Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 12., kedd 21:17

Raphinha Barca - Done Deal, €58M fix + €9M add-ons. €67M totálban.

Ja most látom, hogy már R kb beírta. De az még csak here-we-go soon volt, most már soon nélkül :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 12., kedd 13:43

Barcelona have finally submitted the official bid for Raphinha, Leeds are set to accept! €58m fixed fee, up to €68m with add-ons. Deal at final stages.

All parties waiting for Barça to be able and ready to register Raphinha, then it will be signed… here we go soon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 12., kedd 11:04

Donát írta: Másrészt meg egyelőre csak hírek ezek az igazolások, simán lehet, hogy ugyanolyan vetítés, mint tavaly Haaland, aztán szeptember elsején meg nem lesz más érkező a két ingyenes igazoláson túl. Vagy max az akit De Jong árából vesznek.
De Jong árából megveszik Raphinhát. Már ha Frenkie hajlandó lesz távozni, mert továbbra is az a hír járja, hogy annyira nem akar. Viszont bércsökkentést se, plusz a Barca tartozik neki nem kevés lóvéval. Végül valahogy csak összecigánykodják, a MU kifizeti a fele tartozást, a másikat meg Piqué :lol:

Lewát is hasonlóképp fogják ha elengedi a Bayern, Depayt meg gondolom eladják.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 12., kedd 10:24

Másrészt meg egyelőre csak hírek ezek az igazolások, simán lehet, hogy ugyanolyan vetítés, mint tavaly Haaland, aztán szeptember elsején meg nem lesz más érkező a két ingyenes igazoláson túl. Vagy max az akit De Jong árából vesznek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 12., kedd 9:55

realistahuni írta: Szerintem náluk ez a csőd dolog van túldramatizálva, az is lehet hogy tudatosan általuk, addig is mehet az önsajnátatás meg a sírás. Messze nem olyan szar a helyzetük mint amit jó páran gondolnak. Nekik is voltak elbaszott igazolások meg irreális fizuk de kinek nem?
Tetszik vagy sem ők is globális brand, akárcsak mi. Folyamatosan BL induló helyen vannak, ez a kettő szerintem már pont elég egy bizonyos anyagi stabilitáshoz. Nem fognak csak úgy eltünni a süllyesztőben, én nem is szeretném, mert bohócok nélkül unalmas a cirkusz.
1mrd adósságuk van, nincs ebben semmi túlzás, ami megy kommunikáció terén.
Eladták nem tudom hány évnyi bevételüket előre hosszú évtizedekre.

Megértem, hogy ezt csinálják, mert stabil BL csapatból stabil EL csapattá minősülnének, ha nem tudnák a keretet mélyíteni, erősíteni. BL-ben lehet, hogy indulnak, de aztán majd nehogy megint az EL-ben találják magukat.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. július 12., kedd 9:48

Szerintem náluk ez a csőd dolog van túldramatizálva, az is lehet hogy tudatosan általuk, addig is mehet az önsajnátatás meg a sírás. Messze nem olyan szar a helyzetük mint amit jó páran gondolnak. Nekik is voltak elbaszott igazolások meg irreális fizuk de kinek nem?
Tetszik vagy sem ők is globális brand, akárcsak mi. Folyamatosan BL induló helyen vannak, ez a kettő szerintem már pont elég egy bizonyos anyagi stabilitáshoz. Nem fognak csak úgy eltünni a süllyesztőben, én nem is szeretném, mert bohócok nélkül unalmas a cirkusz.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. július 12., kedd 9:23

csőd szélén állva, saját anyjukat is eladják, csak h 50-70millás embereket igazolhassanak. ja persze, meg majd mindenki minimálbérért ír alá meg csökkenti le a fizuját csak, h ott játszhasson.

ezeknek még bárki elhisz bármit? azt mondjuk elhiszem, h egy-két sajátnevelés nem fog pampogni az x%-os fizetéscsökkentésen, de ne etessék már be mindenkivel, h dembele féle zsoldosok fognak apróért játszani.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 12., kedd 9:15

olyanok leszunk, mint a nehai argentin valogatott, elol tevez, agu, messi, higu, lavezzi, milito, stb, kozepen, hatul pedig biglia, gago, demichelis. :mrgreen:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 12., kedd 9:09

Pad'em írta:Fati/Ferran - Lewa/Auba/Depay - Raphinha/Dembélé
Azt nem értem, hogy ez egy kva nagy luxus,bármelyik klubnak kb,közben meg lófsz a védelem. Miért nem oda vesznek valakit. Minek ennyi támadó,akik fele sír a padon majd, ha nem lesznek tele sérültekkel.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 12., kedd 0:06

Barcelona have contacted Bayern today and made their final offer for Robert Lewandowski. Barça are convinced this offer will be accepted and Lewandowski will be a Barcelona player by the end of this week [@gerardromero]

Fati/Ferran - Lewa/Auba/Depay - Raphinha/Dembélé

Nem lenne rossz a csőd szélén táncolva :lol:

Dani Alves: “I didn’t like how I left the club. Barcelona doesn’t care about the people who made history for the club. It is very difficult for the club to return to the top.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 11., hétfő 14:38

Nem rossz kis jobbszélső, engem Di Mariára emlékeztet a mozgása meg a játéka, az ára felét éri persze, de ez manapság nem meglepő. Durva, hogy kiadnak 70+ milliót úgy, hogy nyakig van az adósság. Pláne, hogy azért ott lesz úgy néz ki Dembele meg Ferran (+ Fati), szóval annyira nem is égető még egy szélső. Azért Xavi kapja az embereket, jövőre még a végén csata lesz az aranyért? :D

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2022. július 11., hétfő 14:22

Én tegnap valahol abba futottam bele, hogy a Leedsnek idén nem fizetnek még, csak jövőre kezdik el törleszteni, ez nem tudom mennyire valid.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 11., hétfő 13:31

Ilyenkor kéne az uefa közbe szóljon, hogy nem, először kezdjetek el kifizetni a tartozasaitokat, majd ha marad pénz, akkor igazolhattok.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 11., hétfő 13:25

Elhozzák 55-ért Ferrant majd ezután ez. Ráadásul ott van még mellettük Auba, Depay, Dembélé, Fati és a védelmet kellene megerősíteni. Zseniális.
Nika91127 írta:
MorataMartin írta: Fabrizio Romano szerint a Barca 72 millió euróért fogja leigazolni Rapinhát :lol:
Oszt mibű?
Gondolom ami az esküvőkből jött be.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 11., hétfő 13:24

MorataMartin írta: Fabrizio Romano szerint a Barca 72 millió euróért fogja leigazolni Rapinhát :lol:
Oszt mibű?

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. július 11., hétfő 13:01

Fabrizio Romano szerint a Barca 72 millió euróért fogja leigazolni Rapinhát :lol:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 11., hétfő 12:05

hehetheoriginal írta: kell nekik, mint egy falat kenyér, ha nem a beellhelyekert akarnak menni, plusz ő már meg van véve - még ha nincs is teljesen kifizetve -, egyszeruen nincs a kasszaban penz uj baszó támadót igazolni, ezert nem tehetik meg, hogy elengedik.
Kis túlzással élet/halál kérdés nekik, h marad-e Dembi/nem..
Nagyon nem mindegy, hogy egy:
Dembi/Fati- Auba/Braith..- Torres/Depay sorral tudnak nekifutni a szezonnak, vagy nélküle. Így csak a meccsek felén kéne egészséges legyen valamelyik...

Amúgy ígérni ilyenkor lehet fűt/fát.. Hogy most hosszabbítunk sok évre, de ha rendbejön a kassza ( :D :D ), féltávnál hosszabbítunk mégegyszer... Lehet beígérték, hogy tolnak egy inverz Umtitit..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 11., hétfő 11:07

kell nekik, mint egy falat kenyér, ha nem a beellhelyekert akarnak menni, plusz ő már meg van véve - még ha nincs is teljesen kifizetve -, egyszeruen nincs a kasszaban penz uj baszó támadót igazolni, ezert nem tehetik meg, hogy elengedik.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 11., hétfő 10:29

Amennyire a hírek alapján meg tudom ítélni, a kapcsolat Laporta és Xavi érkezésével sokat javult.
Érzésre, ez is közrejátszik abban, hogy marad(hat).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 11., hétfő 10:18

Realista24 írta:
Remy írta: Hogy a fenébe csinálják? Egy Dembele marad kevesebbért, mi meg képtelenek vagyunk értelmesen megszabadulni az ilyen Jovic, Mariano, Asensio féle arcoktól.
Olvastál megbízható hírt arról, hogy Dembele kell bárkinek is, pláne horror fizetésért?
Az tény, hogy nem, de akkor is fura. Nem volt ez a házasság valami szép, mégis marad.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: