Igazából eddig se a támadójaték volt a legnagyobb gond, hanem a védelem. Ezért is lenne sürgetőbb Kounde-t hozni, mint Lewa-t. Akinek amúgy minden tiszteletem, de szerintem semmi értelme ennyiért hozni, itt van Depay ingyen, ha minden igaz egész alacsony fizuért, és Ő a baloson is kifejezetten jó, ha esetleg Fati-ra nem lehet számítani.Donát írta: Amúgy én így sem szarom össze tőlük magam. Látványosabb támadójátékuk lehet majd nekik adott esetben, de a sok egy gólos győzelemre nekünk van alkalmasabb keretünk. A kupákat meg az ilyen meccsek hozzák. Aztán kinek mi, nekem a győzelem fontosabb, mint a szép támadójáték. Nem mintha az nekünk olyan ótvar lenne, mint amilyen a közvélekedés szerint.
Araujo elég stabil, ha Christensen és/vagy Kounde tud hozni egy Lenglet/Pique-nél magasabb színvonalat, már sokkal előrébb vagyunk. És ez a léc nincs túl magasan.
Szerintem elég pofás keretet sikerül(t) összehozni, viszonylag hamar, nem kell még augusztus 31-én is izgulni, hogy most jön-e még valaki tűzoltásnak.
Innentől Xavi-n múlik, hogy mit tud kihozni ebből a garnitúrából.
Hogy miért rugdossuk FDJ-t, amikor szórjuk a pénzt, arról lövésem nincs, de elvileg legkesőbb a tv-s jogok újabb eladása után már nem lehet gond a regisztrációkkal.