Probàljuk meg? Hatalmas aláírási pénz+hatalmas fizetés! Sok a sérülés miatti kihagyott meccs(tegyük fel ezen Pintus mester tud alakítani),a legutóbbi BM-RM meccsen semmi extrát nem mutatott…ferni írta:23 éves, túl nagy benne a potenciál, hogy ne próbáljuk meg leigazolni.tcskhun írta:
+1 dévisz nem kell szerintem…
Nagyon gyatra a szélsőhátvéd piac mindkét oldalt sajna.
Van 1-2 értelmes opció, azt ha azokról lecsúszol, akkor nézhetsz nagyokat.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
23 éves, túl nagy benne a potenciál, hogy ne próbáljuk meg leigazolni.tcskhun írta:+1 dévisz nem kell szerintem…Realista24 írta: Mendy ket BL cimben is kiemelkedo teljesitmenyt nyujtott.
Nalam nincs mirol beszelni a mai felhozatallal kapcsolatban.
Nagyon gyatra a szélsőhátvéd piac mindkét oldalt sajna.
Van 1-2 értelmes opció, azt ha azokról lecsúszol, akkor nézhetsz nagyokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
+1 dévisz nem kell szerintem…Realista24 írta: Mendy ket BL cimben is kiemelkedo teljesitmenyt nyujtott.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
láttam mémeket róla, hogy messi, rashford és társai nyilatkoznak, hogy pályafutásuk csúcsa és a legnagyobb megtiszteltetés volt ellen játszaniporonty írta: Real Madrid are interested in Chelsea’s Josh Acheampong (18, RB).
@MiguelDelaney
Gondolom senki nem hallott még a gyerekről.
de amugy ghánai felmenői vannak, szóval daniel opare második eljövetele, hozzuk nyugodtan
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Real Madrid are interested in Chelsea’s Josh Acheampong (18, RB).
@MiguelDelaney
@MiguelDelaney
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Egyetlen dolgot tudok kiemelni Frannál, sokszor jól teszi be a második hullámban érkező(k)nek a bogyót.Pad'em írta: Semmi újat nem írt az AS, ezt már ezerszer lehozták nyáron. Bayern eddig is eladta volna csak mi nem akarunk fizetni, nekünk tökéletes jövőre ingyen, nyilván Daviesnek is jobb úgy.
Igen Fran sajnos kuka lesz, amit védekezésben nyújt az katasztrófa. Pedig bíztam egy Carvajal szerű karrierben itt, de nagyon távol áll tőle. A 6 gólpassza mondjuk szép volt tavaly.
Szakértői válasz :Realista24 írta:Én úgy tudtam, Fran jobb mint Mendy
hehetheoriginal írta:
mindkettő egy rakás szar lófasz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mendy ket BL cimben is kiemelkedo teljesitmenyt nyujtott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
mindkettő egy rakás szar lófasz már bocsánat.Realista24 írta: Én úgy tudtam, Fran jobb mint Mendy
de nyilván ugye pont ez az a klub, ahol ilyen robertocarlos meg marcelohoz van szokva az ember, onnan utánuk ilyen mariana árok mélységű gödröt látni minőségben, mai napig megemészthetetlen.
szóval leszarom, hogy davies vagy más, de valamit csinálni kell. gironás vagy granadás vagy fasztudja milyen gyerek miért nincs visszahozva amugy?
annyit azért hozzátennék, hogy azért kaphat mendi több lehetőséget, mert bár támadásban faék, de pont emiatt nem is viszi fel edzőbá binicius meg papi nyakára a szélen, hogy legyen helyük, ne zavarja őket a plusz védővel.
de attól még sírógörcs kerülget az embertől támadásban, meg ahogy a labdához ér, meg a higuain szintű alibi gagyi visszapasszok folyamat, annyira képtelen az ember bármire is..
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én úgy tudtam, Fran jobb mint Mendy
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Semmi újat nem írt az AS, ezt már ezerszer lehozták nyáron. Bayern eddig is eladta volna csak mi nem akarunk fizetni, nekünk tökéletes jövőre ingyen, nyilván Daviesnek is jobb úgy.
Igen Fran sajnos kuka lesz, amit védekezésben nyújt az katasztrófa. Pedig bíztam egy Carvajal szerű karrierben itt, de nagyon távol áll tőle. A 6 gólpassza mondjuk szép volt tavaly.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Fran sajnos ott folytatta ahol tavaly abbahagyta. Védekezésben életveszély. Támadásban egy erős közepes, de összességében Davies egy sokkal magasabb polc. Ha 35 alatt tudjuk hozni Davies-t, akkor jöjjön. Franért meg egy 10-15 milliót próbáljunk legombolni valakiről.
Azért egy Mendy-Davies duó brutális lenne.
Azért egy Mendy-Davies duó brutális lenne.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
Sztem igaz, el akarjak kerulni, hogy ingyen lepjen.
Nem tudtak megegyezni a fizuraol meg a hosszabbitasrol,szoval sztem fixen távozik, kerdes mikor es hova
Nem tudtak megegyezni a fizuraol meg a hosszabbitasrol,szoval sztem fixen távozik, kerdes mikor es hova
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
BREAKING: Bayern Munich have DECIDED to SELL Davies this summer. @diarioas
The potential signing of Davies will NOT affect Mendy’s renewal. Fran Garcia would be the player to lose his spot in the team if Davies joins. @diarioas
Bayern have set a price of €50m for Davies, but a his signing can be done for €30m. @diarioas
Bayern are looking to sell Davies as it seems IMPOSSIBLE to renew him, with the player having rejected an offer of €14m per year. @diarioas
Nem tudom, hogy igaz-e.
The potential signing of Davies will NOT affect Mendy’s renewal. Fran Garcia would be the player to lose his spot in the team if Davies joins. @diarioas
Bayern have set a price of €50m for Davies, but a his signing can be done for €30m. @diarioas
Bayern are looking to sell Davies as it seems IMPOSSIBLE to renew him, with the player having rejected an offer of €14m per year. @diarioas
Nem tudom, hogy igaz-e.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Luka Jovic mekkora arc
Rugott egy golt a Barcanak, majd posztolta ezt:
This one was for you
@realmadrid
Rugott egy golt a Barcanak, majd posztolta ezt:
This one was for you
@realmadrid
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt irjak, hogy ev elejen bekopogtattunk Cuti Romeroert Levyhez, aki kozolte, hogy 150 millioert viheto, majd elegansan hatat forditottunk
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Erre céloztatok. Ez a lényeg.
- Last 4 friendly El Clásico:
FC Barcelona 3-2 win.
FC Barcelona 1-0 win.
FC Barcelona 3-0 win.
FC Barcelona 2-1 win.
- Last 4 official El Clásico:
Real Madrid 4-0 win.
Real Madrid 2-1 win.
Real Madrid 4-1 win.
Real Madrid 3-2 win.
- Last 4 friendly El Clásico:
FC Barcelona 3-2 win.
FC Barcelona 1-0 win.
FC Barcelona 3-0 win.
FC Barcelona 2-1 win.
- Last 4 official El Clásico:
Real Madrid 4-0 win.
Real Madrid 2-1 win.
Real Madrid 4-1 win.
Real Madrid 3-2 win.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Egy utolsó próbálkozás.
De aug végéig hülyeség várni, nekik még potolniuk is kellene, nem?
Real Madrid will make a last attempt to sign Alphonso Davies before the window closes at the end of August. If Bayern does not sell him, Real Madrid will wait and sign him for free in 2025. Fran Garcia will be the sacrified if Davies joins the club [Relevo].
De aug végéig hülyeség várni, nekik még potolniuk is kellene, nem?
Real Madrid will make a last attempt to sign Alphonso Davies before the window closes at the end of August. If Bayern does not sell him, Real Madrid will wait and sign him for free in 2025. Fran Garcia will be the sacrified if Davies joins the club [Relevo].
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Ez a része az európai szurkolókra volt értendő.jxbell írta:Azt remélem figyelembe vetted, hogy nem csak európában vannak szurkolók, és feltételezem az időzónákról is hallottál már_Bushido_ írta:
Mivel a felkeszülési meccsek többsége éjjel van, az emberek többsége nem nézi meg, akik 6-7-8ra járnak dolgozni. Szerintem.
De végülis a többi része jogos, nyerjék a barátságosokat, mi meg nyerjük a téttel bíró kupákat.
BREAKING: Mario Martin is set to be promoted to Real Madrid's first team. The coaching staff have given their approval [Diario AS].
Másfelől:
According to MARCA, Nico Paz is seriously considering leaving Real Madrid this summer if he isn't playing first team football. Ceballos vagy ő. Mario Martin vagy ő. De Martin védekezőbb, Paz támadó.
Nehéz téma. Ha lehet, elsőre csak kölcsön adnám. Ha megoldható. Ha nem, csak visszavásárlásival eladni. Leverkusen simán jó lenne. De spanyolon belül kölcsön is, Sociedad, Villarreal...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Azt remélem figyelembe vetted, hogy nem csak európában vannak szurkolók, és feltételezem az időzónákról is hallottál már_Bushido_ írta:
Mivel a felkeszülési meccsek többsége éjjel van, az emberek többsége nem nézi meg, akik 6-7-8ra járnak dolgozni. Szerintem.
De végülis a többi része jogos, nyerjék a barátságosokat, mi meg nyerjük a téttel bíró kupákat.
BREAKING: Mario Martin is set to be promoted to Real Madrid's first team. The coaching staff have given their approval [Diario AS].
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Milliokat es novekvo nepszeruseget kapunk edzesert, ennyi a lenyege es ertelme a felkeszulesi meccseknek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema