Edző és vezetőség
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Edző és vezetőség
Kakarol tudni lehetett hogy a sérülései elég komoly hatással lesznek rá...én viszon kedveltem.
Nem erőltették agyon, ha nem ment a padról állt be. Fenét se érdekelne ha Bale is így lenne, senki nem mérgelődne h sokba került. Mindenkit a képességei szerint kellene kezelni, úgy és ott játszatni ahol a legjobb. Ha nem hajlandó akkor lehet menni. Aki nem a címerért játszik az ide nem kell. Egy ilyen felfogású vezetésre volna szükségünk. Perez is képes lehet rá.
Nem erőltették agyon, ha nem ment a padról állt be. Fenét se érdekelne ha Bale is így lenne, senki nem mérgelődne h sokba került. Mindenkit a képességei szerint kellene kezelni, úgy és ott játszatni ahol a legjobb. Ha nem hajlandó akkor lehet menni. Aki nem a címerért játszik az ide nem kell. Egy ilyen felfogású vezetésre volna szükségünk. Perez is képes lehet rá.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Tévedsz. Az üzletet Calderon zsírozta le. Meg volt az előszerződés minden konrkétummal: többek közt a fizetés, átigazolási összeg és a szerződés felbontásáért járó büntetés is. Voltak olyan hírek, hogy Perez sokallotta Ronaldoért a 91 milliót, csak a szerződésben volt egy olyan kitétel, hogy ha a Real visszalép, 30 milliót kell kifizetnie a portugálnak. Így végül hitelből, de Ronaldo érkezett.Gotti_sr4 írta:Pedig o hozta
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos #4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pedig o hozta, Calderon akarta sokaig de neki a legnagyobb fogasa Robben volt, aki akkor nem nagyon szeretett passzolnidzsi91 írta:Cr-t mem perez hozta.Szval a pozitív galaktikus mérlege kb Figo,Zidane,R9 akik úgy igazán beváltak.A másik oldalt ott van Beckham,Owen,Kaka,Bale akik totál failok voltak,james úgytűnik jó lesz.Ezek most csak azok akik "galaktikusként" lettek beharangozva.Én azt mondom csinál jó dolgokat de többet árt mint használ a politikájával.
De ezzek a mellefogasok is erdekes dolgok, most arrol, hogy Kaka vegig serult Perez tehet? Szerintem nem sok olyan madridista volt aki nem orult amikor Kaka alairt, a Milanban o volt az atya uristen itt meg sajnos nem jott ossze neki
- h3x0r
Ancelotti: "I said it in the press conference and I repeat: I will stop for a year," the 55-year-old told Il Giornale. "Also because I have a very serious reason for stopping. I have to have an operation because of my cervical stenosis. For some time, it has been affecting my hands and if I lose any more time, it could pass into legs, so I have an appointment for surgery. And, frankly, I do not know how long I have to be physically stopped, in terms of the post-operative phase and the subsequent rehabilitation. It will be a pleasure to host [Galliani] for dinner, but I cannot change my programme. I will have the operation in Vancouver, Canada, where I have already got a house with my wife. I will rest, between Madrid and Canada. Because the two years at Real have been very tough, believe me. Nobody can imagine how much training Real takes out of you, in terms of physical and nervous energy. Then, I will return home for another event: in a month, my grandson will be born. That's something that I cannot and do not want to miss." (goal.com)
- wZoLee7
Tényleg, hirtelen végig sem gondoltam. Mondjuk nem volt nagy cucc Roncit elhozni, csak a madridot akarta.
Abban egyet értünk hogy kell a változás. Én elsősorban az egész igazolási politikát gondolnám újra
Abban egyet értünk hogy kell a változás. Én elsősorban az egész igazolási politikát gondolnám újra
arról nem a mai világ tehet, hogy nem tartják sokra a játékosaitlesliejr írta:Wenger nyilatkozta, hogy aki manapság nem kerül 70-80 millióba, arra már oda sem figyelnek, az már nem sztár és nem lehet jó játékos. Csak egyet tudok vele érteni.
komoly játékosokat kellene igazolni, nem welbecket meg özilt
mentegeti magát már megint
a coquelin, aki miatt ezt felhozta egy átlagos kps
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cr-t mem perez hozta.Szval a pozitív galaktikus mérlege kb Figo,Zidane,R9 akik úgy igazán beváltak.A másik oldalt ott van Beckham,Owen,Kaka,Bale akik totál failok voltak,james úgytűnik jó lesz.Ezek most csak azok akik "galaktikusként" lettek beharangozva.Én azt mondom csinál jó dolgokat de többet árt mint használ a politikájával.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
Addig oké hogy hoz nagy játékost, de nem kell minden évben az éppen aktuális sztár. CR megérte, Kaka teljes bukás, Bale és James nélkül is ellettünk volna. Lehetne ezt még folytatni, de telefonról nincs kedvemGotti_sr4 írta:De ha nem kellenek uj galaktikusok miert akarja mindenki Pogbat/Verratit/De Geat/Reus/Hazardot ide? Ha Perez papa nem epiti ezt ki az elmult 15 evben, akkor nem nagyon almodozhatnank ilyen nevekrol.wZoLee7 írta:A minden évben új galaktikus csak szetintem árt a csapatnak?
Ezzel csak azt szerettem volna elmondani, hogy minden eremnek ket oldala van, es inkabb egy Perez mint egy Calderon.
-
En nagyon bizok benne, hogy marad Carlo.___Samy___ írta:az aki egymás után másodjára esik bele ugyanabba a hibába (és itt most mindegy, hogy hallgat-e a tanácsra vagy sem), ott bizony vele van a baj
lehet a tanács ezt mondja neki, hogy küldd el ancelottit, de ha egy kicsit is elgondolkozna, akkor rájönne, hogy hülyeség most belekezdeni egy teljesen új projektbe
eleve ez a szó, hogy projekt egy real madridnál.....szerintem még egyiket sem vittük végig, folyamat elölről kezdjük az építkezést is meg a reményt is
hihetetlen nagy csodára lenne képes egy adag állandóság
Kroos akkor micsoda szerinted? Ez a masodik galaktikus era, szerintem ezek a jatekosok vannak olyan jok mint az elodjeik szoval szerintem ha ok galaktikusok voltak akkor megerdemli a mostani csapat is ezt a jelzot.lesliejr írta:Beckham a United-től jött ahol mindent megnyert, Bale-nek meg volt 2 jó éve egy angol középcsapatban. Óriási különbség.
James meg játszott pár látványos meccset a VB-n. Félre ne értsetek, ezek jó játekosok, de nem galaktikusok. Semmi komolyat nem nyertek még, igazi nagy csapatban nem bizonyítottak. Wenger nyilatkozta, hogy aki manapság nem kerül 70-80 millióba, arra már oda sem figyelnek, az már nem sztár és nem lehet jó játékos. Csak egyet tudok vele érteni.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
egyetértek. még kiegészíteném annyival, hogy Figoék azért voltak galaktikusok, mert mindegyik nyert aranylabdát vagy ott volt a közelében. ma már csak Messi és Ronaldo ilyen. ha majd ők nem lesznek, akkor jöhetnek újabb galaktikusok, addig viszont csak ők azok. esetleg Neymar rövid időn belül odaérhet ebbe a kasztba.lesliejr írta:Beckham a United-től jött ahol mindent megnyert, Bale-nek meg volt 2 jó éve egy angol középcsapatban. Óriási különbség.
James meg játszott pár látványos meccset a VB-n. Félre ne értsetek, ezek jó játekosok, de nem galaktikusok. Semmi komolyat nem nyertek még, igazi nagy csapatban nem bizonyítottak. Wenger nyilatkozta, hogy aki manapság nem kerül 70-80 millióba, arra már oda sem figyelnek, az már nem sztár és nem lehet jó játékos. Csak egyet tudok vele érteni.
mondjuk durva belegondolni, hogy 2008 óta csak ketten nyertek aranylabdát, és ez még addig így is fog maradni, amíg Messi le nem lép a Barcából.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
De Geában és Verratti személyében szerintem nem a galaktikust várják, hanem az embereket, akik betömik a csapat szemmel látható hiányposztjait. Főleg a kis olasz egy ilyen vágyálom. Akik galaktikust akarnak, nekik elsősorban Pogba kell.
- ___Samy___
szerintem van pereznek akkora hatalma, hogy nem mindig kell a tanácsra hallgatnia
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Most lehet hülyeséget beszélek, de a klubvezetés nem tanácsosztogatásra van. Együtt hoznak döntéseket. Ha a tanács azt mondja, hogy Carlettónak mennie kell, Pereznek nem marad sok mozgástere.az aki egymás után másodjára esik bele ugyanabba a hibába (és itt most mindegy, hogy hallgat-e a tanácsra vagy sem), ott bizony vele van a baj
lehet a tanács ezt mondja neki, hogy küldd el ancelottit, de ha egy kicsit is elgondolkozna, akkor rájönne, hogy hülyeség most belekezdeni egy teljesen új projektbe
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Beckham a United-től jött ahol mindent megnyert, Bale-nek meg volt 2 jó éve egy angol középcsapatban. Óriási különbség.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hogyha Beckham galaktikus, akkor Bale is az.
James meg főleg. Szerintem nem csak az Aranylabdáról szól ez a dolog.
James meg főleg. Szerintem nem csak az Aranylabdáról szól ez a dolog.
- ___Samy___
az aki egymás után másodjára esik bele ugyanabba a hibába (és itt most mindegy, hogy hallgat-e a tanácsra vagy sem), ott bizony vele van a baj
eleve ez a szó, hogy projekt egy real madridnál.....szerintem még egyiket sem vittük végig, folyamat elölről kezdjük az építkezést is meg a reményt is
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham...ők galaktikusok voltak. Aranylabdás egytől egyig, országuk "zászlóshajói".Gotti_sr4 írta: De ha nem kellenek uj galaktikusok miert akarja mindenki Pogbat/Verratit/De Geat/Reus/Hazardot ide? Ha Perez papa nem epiti ezt ki az elmult 15 evben, akkor nem nagyon almodozhatnank ilyen nevekrol.
Pogba, Verratti v Reus nem. Ez a baj szerintem, hogy ha manapság egy játékos jó pénzért a Real-ba igazol, az már galaktikus és a szurkolók vmint a közvélemény azt is várja el tőlük a pályán, hogy állandóan csillogjanak.
James v Bale sem galaktikus, csak sokba kerültek.
Az említett lehetséges igazolások "csak" tehetségek, nem többek. Cristiano volt az utolsó úgynevezett galaktikus.
Könnyen lehet, hogy Bale problémája is az, hogy sok pénzért érkezett és földöntúli focit várnak el tőle amire nem képes. De Perez kb 2x áron vette és ezzel már "galaktikusnak" árazta be.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Mondjuk az is egy jó kérdés, hogy Perez döntései mennyire saját döntések...azért ott van mellette klubvezetés néven a Vének Tanácsa, akik előszeretettel pózolnak mellette amikor sztárigazolást kell bejelenteni, vagy kupákkal fotózkodni...amikor meg ég a ház, Florentino egyedül állja a média sarát. Nem biztos, hogy csak az öreggel van a baj, akadhat ott gond a súgókkal is. Azokkal, akik soha nem vállalnak fel semmilyen felelősséget.
-
De ha nem kellenek uj galaktikusok miert akarja mindenki Pogbat/Verratit/De Geat/Reus/Hazardot ide? Ha Perez papa nem epiti ezt ki az elmult 15 evben, akkor nem nagyon almodozhatnank ilyen nevekrol.wZoLee7 írta:A minden évben új galaktikus csak szetintem árt a csapatnak?
Ezzel csak azt szerettem volna elmondani, hogy minden eremnek ket oldala van, es inkabb egy Perez mint egy Calderon.
- ___Samy___
amennyi pluszt ad a csapatnak a személye, legalább annyit el is vesz az ilyen hülyeségeivel, mint a mostani isPereznek a RM nagyon sokat koszonhet