Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. július 4., hétfő 12:54

A gyerek egy Mendy nélküli madrid ellen hozta az első értékelhető meccsét 2 év alatt, ahol meg birta futni az öreg meccsnélküli Nachot. Egy öreg Di Maria is megcsinalja neked ugyanezt a jobboson azzal a kivétellel, hogy a finesse tekerései a hosszúra még be is akad, nem melléfolé 3 méterrel. Pici Rodrygonk pedig patika oda a fontos meccsekre a Joker kartyás képessége miatt.nem az a fura, hogy Aranylabda kalibert emleget pár ember, hanem a fura az, hogy ez a felvetés megélt kettőnél több h.sz.t.

Nem vagyok hehe, csak egy elfogult madridos vak geci, de isten őrizzen ettől a maugli gyerektől.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 4., hétfő 12:08

Donát írta:
Realista24 írta: Komolyan nem értem, hogy egyáltalán hogy merülhet fel az, hogy hasznos igazolás lenne a Real számára egy fejben gyenge, sérülékeny, pénzéhes játékos, aki 25 éves korára top szinten nem mutatott semmit huzamosabb ideig.
Tök, de nem is véletlen, h a többségnél nem is merül fel. Marhaság lenne a csapat legnagyobb erényét, a győztes mebtalitást lebontani ilyen igazolásokkal. Nem is fogjuk szerencsére, inkább negbecsüljük Vinit, Rodryt, és ez így van rendjén.
A kis brazilnak 21 évesen több gólja van a BL.-ben, mint az aranylabda kaliber 26éves Dembelének.
Tett ő annyit a szezon második felében, hogy nyugodtan mehet a kezdőbe jobbosra, remélem nyomat egy Vini féle fejlődést, ami a szezon végét látva, már nem is lenne számomra olyan nagy meglepetés.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 4., hétfő 11:42

Realista24 írta: Komolyan nem értem, hogy egyáltalán hogy merülhet fel az, hogy hasznos igazolás lenne a Real számára egy fejben gyenge, sérülékeny, pénzéhes játékos, aki 25 éves korára top szinten nem mutatott semmit huzamosabb ideig.
Tök, de nem is véletlen, h a többségnél nem is merül fel. Marhaság lenne a csapat legnagyobb erényét, a győztes mebtalitást lebontani ilyen igazolásokkal. Nem is fogjuk szerencsére, inkább negbecsüljük Vinit, Rodryt, és ez így van rendjén.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. július 4., hétfő 11:40

Épelméjű embernek eszébe sem jutna, szóval ne kattogj rajta.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 4., hétfő 11:32

Komolyan nem értem, hogy egyáltalán hogy merülhet fel az, hogy hasznos igazolás lenne a Real számára egy fejben gyenge, sérülékeny, pénzéhes játékos, aki 25 éves korára top szinten nem mutatott semmit huzamosabb ideig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 4., hétfő 11:15

Realista24 írta:
raul 4 ever írta:

Jelenleg 29fő a keret, Bodry, Vallejo, Ase, Kubo, Reiner, Jovic, Mariano: ez a 7 mind, nyugodtan.. De akár LV, Ceba v. Hazi is.. Volna mit pucolni..

Az utolsó féléve nem volt kuka a gyereknek..
Nyilván úgy értette Pipita a kérdést, hogy ki az a játékos a lelátón, akinek a helyét át tudná venni Dembele, és nem úgy, hogy melyik 10 játékos az, aki jelenleg aktívan részt vett a csapat sikereiben és hátrányt kéne szenvednie future Aranylabda miatt.
Sztem meg ki akarta forgatni a szavaimat..
29 fős perpil a keret? ->igen
én ebből akarok 10-et kirakni? -> igen

A csapat sikereiben aktívan 13-14 játékos vett részt, az maradna is, meg persze a 2 új:
Dani, Nacho, Eder, Rüdi, Alaba, Mendy, MG
CMK, Chouchou, Cama
Fede, Rodry, Benz és Vini

Nálam ebenguba, h LV/Ase, vagy Hazi/Dembi. Mivel a belga már itt van, inkább ő szedje össze magát, annak örülnék, de továbbra se vagyok meggyőzve, hogy Dembi szar, vagyhogy ha minden ballaszt lécel, nem lehetne-e hasznos igazolás..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 4., hétfő 10:36

Én Jovic játékperceit átvenném, még az is lehet hogy bepattana rólam ez az. :kalapos:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 4., hétfő 10:24

cart írta: Most hogy sikerult megszabadulni Bale-tol kell valami magas fizetesu ember helyette a lelatora aki ugyan ugy alulmotivalt es serulekeny :D
Alulmotivált nem lennék, de két hiányzó kereszt és két bokaszalaggal utóbbit tudom vállalni drágán, de olcsóbban is. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 4., hétfő 10:16

Most hogy sikerult megszabadulni Bale-tol kell valami magas fizetesu ember helyette a lelatora aki ugyan ugy alulmotivalt es serulekeny :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 4., hétfő 10:01

raul 4 ever írta:
Pipita írta: Engem érdekelne, hogy ki az a tíz ember, akit el kéne küldeni a Bajnokok Ligája győztes, spanyol bajnok keretből, akikhez képest ráadásul Dembelé jelentene előrelépést.
Jelenleg 29fő a keret, Bodry, Vallejo, Ase, Kubo, Reiner, Jovic, Mariano: ez a 7 mind, nyugodtan.. De akár LV, Ceba v. Hazi is.. Volna mit pucolni..

Nyilván úgy értette Pipita a kérdést, hogy ki az a játékos a lelátón, akinek a helyét át tudná venni Dembele, és nem úgy, hogy melyik 10 játékos az, aki jelenleg aktívan részt vett a csapat sikereiben és hátrányt kéne szenvednie future Aranylabda miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 4., hétfő 9:41

ANDS írta: *Miért gondolod, hogy Dembele illene a Real Madridba? Abba a csapatba, amelyikért Bale sokkal többet tett, mint Dembele a Barcaért, és mégsem tudott beilleszkedni úgy, ahogy a tehetsége alapján jó lett volna?
Hogy függ össze a tehetség és a beilleszkedés? Beilleszkedni Bale sem akart, 8 év után is kb. annyit tudott, h finom bor, meg lejárt a golfbérletem (ha jól mesélte a kebapos).

Inkább az elejére tudok válaszolni, a vége az kusza.. Azért gondolom, h beillene, mert (puszta skillsetre) egy jó focista. Érzi mit kell csinálnia egy szélsőnek, erős, jó a sebessége, nem anyámba pattan tőle labdaátvétel után a bogyó, stb..

Pont azért illene be -amiért egyébként Hazardot is nagyon vártam-, mert egy jó focista.. Középpályán lenne mellé egy Chouchou+ Fede, mögötte Carva/Nacho (de még neadjisten Bodri), elöl Benzi.. Nem csak bal oldala lenne a csapatnak.

De fel se merült a neve, szóval mindegy.. Viszont ha jön a pletyka, én dobni fogom rá a +t :)

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 3., vasárnap 23:08

Dembelevel kapcsolatban annyi hypothetical szitut vazoltatok mostanában hogy lassan tenyleg parhuzamos univerzumban erzem magam :lol: a "ha" ember.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 3., vasárnap 22:56

Süti írta:
raul 4 ever írta:

Kar hogy 25 főt lehet nevezni. Szóval 4et levehetsz belőle. Cseréljük le sanitas Hazardot sanitas fejbengyenge Dembelere. Nagy otlet.
The man 10 embert akart, 10et kapott..
És igen 4 ígyis-úgyis menni fog, de volna még kiket kirakni...

De a végével egyetértek... Szart szarra cserélnénk kb., bár belgaboy lófasz volt eddig végig, Dembi meg dortmund után most mutatott valami(cskécské)t..
Továbbra is tartom, h van az a hypothetical szitu, amikor nem teljes vakvágány a Dembi IC.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 3., vasárnap 22:40

raul 4 ever írta:
Pipita írta: Engem érdekelne, hogy ki az a tíz ember, akit el kéne küldeni a Bajnokok Ligája győztes, spanyol bajnok keretből, akikhez képest ráadásul Dembelé jelentene előrelépést.

Kar hogy 25 főt lehet nevezni. Szóval 4et levehetsz belőle. Cseréljük le sanitas Hazardot sanitas fejbengyenge Dembelere. Nagy otlet.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 3., vasárnap 22:19

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 3., vasárnap 21:55

petiamadridista írta: Hagyjuk már ezt a Dembelé gyereket a p.csába. 5 éve volt rá,.hogy megmutassa, az uccsó fél évben pislákolt valami de amúgy zéro a srac. Ráadásul annyira talan már nem is fiatal. 23-24 éves ??
Idiótaság még a gondolat is h Dembelé így meg úgy.
25.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. július 3., vasárnap 19:18

Szerintem az Aranylabda materialba beletartozik az is, hogy ki mennyire eros fejben. Legalabb annyira fontos, mint a technikai tudas. Viszont mivel fejben egy nulla a francia, ezert nem is ertem mirol megy a vita.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. július 3., vasárnap 19:09

Hagyjuk már ezt a Dembelé gyereket a p.csába. 5 éve volt rá,.hogy megmutassa, az uccsó fél évben pislákolt valami de amúgy zéro a srac. Ráadásul annyira talan már nem is fiatal. 23-24 éves ??
Idiótaság még a gondolat is h Dembelé így meg úgy.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. július 3., vasárnap 19:05

Engem érdekelne, hogy ki az a tíz ember, akit el kéne küldeni a Bajnokok Ligája győztes, spanyol bajnok keretből, akikhez képest ráadásul Dembelé jelentene előrelépést.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 3., vasárnap 17:19

Halfkey írta: Lehet és néha kell is élcelődni az eye testen mint értékmérőn, de abba a végletbe sincs értelme esni hogy csak teljesítmény igazolhatja azt hogy kiben mi van - hiszen most pont arról van szó, hogy mentálisan egy kalap szar az ember, aki nem teljesít. Tehetségesnek viszont nagyon tehetséges, a fizikuma, a labdakezelése, a technikája elit.
Én pont az utolso 3 dolog miatt nem bántam vna, ha (csak) pletyka szinten forogna a neve...
Egyébként most absz. 0 kockázat volna idehozni, mint amikor a dortmund 100 milkákat kért érte.. Fizetést más is kapna, ügynöki+aláírás pénzbe fájna kb...

A keretből 10 ember is van, aki mehetne, ha sokat lapátra teszünk, tocábbra se bánnám...

Az aranylabda vitához: ha a srác valaha fog még évi 40+ meccset játszani, megvan benne a lehetőség, h olyan számokat hozzon, amire járna.. A lehetőség mindenképp megvan benne, tavasszal folyamat adta a gp-okat, gólokat is tud lőni...
De ahhoz előbb ember kell legyen.. Ha összeáll, mint a jó gulyás, a lehetőség mindenképp meg van benne.. De perpill mondjuk kumma messze van tőle..

Vissza: