Edző és vezetőség
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
A ziro rádió értesülése szerint azonnali hatállyal kinevezik a csapat vezetőedzőjének a Mardidban tartózkodó R24-et, első kéréseként pedig Pogba aláír 55 millió ajróért. :Đ
Amúgy meg Carlo
Amúgy meg Carlo
Nem illik.
A Bild szerint Klopp egy minimum 6 hónapos szünetet akar most tartani, szóval készülhetünk Benitezre.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Amíg Carlo egészsége nem jön rendben Zizou irányítja a csapatot, utána pedig visszajön Carlo Már csak 4 perctorjack írta:Meg lesz magyarázva az egész Carlo egészségügyi problémájával, meg a születendő unokával, stb. Sajnálja majd mindkét fél hogy nem tudják folytatni a közös munkát, blabla. Aztán reméljük, hogy nem így lesz.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Cáfoljon rám valaki, ha tévednék, de szerintem itt lehet majd követni élőben.DinhoL írta:Valahol lehet követni a sajtótájékoztatót? RM hivatalos oldalán nem találtam erre vonatkozó infót, de lehet keveset kerestem.
https://www.youtube.com/user/realmadridcf
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak Klopp a hírek szerint nem igazán díjazná Perez "atyai támogatását", ami ismerve a németet valószínűleg tényleg így van. Benitez meg ideális ember ebből a szempontból a vezetőségnek.Galacticos írta:ha viszont carlot elküldik akkor azok kozül akikkel hírbe hozták egyértelműen klopp kell.
benitez.. atyaég.
Nem illik.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Valahol lehet követni a sajtótájékoztatót? RM hivatalos oldalán nem találtam erre vonatkozó infót, de lehet keveset kerestem.
Som i Serem!
6oat
6oat
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Meg lesz magyarázva az egész Carlo egészségügyi problémájával, meg a születendő unokával, stb. Sajnálja majd mindkét fél hogy nem tudják folytatni a közös munkát, blabla. Aztán reméljük, hogy nem így lesz.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Irgalmatlan ostoba fax lenne Perez, ha ismét egy edzőn verné le a saját baromságait!
Nevetséges összegeket fizet ki fölöslegesen játékosokra az edző kérését figyelmen kívül hagyva és a posztokat leszarva.
Majd meglepődik újra és újra, ha a fifa managerezése után nem lesz egy évben minimum 2bl cím.
Perez remek üzletember, de ha kiteszi az olaszt, akkor bizonyítja, hogy semmit sem változott.
Nevetséges összegeket fizet ki fölöslegesen játékosokra az edző kérését figyelmen kívül hagyva és a posztokat leszarva.
Majd meglepődik újra és újra, ha a fifa managerezése után nem lesz egy évben minimum 2bl cím.
Perez remek üzletember, de ha kiteszi az olaszt, akkor bizonyítja, hogy semmit sem változott.
- Galacticos
ha viszont carlot elküldik akkor azok kozül akikkel hírbe hozták egyértelműen klopp kell.
benitez.. atyaég.
benitez.. atyaég.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csak megerősítik a pozíciójában Carlo-t, mindenkit elkussoltat Pérez, mutat egy nagy fakkot aztán megy mindenki nyaralni, jövőre meg triplázunk. :Đ
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nem tudom, sírjak vagy nevessek. Mert ez a poén jól megmutatja, mennyi esély van arra, hogy Carlo maradjon - semmi. (Titkon még mindig van egy naiv énem valahol belül, ami reménykedik, de tudom, hogy elküldik.)Nika91127 írta:Lehet Perez apó kiáll a nagyközönség elé,és magára vállalja,hogy az ő hibája volt ez az elrontott év, rosszul igazolt és nem azokat akiket Carlo szeretett volna. De ezen a nyáron Carlo szabad kezet kap és ha kell megválnak 1-2 olyan játékostól is,aki nem a megfelelő szintet teljesíti,legyen bármennyire is nagy reklámarc...
Szép álom
Lehet Perez apó kiáll a nagyközönség elé,és magára vállalja,hogy az ő hibája volt ez az elrontott év, rosszul igazolt és nem azokat akiket Carlo szeretett volna. De ezen a nyáron Carlo szabad kezet kap és ha kell megválnak 1-2 olyan játékostól is,aki nem a megfelelő szintet teljesíti,legyen bármennyire is nagy reklámarc...
Szép álom
Szép álom
Pedig jól gondolod, De Gea bejelentésére készülnek.VanillaSky írta:Ellenkező esetben mi indokolná, hogy tartsunk egy tájékoztatót a szezon végén?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sokkal jobb lenne mint Benitez.csabi87 írta:Emery is kèpben van állítólag.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
sajnos én is pont ezt a kérdést vetettem ma fel.Ellenkező esetben mi indokolná, hogy tartsunk egy tájékoztatót a szezon végén? Edzőt megerősíteni a pozíciójában?
-
Szerintem mindenképp megy. Ellenkező esetben mi indokolná, hogy tartsunk egy tájékoztatót a szezon végén? Edzőt megerősíteni a pozíciójában? (a Bale-De Gea cserét kizárnám ÖMár csak 3 óra és kiderül, hogy megy vagy marad...ha megy akkor még legalább 1 hét, hogy Benitezt bejelentsék
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Pintér Attila felkészül.
Emery is kèpben van állítólag.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ugyanugy Moura is vonatkoznak szabalyok, nem csak jatekosokra.R.M.C.F írta:
Nem akarok beleszólni a vitába,de az a normális egy keretnél,ha mindenkire vonatkoznak a szabályok,úgy van csak egység,és ha az az illető ronaldo akivel baj van,akkor őt kell eltávolítani.....lásd ronaldinho pl.
persze ronaldoval különösebb probléma nem volt,mármint hozzáállásban.
Azt meg senki nem tudja nekem tenyekkel ala tamasztani, h csak Mou lett volna kepes a Realt vissza emelni a szutyokbol. Ez csak olyan szimpatia a portugal fele...
Egy dolog viszont teny, Mou azt kapta meg akit akart, es azt tarthatta meg akit csak akart...ezzel szemben Carlo nem azt kapta akit akart es olyanokat adtak el akiket meg akart tartani. Ebben nem kis kulonbseg van!
Na es ez a kontra foci fos.... A Mou harmadik eveben egy-egy bajnoki meccsekhez kepest az idei gyengebb meccseink szinte feludules volt ahhoz kepest. Ha voltak meccsek amelyen vallatni lehetett volna, na azok ilyenek voltak.Eszméletlen sok kontra gólt lőttünk, mindenki félte a kontráinkat, ez az elem teljesen eltűnt idén.
Ez sajnos így van, Mounak sem volt már maradása itt, de ő építette fel azt amit Ancelotti idén szépen lerombolt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK