Jude Bellingham - 5
- RealMadridFanatic
Re: Jude Bellingham - 5
Nem ferditettem semmit, ez mind idezet volt. Arra azert nincs idom, hogy vegigolvassak 10 oldalnyi hsz-t amiben emlitve van az angol.
Meg az eye test eseten is melletted alltam sokszor, mert ertem mire gondolsz vele. Bellinghamet meg benezted, nincs ezzel baj. Azt is meresznek gondolom kijelenteni, hogy aranylabda alapanyag, mert volt egy jo tornaja es uj helyen nagyon lenduletesen kezdett. Persze olyan szinten tet nelkuli ez is, hogy csak alapanyag, az meg vagy kijon, vagy nem.
Csak itt szelsosegekben kommunikalsz, erre volt ez is pelda. Ujra nem akarom beizzitani ezt a vitat, ugyhogy itt elengednem.
Meg az eye test eseten is melletted alltam sokszor, mert ertem mire gondolsz vele. Bellinghamet meg benezted, nincs ezzel baj. Azt is meresznek gondolom kijelenteni, hogy aranylabda alapanyag, mert volt egy jo tornaja es uj helyen nagyon lenduletesen kezdett. Persze olyan szinten tet nelkuli ez is, hogy csak alapanyag, az meg vagy kijon, vagy nem.
Csak itt szelsosegekben kommunikalsz, erre volt ez is pelda. Ujra nem akarom beizzitani ezt a vitat, ugyhogy itt elengednem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem is hogy hszek kozt telik az ido es valtozhat a helyzet.Realista24 írta: Beírod mind a két végletet, az egyik bejön valószínű.
Megfoghatatlan vagy
Ennyire ne legyetek mar ostobak pls.
Ha mar belekezdtetek a szemelyeskedesbe es nem futballrol beszelunk mar.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Beírod mind a két végletet, az egyik bejön valószínű.
Megfoghatatlan vagy
Megfoghatatlan vagy
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Azt "veletlen" kihagytad,mikor irtam nem egyszer, hogy a dortmundban mikor lattam nem volt tul extra, aztan a vb-n viszont pozitiv meglepetes volt tinedzserkent.RealMadridFanatic írta:tolem hallottatok eloszor, hogy beli aranylabda alapanyag, abszolut semmi bajom az emberrelhehetheoriginal írta: megyek hanyni.hehetheoriginal írta:
az a belingem semmi extra, ujabb kp-s, ahol eleve fullon vagyunk.
talán ideje lenne előre nézni vkit....hehetheoriginal írta:
Vegre jo hirekÚgy rémlett, hogy "beli" is csak egy butaangol volt, úgy fest az eye test kiakadt annak idején.hehetheoriginal írta:
full sulytalan, fullatlag, volt egy szep nagyivu lassu labdaja golpassznak, amit egy normalis vedelem lazan kifejel.
nem kell.
És mielőtt azzal jössz, nem személyeskedés, csak rémlett, hogy ellenezted.
Azzal, hogy kevésbé élvezetes a foci, egyetértek, attól viszont, hogy ez be van írva napi 42-szer semmivel nem lesz jobb.
Objektíven ráadásul nehéz is megítélni az ok-okozati összefüggésegeket, mások az elvárások, más a tét (egyre több a zseton), máshogy is készülnek a mai játékosok. Akik korábban nagy királyok voltak, most lehet, hogy el sem jutnának top szintre, ez nem feltétlen a játékosok hibája, illetve kötve hiszem, hogy kevesebb tehetség születik (mindenki "fullátlag"), csak a kor elvárásai mások és e szerint nevelik őket.
Iden meg szintet lepett ugy nez ki.
De ugye konnyu ferditeni
thereisonly1ronaldo
Halland ugyanez, csak ott forditva tortent. tavaly meg baszogep allat volt aki kurvara kell oda elore, iden mar unalmas sablonszar.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ouch
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
tolem hallottatok eloszor, hogy beli aranylabda alapanyag, abszolut semmi bajom az emberrel
hehetheoriginal írta:megyek hanyni.Továbbá Bellingham még mindig a top top prioritás jövő
hehetheoriginal írta:az a belingem semmi extra, ujabb kp-s, ahol eleve fullon vagyunk.flori írta: Real Madrid want to prepare for a big 2023 summer, with Bellingham the major target. @diarioas
Hány éve olvassuk ezt szeptemberben?
talán ideje lenne előre nézni vkit....
hehetheoriginal írta:Vegre jo hirekgutihaz14 írta: Liverpool are viewed as favorites to sign Jude Bellingham, multiple sources have told ESPN
Úgy rémlett, hogy "beli" is csak egy butaangol volt, úgy fest az eye test kiakadt annak idején.hehetheoriginal írta:full sulytalan, fullatlag, volt egy szep nagyivu lassu labdaja golpassznak, amit egy normalis vedelem lazan kifejel.
nem kell.
És mielőtt azzal jössz, nem személyeskedés, csak rémlett, hogy ellenezted.
Azzal, hogy kevésbé élvezetes a foci, egyetértek, attól viszont, hogy ez be van írva napi 42-szer semmivel nem lesz jobb.
Objektíven ráadásul nehéz is megítélni az ok-okozati összefüggésegeket, mások az elvárások, más a tét (egyre több a zseton), máshogy is készülnek a mai játékosok. Akik korábban nagy királyok voltak, most lehet, hogy el sem jutnának top szintre, ez nem feltétlen a játékosok hibája, illetve kötve hiszem, hogy kevesebb tehetség születik (mindenki "fullátlag"), csak a kor elvárásai mások és e szerint nevelik őket.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
Amugy akartam is irni,hogy messi passza, na azt nem latod minden nap.miro. írta: Szep volt ez a passz azert.
Elesbe is megkell csinalni es akkor le a kalappal.
Bar nekem Messi passza jobban tetszett az utolso meccsukon.
Johetnek a minuszok.
Ertem, hogy zs ligas emberek ellen volt, de ami szep az szep.
thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
De amugy gecire kiforgatod.hehetheoriginal írta: Nem csak kizárólag neked valaszoltam.
Ismetelni tudom magam, ha nem tetszik vki velemenye, nem kell olvasni.
Megvaltozni nem fog, mert igazam van, es sztem ti is erzitek mind, hogy regen jobb es elvezetesebb volt meccset nezni, mint manapsag ezt a nyogvenyelos adhoc dolgot, max nem neztek szembe a tenyekkel, ez nem az en dolgom.
Olyan erzesem van, ha vki beir tapsikolva egy ilyen passz utan, hogy mennyire legendaris dolgot csinalt ez a jatekos, mint mikor manapsag mar a reszvetelert is dijakat osztogatnak mindenfele, nehogy a hopihe lelkek "megnyomorodjanak"...
A twitteren a cim qz szandekosan clickbait volt.
En meg annyir irtam h “imadom”
Es imadom is a kulis passzokat.
Ki a fasz mondta hogy legendas dolgot csinalt?
Hanyinger hogy ezen megy a vita mert te csak a negativunot latod mindenben.
Igen szarabbb a foci tudjuk jol koszi. De azert engedd mar meg hogy azt a keves jot elvezzuk kicsit.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Te mirol beszelsz? Hol vedem en be allandoan? Pont par hete alltam bele pl Halland temaban.realmadrid95 írta:Realista24 írta:
Ilyenkor elgondolkodom, hogy duplareg-e hehe vagy sem
Nekem is gyanus, lehet skizo es o a masodik enje. Nincs olyan tema, ahol ne vedene meg allandoan. Vagy lehet azt hiszi, hogy o itt a Jani, aztan gyorsan lespanol vele, vagyis probalkozik.
Sokszor kreten az ember, meg van egy stilusa, de sok ember meg alig varja hogy belekothessen, meg ha esetleg igaza is van.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szep volt ez a passz azert.
Johetnek a minuszok.
Johetnek a minuszok.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Utolsó bekezdés nekem szólt, én pedig erre reagáltam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Nem csak kizárólag neked valaszoltam.
Megvaltozni nem fog, mert igazam van, es sztem ti is erzitek mind, hogy regen jobb es elvezetesebb volt meccset nezni, mint manapsag ezt a nyogvenyelos adhoc dolgot, max nem neztek szembe a tenyekkel, ez nem az en dolgom.
Olyan erzesem van, ha vki beir tapsikolva egy ilyen passz utan, hogy mennyire legendaris dolgot csinalt ez a jatekos, mint mikor manapsag mar a reszvetelert is dijakat osztogatnak mindenfele, nehogy a hopihe lelkek "megnyomorodjanak"...
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem megy az erto olvasas latom, pedig probaltam szajbaragos lenni.hehetheoriginal írta: Ja tehat torodjek bele, fogadjam el,hogy nezhetetlen unalmas fos a futball.
Akkor ennyi erovel mindenki torodjon bele ,hogy szar az eü, szar az oktatas, szar a gazdasag, szar a mindennapi elet, szar a kultura, szar a politika, szar minden
Akkor soha senki ne panaszkodjon, fogadjuk el, hogy minden szep es minden jo, ne fogalmazzunk meg abszolut semmilyen kritikat.
Nem akarom hallani, hogy epp a napokban kibasztak a napelemesekkel, vagy kibasztak a tanarokkal, vagy az orvosokkal, vagy nem halad a honapokkal ezelott beadott ilyen olyan kerelme, meg dragabb minden,mint nyugaton, stb stb folytathatnam a sort reggelig.
Akkor mindenki elfogadja, es beletorodik, hogy ez van manapsag, ez a futball, ez a minoseg.
De amugy kezdtek felremenni picit, tolem hallottatok eloszor, hogy beli aranylabda alapanyag, abszolut semmi bajom az emberrel, sőt, egy ilyen passz nala pl 10-bol 10-szer megoldhato es megcsinalja (mint ahogy kismillio masik profi jatekos is). Nekem a bajom ezzel a rengetegszer megfigyelheto tulhypolassal es agyonszopassal van, miutan valaki egy teljesen hetkoznapi, marmar atlagos dolgot nagyit fel jupiterre....
Es ha az a bajod,hogy beirom huszadjara is, nem tudok mit tenni,mikor reagalok valamire, nem magamtol ok nelkul fosom ki magambol. Nem kotelezo olvasni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Ja tehat torodjek bele, fogadjam el,hogy nezhetetlen unalmas fos a futball.
Akkor ennyi erovel mindenki torodjon bele ,hogy szar az eü, szar az oktatas, szar a gazdasag, szar a mindennapi elet, szar a kultura, szar a politika, szar minden
Akkor soha senki ne panaszkodjon, fogadjuk el, hogy minden szep es minden jo, ne fogalmazzunk meg abszolut semmilyen kritikat.
Nem akarom hallani, hogy epp a napokban kibasztak a napelemesekkel, vagy kibasztak a tanarokkal, vagy az orvosokkal, vagy nem halad a honapokkal ezelott beadott ilyen olyan kerelme, meg dragabb minden,mint nyugaton, stb stb folytathatnam a sort reggelig.
Akkor mindenki elfogadja, es beletorodik, hogy ez van manapsag, ez a futball, ez a minoseg.
De amugy kezdtek felremenni picit, tolem hallottatok eloszor, hogy beli aranylabda alapanyag, abszolut semmi bajom az emberrel, sőt, egy ilyen passz nala pl 10-bol 10-szer megoldhato es megcsinalja (mint ahogy kismillio masik profi jatekos is). Nekem a bajom ezzel a rengetegszer megfigyelheto tulhypolassal es agyonszopassal van, miutan valaki egy teljesen hetkoznapi, marmar atlagos dolgot nagyit fel jupiterre....
Es ha az a bajod,hogy beirom huszadjara is, nem tudok mit tenni,mikor reagalok valamire, nem magamtol ok nelkul fosom ki magambol. Nem kotelezo olvasni.
thereisonly1ronaldo
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
jó rafa beni majd megmutatná neki, hol használja a külit
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Cristiano
- Kedvenc csapatod: RM
Igen értjük de minek kell ezt beírni kb heti hatszor, attól jobb lesz? Nonstop fostorogsz a fórumon, sírod vissza a régi időket vagy éppen beleállsz valakibe...lehet egyszer poénból visszanézem azt a kismillió hozzászólást amit írtál mert szerintem nem találnék olyat ami full pozitív, iróniamentes lenne.hehetheoriginal írta: Neked.
En brazil focin nottem fel.
Ma egy ze roberto aranylabdara eselyes lenne, aztan anno a madridba alig fert be pl...
Sztem nezhetetlen unalmas sablon az egesz sportag, kiemelkedo tudasu sztarok nelkul.
Van kb 5-6 ember, a tobbi ilyen atlagos
Kva jó lesz ez a Jude, küllővel vagy anélkül. Inkább örülnél neki, hogy van több lett az ész is a pályán.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Realista24 írta:Ilyenkor elgondolkodom, hogy duplareg-e hehe vagy semSierra írta: Sztem is gaz a poszt szovege, hehito is ezen akadt ki.Ne mar, azert ne menjunk mar el aberraltba, hogy egy sima passz, amit altalanos iskolaban barki megcsinal az órák utan a grundon, itt lefossuk meg mennyekig istenitsunk mar valakit...
Nekem is gyanus, lehet skizo es o a masodik enje. Nincs olyan tema, ahol ne vedene meg allandoan. Vagy lehet azt hiszi, hogy o itt a Jani, aztan gyorsan lespanol vele, vagyis probalkozik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezen hsz alapjan vegyuk peldanak nmate komankat.hehetheoriginal írta: Neked.
Ma egy ze roberto aranylabdara eselyes lenne, aztan anno a madridba alig fert be pl...
Sztem nezhetetlen unalmas sablon az egesz sportag, kiemelkedo tudasu sztarok nelkul.
Megcsomorlott a focitol, de legalabb nem nezi, nem ir rola fassagokat, es nem probal beallitani etalonnak egy nagy tehetseggel megaldott, ellenben drogos alkohololista, penzehes futballkurvat a foci utolso nagy remenysegenek, minden heten legalabb egyszer.
Ha ennyire szar, legyel Mate. Ezt tudom javasolni erre a problemara, es ez no offense. De ertsd meg, az, hogy te azert a csovesert rajongsz, meg a 20-30 evvel ezelotti fociert, rendben. De mi a fa.zert kell mas "oromet" elvenni minden nap ezzel a kretenseggel, hogy mindenki balfasz, kiveve a regiek + Neymar.
Nyilvan beirod, a magad kedves stilusaban, es utana jonnek a reakciok, nemelyik kulturalt, nemelyik szemelyeskedo, aztan meg kikered magadnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Neked.
thereisonly1ronaldo