payet nyeri remélem.
Payet nyeri remélem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megyek hányni. Majd jövök.
Atleti meg Griezmann...parasztfalvara bl, meg nyerjen az ősi rivális...keci. Ilyet meg nem szabtam. Itt a fórum vege gyerekek.
Akkor mar nyerje a bajnokságot a Barca, az Atma a BL-t. Nekünk van elég.
Atleti meg Griezmann...parasztfalvara bl, meg nyerjen az ősi rivális...keci. Ilyet meg nem szabtam. Itt a fórum vege gyerekek.
Akkor mar nyerje a bajnokságot a Barca, az Atma a BL-t. Nekünk van elég.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Mondjuk annyiban elfogult vagyok, hogy ott van Griezmann. Ha nem lenne, le se szarnam őket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
persze, mert nálunk nincs és nem is volt/voltak tajparaszt játékosok.donor írta:Atya ég! A sírás kerülgetne ha ilyen tajparaszt Gabi félék emelgetnék a serleget. Ha kiesnénk (ami ugye lehetetlen ) akkor is max a BM, Dortmund, Monaco hármasnak tudnék szorítani, bár a BM-nek is csak Carlo meg Xabi miatt.
Atya ég! A sírás kerülgetne ha ilyen tajparaszt Gabi félék emelgetnék a serleget. Ha kiesnénk (ami ugye lehetetlen ) akkor is max a BM, Dortmund, Monaco hármasnak tudnék szorítani, bár a BM-nek is csak Carlo meg Xabi miatt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy Real drukker számára nincs nagyobb szégyen, ha kiesik majd a Barca vagy Atletico nyeri a címet. Nem is értelek titeket. Na de nem vagyunk egyformák.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ahogy mondod.sebydani írta:Sose fogom megérteni, hogy csak azért mert szeretitek a spanyol bajnokságot nyerje az Atletico a BL-t. Szőr feláll a hátamon... Majd nemsokára a barcanak fogtok szurkolni ha mi épp nem leszünk versenyben valamiért?
Én nem értem miért is kéne negatív gondolatokat táplálnom irántuk és ettől nem is tartom magam kevesebbnek mint egy átlag szurkoló.
Persze ha a real ellen játszanak akkor egyértelmű kihez kötődök jobban és ugyan úgy szidom őket fejben mint bárki más de ha nemzetközi porondon más bajnokság csapatával játszanak akkor tökmindegy hogy az a barca, atletico, sevilla én nekik fogok. Ez van, ez ugyan akkora elfogultság mint a ti esetetekben. kár ezen felháborodni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eddig azt hittem en vagy nem normális de rájöttem hogy vannak itt súlyosabb arcok
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Egyedül egy Atleti Barca döntőn tudnék az előbbinek szurkolni, de semelyik csapat se nyerje meg közülük. Ha úgy adódik, hogy nem mi, akkor nyerje a Dortmund, a Monaco vagy a Leicester.
Nyerjük mi, de ha nem jutunk el odáig, akkor remélem ők nyerik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K