Az én juves ismerőseim örültek a hírnek___Samy___ írta: A Juve drukkerek arcat most azert megneznem, mert kb idaig semmi nem utalt arra, hogy tavozik
Premier League
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem tudom konkrétan milyen stílusra gondolsz, egy rossz szót se mondtam CR7re, csak mint Real Madrid szimpatizáns nem értem az akkori távozását. Pl a kurva a sezlonyról egy magyar kifejezés. Nem azt jelenti hogy CR7 kurva vagy bármi, ha így értettétek sorry, de mondadóim lényege nem ez volt. Én a Real Madridot szeretem, ebből a szemszögből vizsgálom a múlt és jelen eseményeit.Tjacks írta:Épp akartam írni, az egy dolog hogy van egy véleményed, de ez a stílus amit megengedsz magadnak az kritikán aluli. Lehetne negatív véleményt normálisan is megfogalmazni.petiamadridista írta:
Így van. Csak jöjjön már a tininidzsa teknős !
Persze az elmúlt 3 évben bármikor befért volna CR7, de mi a f.sznak ment el egy Juventusba, ahonnan úgy kellett szinte kimenteni az utolsó hétvégén.
Mind1. Ez az utolsó kommentem a CR7 témában, ha nem akkor realista vágjon ki a fórumról.
Peace.
- ___Samy___
A Juve drukkerek arcat most azert megneznem, mert kb idaig semmi nem utalt arra, hogy tavozik
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Épp akartam írni, az egy dolog hogy van egy véleményed, de ez a stílus amit megengedsz magadnak az kritikán aluli. Lehetne negatív véleményt normálisan is megfogalmazni.petiamadridista írta:Így van. Csak jöjjön már a tininidzsa teknős !Realista24 írta:
A jövőt építjük, jön Mbappé, nem fért volna be.
Persze az elmúlt 3 évben bármikor befért volna CR7, de mi a f.sznak ment el egy Juventusba, ahonnan úgy kellett szinte kimenteni az utolsó hétvégén.
Mind1. Ez az utolsó kommentem a CR7 témában, ha nem akkor realista vágjon ki a fórumról.
Peace.
Az hat, van par retardalt de nem kell veluk foglalkozni.andreas9109 írta:Ha jön hozzátok Mbappe. Minden esetre CR nálam mindig azt a korszakos RM-t fogja eszembe juttatni, amelyik a vezetésével 4 bl-t húzott be.Realista24 írta:
Nem is értem, hogy miért kutyázzák páran itt, szvsz a faszi egy élő legenda.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Persze. A Real azert, mert neki tenyleg az volt az almai klubja, a Unitedot pedig Ferguson miatt. Es ez igy is van rendjen.raul 4 ever írta:Ettől mondjuk kicsit kirázott a hideg, our club.. Szerintem tudja ő, mennyire szereti a normálisabbik MU/Real drukker és ő is tiszteli-szereti még mindig ezt a 2 helyet..Caraway írta: Amugy ez viszont minden penzt meger. A sok United legenda ahogy koszonti, a kommentek, posztok, mindenki elkepesztoen boldog stb... nezzetek meg Evra insta posztjat, kirakta a mai whatsapp beszelgeteset Ronaldoval...
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ettől mondjuk kicsit kirázott a hideg, our club.. Szerintem tudja ő, mennyire szereti a normálisabbik MU/Real drukker és ő is tiszteli-szereti még mindig ezt a 2 helyet..Caraway írta: Amugy ez viszont minden penzt meger. A sok United legenda ahogy koszonti, a kommentek, posztok, mindenki elkepesztoen boldog stb... nezzetek meg Evra insta posztjat, kirakta a mai whatsapp beszelgeteset Ronaldoval...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
Így van. Csak jöjjön már a tininidzsa teknős !Realista24 írta:A jövőt építjük, jön Mbappé, nem fért volna be.andreas9109 írta:
Pedig befért volna.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A kutyázását én sem értem, sőt, elítélem.andreas9109 írta:Ha jön hozzátok Mbappe. Minden esetre CR nálam mindig azt a korszakos RM-t fogja eszembe juttatni, amelyik a vezetésével 4 bl-t húzott be.Realista24 írta:
Varane-nak legalább lesz egy újabb ismerős arc a keretben
Mbappé jön, előbb vagy utóbb, de jön.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Bayern München, Dynamo Dresden, Oakland Raiders
Ha jön hozzátok Mbappe. Minden esetre CR nálam mindig azt a korszakos RM-t fogja eszembe juttatni, amelyik a vezetésével 4 bl-t húzott be.Realista24 írta:A jövőt építjük, jön Mbappé, nem fért volna be.andreas9109 írta:
Pedig befért volna.
tulajdonképpen Hehe miatt regisztráltam, inkább read only
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zokonvette, hogy amikor Cét szóba hozták a Reallal, hogy Carlo kérte a leigazolását, akkor a Don ezt közleményben tagadta.Pad'em írta: Cristiano Ronaldo's girlfriend, Georgina, commenting on his signing for Manchester United: "I hope Ancelotti won't come out to deny this too."
Ennek a picsának mi baja?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Gondolom latin csaladkent szivesebben eltek volna Madridban, mint az angol iparvarosbanPad'em írta: Cristiano Ronaldo's girlfriend, Georgina, commenting on his signing for Manchester United: "I hope Ancelotti won't come out to deny this too."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A jövőt építjük, jön Mbappé, nem fért volna be.andreas9109 írta:Pedig befért volna.sebydani írta:
Hogy ide nem engedte vissza a prezi meg a don
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Bayern München, Dynamo Dresden, Oakland Raiders
Pedig befért volna.sebydani írta:Hogy ide nem engedte vissza a prezi meg a donPad'em írta: Cristiano Ronaldo's girlfriend, Georgina, commenting on his signing for Manchester United: "I hope Ancelotti won't come out to deny this too."
tulajdonképpen Hehe miatt regisztráltam, inkább read only
-
Hogy nem kellett Madridba a 37 éves CR7, aki 3 éve lelépett a Juventusba mint kurva a sezlonyról.Pad'em írta: Cristiano Ronaldo's girlfriend, Georgina, commenting on his signing for Manchester United: "I hope Ancelotti won't come out to deny this too."
De így is a Madrid lesz a gonosz, éreztem én.
Jönnek majd a mindig is ez volt az igazi otthonom, bármerre is jártam, ez a legjobb legnagyobb klub.. stb interjúk CRtől.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hogy ide nem engedte vissza a prezi meg a donPad'em írta: Cristiano Ronaldo's girlfriend, Georgina, commenting on his signing for Manchester United: "I hope Ancelotti won't come out to deny this too."
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pad'em
Cristiano Ronaldo's girlfriend, Georgina, commenting on his signing for Manchester United: "I hope Ancelotti won't come out to deny this too."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Sierra írta:Sztem egyertelmu. Meg akarta szeretni a 3 nagy bajnoksagot meg kupajat. Olaszban csak a Juveval volt erre eselye. Megnyert mindent, mehet a coming home.petiamadridista írta: Csak pár kérdésem van.
Ha ennyire coming home akkor miért nem ment mondjuk 2 éve?? Akkor még se Sancho se Bruno, se Varane.
Minek ment a Juveba??
Mi a f sz volt ez az egész olasz meló ??
Hova rohant így el?? Mi elől menekül??
Hova sietet??
Ez a visszatérés szép dolog, de ezzel a kitérővel, ilyen pletykák közepette, így hirtelen a semmiből meglehetősen fura.
Tudom, a Juventusban mindenki szar és csicska. Hát persze, hogyne....
Akkor CR miért nem ment az MUba 2018 nyarán. Coming home...
A Serie A egyáltalán nem tartozik top3 bajnokság közé. Ennyi erővel mehetett volna a Bayernbe vagy a PSGbe is.
Sőt a Bundest sokkal inkább látni 3. számú ligának.
Leszarnám a Juvés kalandot, meg persze, ez így OK hogy vissza a PLbe az MUba, 2 évet egy erős csapatban, aztán levezet és visszavonul, szép ez, de ezzel az érthetetlen Juvés kalanddal, ahol a pénztárcáján kívül mindenkivel csak kibaszott, ( még magávalnis) én nem vagyok kibékülve. Ha meg csak a pénz kellett azt megértem,.de akkor meg miért nem tölti ki a szerződését... pf. Na mindegy.
El kell ezt a történetet engedni.
Hol van már Mbappé ?
Sztem egyertelmu. Meg akarta szeretni a 3 nagy bajnoksagot meg kupajat. Olaszban csak a Juveval volt erre eselye. Megnyert mindent, mehet a coming home.petiamadridista írta: Csak pár kérdésem van.
Ha ennyire coming home akkor miért nem ment mondjuk 2 éve?? Akkor még se Sancho se Bruno, se Varane.
Minek ment a Juveba??
Hova sietet??
Ez a visszatérés szép dolog, de ezzel a kitérővel, ilyen pletykák közepette, így hirtelen a semmiből meglehetősen fura.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Valami olyasmi is volt a dologban, hogy megtetszett neki a juventinók tapsa/tisztelete vagy mi a faszom az ollózós góljánálpetiamadridista írta:Csak pár kérdésem van.dzsi91 írta:
Mi ebben a röhejes?
Minek ment a Juveba??
Hova sietet??
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”