Spanyol bajnokság
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Gólt fejel... MESSI.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindig szidják itt a sokat látott okosok, hogy a Real közönsége szar és hamar elindul.
Most olvasom, hogy amint a Real átvette a vezetés a Villarreal ellen, a szurkolók elindultak haza, Jaume meg is lepődött és a pályáról kiszólt, hogy már mentek is?
Most olvasom, hogy amint a Real átvette a vezetés a Villarreal ellen, a szurkolók elindultak haza, Jaume meg is lepődött és a pályáról kiszólt, hogy már mentek is?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Roigra és Piquére is várhat némi szankció. Elvileg kivizsgálják a nyilatkozataikat, tweetjeiket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Annyira hiányozták már ezek, nem is tudtam mi hiányzott az életemből... Tudom, hogy nem kéne felvegyem, de b***ki, minden internetes felületen ebbe futok bele és hülyébbnél hülyébb emberek hányják magukból a sok sz*rt... Egy srác szerint Bale is kezezett a gólja előtt. Személyesen még nem volt vitám a haverokkal, de úgy érzem hétvégén elkerülhetetlen lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Átjövök ide és csak pislogok,hogy itt is mi történt tegnap este.
Brutális.
Brutális.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- flori
rashidm írta:Csak nekem fura, hogy a reklámtáblák tök mások?Realista24 írta:Szóval a második kép helyesen:
https://pbs.twimg.com/media/C5tcifDXMAATkUE.jpg
Gondolom nem akarnak ingyen reklámot.
Ha minden igaz puhl sanyi tegnap bemondta, hogy a reál csak a bírónak köszönheti a vasárnapi győzelmet.
Gondolom ezt nem látta senki: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5926C29D
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztos pont váltottak vagy kamurashidm írta:Csak nekem fura, hogy a reklámtáblák tök mások?Realista24 írta:Szóval a második kép helyesen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Csak nekem fura, hogy a reklámtáblák tök mások?Realista24 írta:Szóval a második kép helyesen:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szóval a második kép helyesen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Takaroggggypalesz77 írta:Szerintem elég hasonló, nem értem a problémát..Realista24 írta:Az első a Bein sport amerikai állomása így mutatta be Bakambu gólját, a második a Bein sport spanyol állomása, ugyanazt
https://pbs.twimg.com/media/C5tcifCXMAE0xds.jpg
A probléma amúgy azzal van a Real részéről, ha jól olvasom, hogy egész meccsen ezt mutogatták, és a másik állást nem. Közben megy ugyanaz a társaság amcsiban képes volt megmutatni, hogy valóban les volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem elég hasonló, nem értem a problémát..Realista24 írta:Az első a Bein sport amerikai állomása így mutatta be Bakambu gólját, a második a Bein sport spanyol állomása, ugyanazt
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az első a Bein sport amerikai állomása így mutatta be Bakambu gólját, a második a Bein sport spanyol állomása, ugyanaztR.M.C.F írta:Realista24 írta:Egyébként érdekesség, de a Real Madrid panaszt tesz hazájában az elfogult, Real ellenes közvetítések miatt. A hírt a marcáról loptam.
Végre, és magyarországon nem akar? brutál mi van itt....aki nem figyeli az nem veszi észre, de basszus egy 2:0 ra megnyert meccs után néha úgy állok fel a tv elől, hogy összetehetjük a két kezünket hogy nyertünk....mert bele tudják okosba, finoman injekciózni a hallgatóba, hogy a real a rosszabb. A kétes szitukat másként reagálják le, a bírói hibákat másként...szinte mindent......Ezt nem nehéz elképzelni, az emberek simán vezethetőek....simán.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nah ők rettentő jók szerintem. Bár csak a blogot szoktam olvasni többnyire. De ott teljesen elfogulatlan mindenki, még aki Realos az patent mód, kritikusan ír a Realról. Az ő oldalukon méltatlanul kicsi az aktivitás pedig remek cikkeket/elemzéseket írnak szerintem.Norbii írta:szerintem ez nem igazán vicces.El Sie7e írta: én inkább jelentettem őket a face-nek, tegyétek ti is hátha tiltják
Felsőbb utasításra pár hónapja szó nélkül törölték az oldalukat és rengeteg lájkolót vesztettek + bejegyzést.
Am korrekt kis oldal érdekes hírekkel, mint a la liga loca. Sajnos a hungarynál van egy barcás szerkesztő aki durván el van szállva magától és tipikus elvakult személy. Capitano vagy mi a nick neve, valószínűleg ő is áll a balhé középpontjában.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az sem, hogy alaptalanul vádaskodnak.szerintem ez nem igazán vicces.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
szerintem ez nem igazán vicces.El Sie7e írta: én inkább jelentettem őket a face-nek, tegyétek ti is hátha tiltják
Felsőbb utasításra pár hónapja szó nélkül törölték az oldalukat és rengeteg lájkolót vesztettek + bejegyzést.
Am korrekt kis oldal érdekes hírekkel, mint a la liga loca. Sajnos a hungarynál van egy barcás szerkesztő aki durván el van szállva magától és tipikus elvakult személy. Capitano vagy mi a nick neve, valószínűleg ő is áll a balhé középpontjában.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
persze hogy nem az, ez csak annak nem nyilvánvaló, aki vagy nem érdekel a két fél irányának képviselése, vagy egyszerűen félcédulás.Szóval mikor RMCF a maga stílusában ez ellen felszólal az nem üldözési mánia mint ahogy itt pár Barcás/és nem Barcás(?) írta, hanem valószínűleg megunta ő ezt már sokkal régebben. Persze nekem sem új, csak vérlázító na.
Nem túl bonyolult összegezni, összehasonlítani mondjuk egy év távlatában a real ellenes és a barca ellenes cikkeket,hozzászólásokat az arány felháborító. Egy hazugság ez az egész. Jó lenne felhívni erre a figyelmet, megmutatni hogy a real madrid ki van téve a többi klub és a média(két drukker létezik, a realos és az antirealos), csúsztatásainak, ferdítéseinek, kiragadott féligazságoknak, szemét leszólásoknak. Megfigyeltem, igaz. nyugodtan el lehet hinni. Nem szoktam kamuzni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Amúgy én se ismertem ezt az oldalt. Bár fb-on titeket sem követlek, nekem elég az itt megjelenő hírek.
Ami engem ma igazán kiborított, az egy - reklámot nem fogok csinálni így nem mondom hol - barcás blogon ma az egyik kommentelő bevallotta hogy ő maga az indexes Joó Gabi.
Számomra ez azért elfogadhatatlan csak, mert szerintem végtelenül szánalmas Barca és Messi imádó cikkeket ír, képtelen leplezni a hovatartozását. Így pedig vér ciki az írásai. Főleg úgy hogy ahol lehet belerúg egy hatalmasat a Realba, csúsztat, hazudik, és végletekig elfogult. Mint egy böszme gyökér tinédzser, úgy viselekdik. Ez csak azért gáz, mert kb 300ezres az index napi látogatottsága.
Persze röhögve lehet azt írni erre, hogy biztos kamu csak meg stb. De pár hete olvastam már, hogy valóban ő lehet az.
Tudom itthon ennek semmilyen következménye nem lesz. Farkas Norbi coming out-ját is várom már, mert ő még egy hasonló gerinctelen ember, aki bármikor letagadná, hogy Barca és Messi drukker, de ahol lehet indokolatlanul isteníti őket, és leköpi a Realt.
Szóval mikor RMCF a maga stílusában ez ellen felszólal az nem üldözési mánia mint ahogy itt pár Barcás/és nem Barcás(?) írta, hanem valószínűleg megunta ő ezt már sokkal régebben. Persze nekem sem új, csak vérlázító na.
Ami engem ma igazán kiborított, az egy - reklámot nem fogok csinálni így nem mondom hol - barcás blogon ma az egyik kommentelő bevallotta hogy ő maga az indexes Joó Gabi.
Számomra ez azért elfogadhatatlan csak, mert szerintem végtelenül szánalmas Barca és Messi imádó cikkeket ír, képtelen leplezni a hovatartozását. Így pedig vér ciki az írásai. Főleg úgy hogy ahol lehet belerúg egy hatalmasat a Realba, csúsztat, hazudik, és végletekig elfogult. Mint egy böszme gyökér tinédzser, úgy viselekdik. Ez csak azért gáz, mert kb 300ezres az index napi látogatottsága.
Persze röhögve lehet azt írni erre, hogy biztos kamu csak meg stb. De pár hete olvastam már, hogy valóban ő lehet az.
Tudom itthon ennek semmilyen következménye nem lesz. Farkas Norbi coming out-ját is várom már, mert ő még egy hasonló gerinctelen ember, aki bármikor letagadná, hogy Barca és Messi drukker, de ahol lehet indokolatlanul isteníti őket, és leköpi a Realt.
Szóval mikor RMCF a maga stílusában ez ellen felszólal az nem üldözési mánia mint ahogy itt pár Barcás/és nem Barcás(?) írta, hanem valószínűleg megunta ő ezt már sokkal régebben. Persze nekem sem új, csak vérlázító na.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyre többen írják ezt, akkor Gergő számlázhat nekik reklámozásértdzsi91 írta:A napnál is világosabb,hogy barcáékon kívül senki sem hisztizne mint egy tinipicsa egy piké poszt miatt.
A srác nem 2007 óta villareal szurkoló hanem tegnap volt azaz 57ik perctől a 83ikig.Amúgy énse tudtam,hogy létezik ilyen laliga hungary
Persze, hogy Barcások, szerintem a fórumon is jelen vannak, lehet nem aktívan, de fix.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Egyébként érdekesség, de a Real Madrid panaszt tesz hazájában az elfogult, Real ellenes közvetítések miatt. A hírt a marcáról loptam.
Végre, és magyarországon nem akar? brutál mi van itt....aki nem figyeli az nem veszi észre, de basszus egy 2:0 ra megnyert meccs után néha úgy állok fel a tv elől, hogy összetehetjük a két kezünket hogy nyertünk....mert bele tudják okosba, finoman injekciózni a hallgatóba, hogy a real a rosszabb. A kétes szitukat másként reagálják le, a bírói hibákat másként...szinte mindent......Ezt nem nehéz elképzelni, az emberek simán vezethetőek....simán.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leellenőriztem. Mehet facere.Realista24 írta:Egyébként érdekesség, de a Real Madrid panaszt tesz hazájában az elfogult, Real ellenes közvetítések miatt. A hírt a marcáról loptam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots