Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. május 8., szerda 17:17

Ez nem igazi kezdő, csak a tegnapi edzés végett a német sajtó ezt tippeli.
Ez a kp Goretzka nélkül így jó szar lenne, egy igazi kontrázós csapat küllemében festi le, sokat visszalépő Kane-el a helyére belépő Musialaval és gyors szélsőkkel.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. május 8., szerda 17:14

Pad'em írta: Bayern Munich XI tonight:

Neuer;
Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui;
Pavlovic, Laimer;
Sané, Musiala, Gnabry;
Kane
Hmmm elég sok változtatás: DeLigt, Pavlovic, Gnabry a kezdőben. Ez jó vagy rossz nekünk? Ki az a Pavlovic?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 8., szerda 16:59

Bayern Munich XI tonight:

Neuer;
Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui;
Pavlovic, Laimer;
Sané, Musiala, Gnabry;
Kane
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 8., szerda 16:42

Yamalt szerintem nem érdemes alapul venni, ő kimagaslóan jó a korához képest. Még a CR-Messi páros sem voltak ennyire meghatározóak ebben a korban, a saját csapatukban.
De ez még semmit sem jelent, ki tudja mi lesz vele pár év múlva, illetve ettől független Endréből is lehet kulcsjátékos a későbbiekben.

Kezdőbe nem várom őt jövőre, az valszeg a Vini-Mbappé-Rodry sor lesz.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2024. május 8., szerda 16:35

BlancoMark írta:
Pad'em írta: Lassúcska? Brutálul robban a kis izomgolyó, kimagasló lövőtechnika, lövőerő, nem lennék meglepve ha rögtön berobbanna és kezdőben is látnánk jövőre jópárszor.

Nyáron le kell rövidítenie a szabiját a Copa után és jönnie előbb edzésbe állni, aztán megmutatnia magát gyorsan. Lehetőleg ne úgy mint Arda.
En ketszer lattam jatszani, a spanyolok es az angolok ellen. Jott ket gol (az egyik tap-in), de mezonyben nagyon nem voltam elajulva tole. Sok hibas dontes, lassunak tunt minden teren. Viniben es Rodrygoban anno tobbet ereztem sokkal. Nem leszek nepszeru de Yamal is mas szinten van jelenleg.
Én meg pont többet érzek benne, mint anno a két brazilban. :D A zömöksége miatt tűnhet lassúnak, de jó az az induló. Tudatosságban és akaraterőben látszólag még Vinin is túltesz.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 8., szerda 16:28

Hát de Yamal azért már a spanyolban edződzik egy jó ideje.

Azért a brazil liga nem szint, onnan kell idő fejlődni, de az alapanyag ígéretes.

Vinicius konkrétan nem tudott kapura rúgni, kajak szánalmas volt nézni, max olyan góljai voltak ami megpattant a védőn 😆

Azt szerencsére az egyik nyáron rendbe rakták ezt nála.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 8., szerda 16:23

Pad'em írta: Lassúcska? Brutálul robban a kis izomgolyó, kimagasló lövőtechnika, lövőerő, nem lennék meglepve ha rögtön berobbanna és kezdőben is látnánk jövőre jópárszor.

Nyáron le kell rövidítenie a szabiját a Copa után és jönnie előbb edzésbe állni, aztán megmutatnia magát gyorsan. Lehetőleg ne úgy mint Arda.
En ketszer lattam jatszani, a spanyolok es az angolok ellen. Jott ket gol (az egyik tap-in), de mezonyben nagyon nem voltam elajulva tole. Sok hibas dontes, lassunak tunt minden teren. Viniben es Rodrygoban anno tobbet ereztem sokkal. Nem leszek nepszeru de Yamal is mas szinten van jelenleg.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 8., szerda 16:06

Lassúcska? Brutálul robban a kis izomgolyó, kimagasló lövőtechnika, lövőerő, nem lennék meglepve ha rögtön berobbanna és kezdőben is látnánk jövőre jópárszor.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 16:03

BlancoMark írta:
hehetheoriginal írta: hat ahogy nezem az idei teljesitmenyet, akar a felnottvalogatottban, akkor centerbe, a kezdobe :-* :coffee:
Meglepo, hogy ezt mondod. Nem hittem volna hogy egy egylabas, lassucska gyerek nalad atmegy az eye testen. De remelem en tevedek. :)
Nem olvasol eleg forumot.
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 8., szerda 15:59

hehetheoriginal írta:
Nem is ertem hogy es hova gondoljuk a 18 eves Endret
hat ahogy nezem az idei teljesitmenyet, akar a felnottvalogatottban, akkor centerbe, a kezdobe :-* :coffee:
Meglepo, hogy ezt mondod. Nem hittem volna hogy egy egylabas, lassucska gyerek nalad atmegy az eye testen. De remelem en tevedek. :)

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. május 8., szerda 15:58

BlancoMark írta:
hehetheoriginal írta:
ha jön endre meg papi, akkor eleve tulcsordulas lesz tamadoszekcioban, cserebe lehet ugyesen forgatni az 5-6 embert, plusz meg güli ha marad, akkor neki is kene perceket adni tamadoban valahol.
szoval egyszeruen se darabra, se minosegileg nincs ertelme sanchonak vagy barki egyebnek
Nem is ertem hogy es hova gondoljuk a 18 eves Endret a kovetkezo evi tamadoszekcioban. Messze nem az a szint mint ami volt mondjuk egy 18-19 eves Neymar es a tamadoink is bombaerosek lesznek. Vini is azert tudott konstant bekerulni anno mert atmeneti idoszakban voltunk es nagyon verszegenyek voltunk elol.
Vini néha most is csak azért kerül be vérszegények vagyunk elől :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 8., szerda 15:58

Én látom Endrében az extrát, amit előtte nem sokáig nem és nem értettem minek igazolták le, tiszta Robi Carlos a tag csak csatárban.

El kell hozni hogy jó közegben legyen és fizikailag is megnézni lehet-e fejleszteni valahogy, hiába tűnik rendben.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 15:57

Nem is ertem hogy es hova gondoljuk a 18 eves Endret
hat ahogy nezem az idei teljesitmenyet, akar a felnottvalogatottban, akkor centerbe, a kezdobe :-* :coffee:
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 8., szerda 15:53

hehetheoriginal írta:
ferni írta: Maradni fog az idei felállás, felesleges jobbszélre ember
ha jön endre meg papi, akkor eleve tulcsordulas lesz tamadoszekcioban, cserebe lehet ugyesen forgatni az 5-6 embert, plusz meg güli ha marad, akkor neki is kene perceket adni tamadoban valahol.
szoval egyszeruen se darabra, se minosegileg nincs ertelme sanchonak vagy barki egyebnek
Nem is ertem hogy es hova gondoljuk a 18 eves Endret a kovetkezo evi tamadoszekcioban. Messze nem az a szint mint ami volt mondjuk egy 18-19 eves Neymar es a tamadoink is bombaerosek lesznek. Vini is azert tudott konstant bekerulni anno mert atmeneti idoszakban voltunk es nagyon verszegenyek voltunk elol.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 15:35

ferni írta: Maradni fog az idei felállás, felesleges jobbszélre ember
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 8., szerda 15:16

Maradni fog az idei felállás, felesleges jobbszélre ember

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 8., szerda 15:08

Kercsó írta:
Mickey írta: Jadson Sancho didn’t apologise to Ten Hag and is now going to the Champions League final instead of losing 4-0 to Crystal Palace.

:sziv:
megy a platyka, hogy Belli és ZZ is azt javasolta a vezetőségnek, hogy igazolják le Sanchot. :smile: full kacsa, de a BVB-ben a jobb szélen kavargat, és egész patika
A hírben az is benne volt, hogy Perezt hidegen hagyja a dolog. Helyesen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. május 8., szerda 15:07

A bayern be fog kezdeni, szokásos BL história, hátrányból tudunk nagyot alkotni.
Rodrygo lesz a key, és Modric csereként.
Belli majd a döntőben a volt csapata ellen elteszi.
Jah Rüdiger ma angolt vacsorázik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 14:50

brahim 2, csak nagyobb pofaval meg fizuigennyel. nem kell.
plusz brahi kapura veszelyesebb
thereisonly1ronaldo

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 8., szerda 14:39

Mickey írta: Jadson Sancho didn’t apologise to Ten Hag and is now going to the Champions League final instead of losing 4-0 to Crystal Palace.

:sziv:
megy a platyka, hogy Belli és ZZ is azt javasolta a vezetőségnek, hogy igazolják le Sanchot. :smile: full kacsa, de a BVB-ben a jobb szélen kavargat, és egész patika
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Vissza: