Erdekes megoldas. Nalam eddig nem mukodik... Azt lehet tudni hogy ki lesz a masik ket resztvevo?CS0ki írta:Felvezetésnek szánták a Defender sorozathoz. Ahogy majd jön a másik 3 tagról is külön sorozat
Sorozatok, TV műsorok
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Sorozatok, TV műsorok
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát, kinek mi. nekem tetszett, Billy Bob Thornton hatalmasat alakított benne. Mondjuk úgy kb. az 5.-6. résztől már tényleg kicsit erőltetett volt, plusz nem is volt igaz történet, csak odaírták, hogy hitelesebb legyen. Mondjuk ennyi véletlen nincs is az életben.kupak17 írta:én láttam.tarodid írta:A Fargo c. sorozatot ismeri valaki?
annyira nem jött be kicsit erőltetettnek tűnt számomra.
én láttam.tarodid írta:A Fargo c. sorozatot ismeri valaki?
annyira nem jött be kicsit erőltetettnek tűnt számomra.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Elég népes lesz az az 1%..
Igen, de ha jól értem a másik 3 tagról lesz 1-1 évad, az 3 év. A Defenders sorozat meg jön ugye 4 év múlva, jó esetben akkor látod ismét Daredevilt, de a mostani színésznek pár hónap múlva lejár a szerződése, ki tudja hol lesz 4 év múlva.CS0ki írta:Felvezetésnek szánták a Defender sorozathoz. Ahogy majd jön a másik 3 tagról is külön sorozat.
-
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco
A Fargo c. sorozatot ismeri valaki?
Felvezetésnek szánták a Defender sorozathoz. Ahogy majd jön a másik 3 tagról is külön sorozat.Azt meg hogy egy evadosra terveztek azt kotve hiszem. 9. resznel jarok es meg nem tortent joforman semmi erdemleges. Eszmeletlen lassan halad a sztori, megy a pocsoles, es nem haladunk sehova, viszont 3 resz es vege az evadnak. Mondjuk az eddig latottak alapjan en sem rendelnek be tobb evadot...
A berendelés meg általában nem a minőségen múlik, hanem a nézettségen.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nah akkor majd daredevilt megnézem én is hétvége folyamán.
orphan blacket meg már nagyon vártam, meg is feledkeztem róla, jó hogy szóltatok.
orphan blacket meg már nagyon vártam, meg is feledkeztem róla, jó hogy szóltatok.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Jobb valamivel a Daredevil, de nem fenyevekkel... Nalam eddig csalodas. Minel tobb reszt nezek annal unalmasabb es gyengebb. Egy szodaval elmegy szintet megut, de azt is csak a foszereplo miatt. Mondjuk az igaz hogy ez az Arrow minosithetetlenjenel tenyleg jobb.
Azt meg hogy egy evadosra terveztek azt kotve hiszem. 9. resznel jarok es meg nem tortent joforman semmi erdemleges. Eszmeletlen lassan halad a sztori, megy a pocsoles, es nem haladunk sehova, viszont 3 resz es vege az evadnak. Mondjuk az eddig latottak alapjan en sem rendelnek be tobb evadot...
Megnezem inkabb az uj Orphan Black-et.
Azt meg hogy egy evadosra terveztek azt kotve hiszem. 9. resznel jarok es meg nem tortent joforman semmi erdemleges. Eszmeletlen lassan halad a sztori, megy a pocsoles, es nem haladunk sehova, viszont 3 resz es vege az evadnak. Mondjuk az eddig latottak alapjan en sem rendelnek be tobb evadot...
Megnezem inkabb az uj Orphan Black-et.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Én egyet tudnék mondani, ami elment volna évadzárónak. A gond csak ott van, hogy még azt se tudja megközelíteni a Daredevilt.lehet hogy az arrowot veri, de hogy a flash bohóckodás lenne? azt igazán kétlem. Nagyon pengén eltalált sorozat folyamatos csavarokkal, és legalább 6 olyan résszel ami évadzáró szintű rész volt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Orphan Black s03e01, csak hogy minőségről is írjunk.
Ütős kezdés, fasza évad lehet belőle.
Ütős kezdés, fasza évad lehet belőle.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
te is az 1% vagyNorbii írta:lehet hogy az arrowot veri, de hogy a flash bohóckodás lenne? azt igazán kétlem. Nagyon pengén eltalált sorozat folyamatos csavarokkal, és legalább 6 olyan résszel ami évadzáró szintű rész volt.Zsombor írta:Hagyjuk már. Az első rész köröket ver a Flash-Arrow kombóra. Nyilván nem 10/10-es sorozat, de hogy szintekkel minőségibb a CW-s bohóckodásoknál, azt szerintem a nézők 99 %-a megmondja.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
lehet hogy az arrowot veri, de hogy a flash bohóckodás lenne? azt igazán kétlem. Nagyon pengén eltalált sorozat folyamatos csavarokkal, és legalább 6 olyan résszel ami évadzáró szintű rész volt.Zsombor írta:Hagyjuk már. Az első rész köröket ver a Flash-Arrow kombóra. Nyilván nem 10/10-es sorozat, de hogy szintekkel minőségibb a CW-s bohóckodásoknál, azt szerintem a nézők 99 %-a megmondja.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nézd tovább. Még összehasonlítani is a CW sorozataival...Anthony írta:Én megnéztem az első részt, az alapján semmivel sem veri az Arrow csávót, meg a Flasht.sonic írta:Akik nezik a Daredevilt
A másik probléma, aki esetleg nem olvas sorozatjunkiet, hogy valószínűleg ennyi volt a Daredevilnek, nem lesz több évad. Én már ez miatt sem nézném tovább.
Az meg mit számít, hogy lesz-e több évad? A legtöbb sorozat eleve bukta 1 évad után, csak nem tudja az ember előre.
Hagyjuk már. Az első rész köröket ver a Flash-Arrow kombóra. Nyilván nem 10/10-es sorozat, de hogy szintekkel minőségibb a CW-s bohóckodásoknál, azt szerintem a nézők 99 %-a megmondja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még nem olvastam a cikket, de a Daredevil majd visszatér a Defenders című sorozatban. Egyfajta sorozatos Bosszúállók csapat. A tagok, Jessica Jones, Luke Cage még jönnek sorozatként, aztán utána jön a csapatos. Szerintem ezt nem is több évadosra tervezték.Anthony írta:Én megnéztem az első részt, az alapján semmivel sem veri az Arrow csávót, meg a Flasht.sonic írta:Akik nezik a Daredevilt
A másik probléma, aki esetleg nem olvas sorozatjunkiet, hogy valószínűleg ennyi volt a Daredevilnek, nem lesz több évad. Én már ez miatt sem nézném tovább.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én megnéztem az első részt, az alapján semmivel sem veri az Arrow csávót, meg a Flasht.sonic írta:Akik nezik a Daredevilt
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
már mikor megmondtam neked, hogy rosszul vagy programozvapheco írta:Úgy néz ki, hogy bennem van a hiba. Én a Tbbt-t is jobban szeretem a 4. évad óta, mint előtte. Illetve a Két pasi meg egy kicsinél is jobban szerettem az új, Ashtonos részeket. Egyedül a kicsi Jake hiányzott már onnan.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Persze, én még mindig imádom, és most is vannak baromi jó részek, sőt, nem sok gyengére emlékszek.pheco írta:TBBT-t nézitek még?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Úgy néz ki, hogy bennem van a hiba. Én a Tbbt-t is jobban szeretem a 4. évad óta, mint előtte. Illetve a Két pasi meg egy kicsinél is jobban szerettem az új, Ashtonos részeket. Egyedül a kicsi Jake hiányzott már onnan.
- h3x0r
Egyertelmu, hogy a harmadik evad utan megvaltozott a sorozat az uj szereplok behozasaval, de en meg mindig varom a penteki napokat, az uj reszek miatt.pheco írta:TBBT-t nézitek még? Háromszor megnéztem a múlt heti részt. Azt hittem, hogy kipukkan a sorozat, de szerintem még mindig rohadt jó. Mondjuk sokak szerint már a 4. évad körül kipukkant.