Nem para, sarcasm intendedh3x0r írta:Ohh, akkor ezt most en neztem be. Reggeli kave elott kicsit mashogy ertelmeztem, amit elsore irtal.negan írta:
Hogyne néztem volna, munka után első dolgom volt, na nem mintha bizonygatnom kéne.
Lehet, hogy “béna beszólás”, de ennyiben nagyjából kimerül a Tate-tel egyet nem értő oldal színvonala, ellenben a másik oldallal, akinek gyakorlatilag mindenre van racionális magyarázata, logikai és nem érzelmi megközelítésből, érvekkel alátámasztva nem pedig közhelyeket puffogtatva.
Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem az ugyanaz a téma, most ilyen noname virtuális nők jönnek elő, hogy 6 eve meg 12 eve megszoritotta szex kozben a torkat, de a szemely nem letezik, nincs bizonyitek, nincs semmi.lestat írta:Azt vágom hogy valami woman traffic miatt elkaptak Romaniaban.hehetheoriginal írta: pont errol szol az egesz.
De èn az asszonyverèsre gondoltam.
mint ahogy az emberkereskedelem is mondvacsinalt dolog, de nem fogom itt leirni, akit erdekel a tema - akar szimpatikus, akar egy tenyerbemaszo faszkalap az ember - meg kell nezni ezt az interjut, es szintisztan latszik, hogy mi a cél manapsag: az erős, befolyassal biro ferfiakat ellehetetleniteni, mert "rossz" hatassal vannak a fiatal generaciora, mert önbizalmat sulykolnak belejuk, hogy kemenyen kell dolgozni egy celert, nem rinyalni, hanem tradicionalis ferfikent kell mukodni. ez a mai vilagban nem trend, nem szabad...
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Ohh, akkor ezt most en neztem be. Reggeli kave elott kicsit mashogy ertelmeztem, amit elsore irtal.negan írta:Hogyne néztem volna, munka után első dolgom volt, na nem mintha bizonygatnom kéne.h3x0r írta:
Dehogy nezted meg Ez az irany noket verni pont annyira bena beszolas, mint masik oldalrol ha valaki azt mondana, hogy akkor irany ovodas fiukat atmuttetni lanyokka.
Lehet, hogy “béna beszólás”, de ennyiben nagyjából kimerül a Tate-tel egyet nem értő oldal színvonala, ellenben a másik oldallal, akinek gyakorlatilag mindenre van racionális magyarázata, logikai és nem érzelmi megközelítésből, érvekkel alátámasztva nem pedig közhelyeket puffogtatva.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azt vágom hogy valami woman traffic miatt elkaptak Romaniaban.hehetheoriginal írta:pont errol szol az egesz.De volt neki valami ügye nem?
De èn az asszonyverèsre gondoltam.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Hogyne néztem volna, munka után első dolgom volt, na nem mintha bizonygatnom kéne.h3x0r írta:Dehogy nezted meg Ez az irany noket verni pont annyira bena beszolas, mint masik oldalrol ha valaki azt mondana, hogy akkor irany ovodas fiukat atmuttetni lanyokka.negan írta:
Meg is néztem. Életemben nem éreztem még ekkora vágyat nők verésére, mint most. Megyek is gyorsan és jól toxic maszkulinkodok kicsit.
Oh wait…
- hehetheoriginal
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
De volt neki valami ügye nem? Talán több is de nem emlèkszem pontosan. Nekem nem szimpatikus a csávo. Ès sok baromságot tud összehordani. De ez csak az èn vèlemènyem.h3x0r írta:Dehogy nezted meg Ez az irany noket verni pont annyira bena beszolas, mint masik oldalrol ha valaki azt mondana, hogy akkor irany ovodas fiukat atmuttetni lanyokka.negan írta:
Meg is néztem. Életemben nem éreztem még ekkora vágyat nők verésére, mint most. Megyek is gyorsan és jól toxic maszkulinkodok kicsit.
Oh wait…
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- h3x0r
Dehogy nezted meg Ez az irany noket verni pont annyira bena beszolas, mint masik oldalrol ha valaki azt mondana, hogy akkor irany ovodas fiukat atmuttetni lanyokka.negan írta:Meg is néztem. Életemben nem éreztem még ekkora vágyat nők verésére, mint most. Megyek is gyorsan és jól toxic maszkulinkodok kicsit.hehetheoriginal írta: Ott is van a 4,5 oras tate interju
https://youtu.be/HUYp5Gkomng
What colour is your bugatti
Oh wait…
-
Meg is néztem. Életemben nem éreztem még ekkora vágyat nők verésére, mint most. Megyek is gyorsan és jól toxic maszkulinkodok kicsit.hehetheoriginal írta: Ott is van a 4,5 oras tate interju
https://youtu.be/HUYp5Gkomng
What colour is your bugatti
Oh wait…
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Zseniális, hogy az nem probléma amit csináltak, csak az hogy kiderült:D MEg a zsarolás:D'shutterisland írta: borkai interju svaby-val
Beszarok, hogy Sváby így alákérdezett, hát ez egy makulátlan ember az interjú alapján:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Bocsi, csak szarul sikerült, de vmi olyasmit akartam kifejezni, h inkább az a/az is kumma szomorú, hogy van Benzünk, aki gyerekkora óta csak a focinak él, kiváló játékos, megnyerve a minden is oda-vissza és hozzá képest egy valaki, aki csak annyit tud, hogy egy dagadt stróman, még ehhez az elképesztő, évi 200m / éves gázsihoz képest is kétszer gazdagabb.. A semmire..
Hazardban meg csak csalódtam..
Hazardban meg csak csalódtam..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Hogy lehet egy lapra rakni a ket embert barmilyen temaban israul 4 ever írta: Nem azért, de szerintem szemre a kiló/milliárdok arány megvan. Ha Hazard ment volna szaudizni, akkor lehet kapna is annyit, mint lölö, vagy még többet.
Legyetek bátorak.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem azért, de szerintem szemre a kiló/milliárdok arány megvan. Ha Hazard ment volna szaudizni, akkor lehet kapna is annyit, mint lölö, vagy még többet.
Legyetek bátorak.
Legyetek bátorak.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- RealMadridFanatic
Eeees kivetelesen zsenialis uzletember.Marky írta:Szegyen a vilagra nezve, hogy egy szemely ennyit kereshet, amikor a Lorinc ur tobb ezer csaladnak ad kenyert, feldisznot es munkat havonta!Realista24 írta: Kicsit összemosva a focit és politikát.
Karim három év alatt 600millioz kereshet, ez nagyjabol 220 milliárd.
Lölö vagyonát 400 milliárd fölé becsülik.
/s
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szegyen a vilagra nezve, hogy egy szemely ennyit kereshet, amikor a Lorinc ur tobb ezer csaladnak ad kenyert, feldisznot es munkat havonta!Realista24 írta: Kicsit összemosva a focit és politikát.
/s
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Ez egy szep peldaja a jelenlegi rendszer egyik legnagyobb problemajanak.Realista24 írta: Kicsit összemosva a focit és politikát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kicsit összemosva a focit és politikát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mint amikor az észak-korea m1 bepróbálkozott megfogni karigerit de inkább fordítva sült el
https://www.youtube.com/watch?v=v8sGAnh ... %80%A4news
https://www.youtube.com/watch?v=v8sGAnh ... %80%A4news
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---