hehetheoriginal írta: Ne.
Haver.
Kurvagyenge
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 2., péntek 16:42
hehetheoriginal írta: Ne.
Haver.
Kurvagyenge
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 2., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 2., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 2., péntek 16:35
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. június 2., péntek 16:03
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 2., péntek 16:03
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. június 2., péntek 15:51
Igen a Bayerben elég jó volt és emlékszem akkor sokan hozták volna. Nem biztos, hogy akkora balf.., lehet (sőt valószínű), hogy a chelsea játéka (ha van ilyen) nem fekszik csak neki.kiserik írta: Én annó a 'kusenből hoztam volna, mégpedig Karim helyettesének. Sok mindenben hasonlított a játéka.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 2., péntek 15:47
Adlak. De hát majd kiderül, azért Chelseaben bohócok edzették mostanában.Pad'em írta: Havertz úgy tűnik komoly, 2020-ban már megegyeztünk vele csak a Covid keresztül húzta a dolgokat. A sokoldalúságát emelik ki.
Hát engem speciel kiráz a hideg az unott fejétől, meg posztja se nagyon van. Nálam egy német Asensio, minusz a bombákDe ha ő akkor ő, valami új ember kell a támadósorba.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. június 2., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. június 2., péntek 14:50
Annyira rossz számokat ennek ellenére sem hoz. Hátha be lehet tuszkolni a jobbosra, ha már nincs más és tudja ugyanazt hozni mint Marco.Pad'em írta: Havertz úgy tűnik komoly, 2020-ban már megegyeztünk vele csak a Covid keresztül húzta a dolgokat. A sokoldalúságát emelik ki.
Hát engem speciel kiráz a hideg az unott fejétől, meg posztja se nagyon van. Nálam egy német Asensio, minusz a bombákDe ha ő akkor ő, valami új ember kell a támadósorba.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 2., péntek 14:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 2., péntek 14:37
Na igen, de ők mire elmentek már megnyertek mindent klubszinten. Haaland meg csak most kezd bele igazán. Salzburggal nyert pár ligát meg kupát, de a Dortmundnál csak egy német kupa esett be. Itt viszont szarrá nyerheti magát kb, akár nemzetközi szinten is.Realista24 írta: Madridban is vilagi dolga volt Casenak, Varane-nak, CR-nek, es tudjuk mi tortent.
Ez mindig a belso motivacion mulik.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. június 2., péntek 14:32
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 2., péntek 14:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 2., péntek 14:15
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 2., péntek 14:06
Arról nem is beszélve, hogy közel sem biztos, hogy ide akar jönni. Világi dolga van most Manchesterben, első számú sztár ott, jól is megy neki, idén úgy néz ki leesik nekik a BL is. Bolond lenne eljönni egyébként.Fenoo írta: Szerintem Haaland leigazolása jövőre is esélytelen. 200 milliós kivásárlási árat írnak + még aláírási pénz, ügynöki díj és még apucinak is utalni kellene vastagon. Így simán elérheti a 250 - 300 milliót az átigazolás összege amit nem hiszem, hogy ki tudunk/akarunk fizetni úgy hogy van még jó pár poszt ami erősítésre szorul.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. június 2., péntek 13:13
Dupla D írta: Szerintem Perez bemondta neki, hogy idén még nagyon jó lenne, ha maradna, mert nem fogjuk tudni pótolni. Jövőre talán lehet rá esély, ha igazak a pletykák, és Haalandnak lesz egy 150 milliós kivásárlási ára, illetve Mbappé se hosszabbít.
Gyakorlatban pedig lehet, hogy egyiket se tudjuk elhozni, de az elmélet szerint jövőre lehet rájuk esély. Idén nincs.
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. június 2., péntek 12:58
sztem sem volt az higuain szintű elbénázás, tényleg inkább a kesztyűfarkaló ugrott ki jó ütemben.hehetheoriginal írta:Nem ertek egyet, sarokra ment a loves es eros volt, egyszeruen az a nyomorult fasz bemakoltaFenoo írta: Szegény gyerekről nekem mindig az jut eszembe, hogy el Higuainozta a VB döntőt.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. június 2., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 2., péntek 12:35
Nem ertek egyet, sarokra ment a loves es eros volt, egyszeruen az a nyomorult fasz bemakoltaFenoo írta:Realista24 írta: Kolo Muani elvileg bejelentkezett, hogy orommel koltozne Madridba es jatszana a Realban.
Szegény gyerekről nekem mindig az jut eszembe, hogy el Higuainozta a VB döntőt.![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem