Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Akkor van probléma, mikor teljesen túltolják. Szép dolog a statisztika, de csak abból élni nem lehet. Egy rakás másik tényező is befolyásolja az ember, illetve csapat teljesítményét.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az xG jó, amíg nem tolják túl. Nyliván mikor Arteta lenyilatkozza hogy xG alapján meg kellett volna nyerniük a meccset, tehát tök jó vagyunk és minden rendben, az nagyon szánalmas, dehát tudjuk kitől tanulta a szakmát. Nem az xG-vel van baj, megnyugodhattok, a klubunknál is alkalmaznak adatelemzőket, akik bizony igzgével dolgoznak.
Szóval a Real Madrid alkalmazottai bizony mind buzik.
Szóval a Real Madrid alkalmazottai bizony mind buzik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jah a var is milyen jót tett a futballnak…Dupla D írta:Mi a baromság rajta? Nézzetek utána mielőtt fikáztok valamit, több értelme van xg-ről beszélgetni, mint helyzetekről, mert egy jobb közelítés. Többet mond. Gondolom 15 évvel ezelőtt az okostelefonokat is fikáztátok, mert új dolog volt számotokra. Nem kell szeretni, de a foci tudományos alapokra lett helyezve. Lehet, hogy ez nem tetszik sok embernek, de ne boomerkedjetek már kb. 30 évesen.p.csabi1 írta: A Vivalaligában is xg-tek mikor meghallottam először azt sem tudtam hogy mi ez.Ilyen baromságokat hogy a oicsaba lehet kitalálni amúgy?Annyira érdekelne hogy ezt mégis hogy?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ez a baj hogy tudományos alapokra lett helyezve.Túlbonyolitva, minden ebbe az irányba megy meg is látszik rajta sajnos.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mi a baromság rajta? Nézzetek utána mielőtt fikáztok valamit, több értelme van xg-ről beszélgetni, mint helyzetekről, mert egy jobb közelítés. Többet mond. Gondolom 15 évvel ezelőtt az okostelefonokat is fikáztátok, mert új dolog volt számotokra. Nem kell szeretni, de a foci tudományos alapokra lett helyezve. Lehet, hogy ez nem tetszik sok embernek, de ne boomerkedjetek már kb. 30 évesen.p.csabi1 írta: A Vivalaligában is xg-tek mikor meghallottam először azt sem tudtam hogy mi ez.Ilyen baromságokat hogy a oicsaba lehet kitalálni amúgy?Annyira érdekelne hogy ezt mégis hogy?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
A Vivalaligában is xg-tek mikor meghallottam először azt sem tudtam hogy mi ez.Ilyen baromságokat hogy a picsába lehet kitalálni amúgy?Annyira érdekelne hogy ezt mégis hogy?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
dzsi91 írta:Az én véleményem,hogy aki ezt az xg-t behozza egy párbeszédbe bármilyen focival kapcsolatos témában az egy buzi. Az ilyen kelejani meg szabopeet féle bohócok játékszere mivel semmilyen futballtapasztalatuk nincs így valamivel okosnak kell tűnni. A modern kor labdabírtoklásos becsípődése ez az xg.sebydani írta:
Na de felül vagy alul lőttek az xg-t? Meccset is nézte legalább vagy csak ránézett a statokra az optán?
Látatlanban a kedvenc szakértőm Peet lehetett az de mivel nem láttam nem mondom biztosra
Egyetlen egy exfocistát vagy edzőt se hallottam még xg-ről hadoválni.Ha volt játékos vagy edző aki beszélt xg-ről az is egy buzi.
Minek fejlődik az emberiség is, menjünk vissza a barlangba. Buzi tudósok.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Az xgvel egyébként szerintem nincs gond, tudni kell alkalmazni. Pl egy csatárnál a magas xg nem feltétlen azt jelenti hogy milyen jó player ésmindjárt jönnek a gólok, lehet pont azt hogy nem túl hatékony.
Én nemigen látom a keretben azt a 6.-7. helyet. A Manchesterek, Chelsea, Pool, Spurs gondolom mindenkinek egyértelmū hogy jobb keret, de szerintem a Leicester, Everton, West Ham szint is jobb. Gyakorlatilag az egyetlen értelmes Arsenal játékos Saka, Aubanak meg Lacanak csak a meze van a pályán, kb mint Bale.'shutterisland írta: pedig barki barmit mond, ennek az arsenalnak keret alapjan a 6-7. helynel tilos lenne hatrebb lennie majd.
valami nagyon felrement.
a norwich ellen gondolom behuzzak azert otthon, szoval arteta maradhat.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Igen pont rájuk gondoltam amikor ex focistákra meg edzőkre gondoltamMarky írta:Bozsik Petya es Simek Peti aztan ertekes tudassal gazdagitja a nezoketdzsi91 írta: Egyetlen egy exfocistát vagy edzőt se hallottam még xg-ről hadoválni.Ha volt játékos vagy edző aki beszélt xg-ről az is egy buzi.
Ezerszer inkabb az analitikusabb megkozelites, mint az ex-eszo/fodbalista megmondoemberes bullshitfest.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mi az az xg amirol itt szo van? kesobb rakeresek, de az itt olvasottak alapjan nem sok hasznos dolgot takarhat
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Bozsik Petya es Simek Peti aztan ertekes tudassal gazdagitja a nezoketdzsi91 írta: Egyetlen egy exfocistát vagy edzőt se hallottam még xg-ről hadoválni.Ha volt játékos vagy edző aki beszélt xg-ről az is egy buzi.
Ezerszer inkabb az analitikusabb megkozelites, mint az ex-eszo/fodbalista megmondoemberes bullshitfest.
- dzsi91
Az én véleményem,hogy aki ezt az xg-t behozza egy párbeszédbe bármilyen focival kapcsolatos témában az egy buzi. Az ilyen kelejani meg szabopeet féle bohócok játékszere mivel semmilyen futballtapasztalatuk nincs így valamivel okosnak kell tűnni. A modern kor labdabírtoklásos becsípődése ez az xg.sebydani írta:Na de felül vagy alul lőttek az xg-t? Meccset is nézte legalább vagy csak ránézett a statokra az optán?Realista24 írta: Ki ez a Spíler 1-en? Hát élő adásban xg-zik
Látatlanban a kedvenc szakértőm Peet lehetett az de mivel nem láttam nem mondom biztosra
Egyetlen egy exfocistát vagy edzőt se hallottam még xg-ről hadoválni.Ha volt játékos vagy edző aki beszélt xg-ről az is egy buzi.
- dzsi91
Mi a helyzet Cével? Mikor lesz orvosi meg bemutatás? Megkapja a 7es mezt cavanitól?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pedig barki barmit mond, ennek az arsenalnak keret alapjan a 6-7. helynel tilos lenne hatrebb lennie majd.
valami nagyon felrement.
valami nagyon felrement.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Imádom az Arsenalt, vicc tárgya volt évekig a 4. hely, a drukkereik teljesen elcsigázódtak, modellváltás, edzőváltás, lófaszváltás, és hosszú évek kemény munkája után ott díszelegnek a kiesőhelyen. Öde inkább mentél volna a Sociba.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Hogy mit?Realista24 írta: Ki ez a Spíler 1-en? Hát élő adásban xg-zik
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ritka nagy antipátiát vált ki amúgy a tag.. Itt még elég visszafogott stílusban, de twitteren - hasonlóan kelejancsihoz - sokszor rendesen pofával ül a lovon.reeed_ati írta:Akkora arca van, csodálom, hogy befért a stúdióba..Realista24 írta: Ki ez a Spíler 1-en? Hát élő adásban xg-zik
(ja és arsenalos.. )
#happyshitting
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy ilyen malacpofa voltsebydani írta:Na de felül vagy alul lőttek az xg-t? Meccset is nézte legalább vagy csak ránézett a statokra az optán?Realista24 írta: Ki ez a Spíler 1-en? Hát élő adásban xg-zik
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na de felül vagy alul lőttek az xg-t? Meccset is nézte legalább vagy csak ránézett a statokra az optán?Realista24 írta: Ki ez a Spíler 1-en? Hát élő adásban xg-zik
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa