![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
Mi 2019 november első hetében Istanbulba utaztunk 4 napra, kis kiruccanás a sok meló után. Gondoltam, tök frankó lenne, ha akkor ott valahol (utána a november már nekünk necces, folyamatosan valakinek van valami születésnap, névnap, jön a Mikulás, Karácsony, ami meg "szabad" hétvége lett volna, felváltva melóztuk)... Na, gyűrűméret ügyesen leméretezve, stílusnak megfelelő gyűrű kiválasztva. Utazás előtti csütörtökön ügyeltem, így péntekre kértem a szállítást, hogy véletlenül se legyen otthon... Na, jött az e-mail, hogy hopsz, kicsi csúszás van, csak hétfőre jön a gyűrű...Sajnálják, meg minden... Hát, ööö, ott kicsit mérgesen felhívtam őket és közöltem, hogy ******. A vége az lett, hogy akkor 30.000-t visszautaltak, mint fájdalomdíj. Hát, előrébb nem voltam, ugrott a nagy terv.
Aztán innentől a gyűrű mindig valamelyik zsebemben volt, amikor mentünk valahova, hátha jön "az alkalom". Kettőnk szülinapja közt felmentünk kicsit Bp-re a családhoz, karácsonyi vásárba este bementünk, kis kürtőskalács, miegymás.
Én a karácsonyi vásár közepén azt színleltem, hogy a cipőfűzőm kikötődött, megkértem,h álljon meg, mert be kell kötnöm a cipőmet. Leguggoltam, gyűrű elő, aztán odafordultam hozzá és megkérdeztem a "nagy kérdést". Hát, szegényem köpni nyelni nem tudott. Szerdán volt 1 éves a törpénk
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)