Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Politika
niagara vizesesrol is van 4k video youtuben, minek megnezni eloben.
nyilvan tulzas a hasonlat, de egyetertek az elottem szolokkal, a lenyeg meg ugye az, hogy mi is allt itt a hatterben.
nyilvan tulzas a hasonlat, de egyetertek az elottem szolokkal, a lenyeg meg ugye az, hogy mi is allt itt a hatterben.
Pottyondy egy stand-up humorista, az elo show-k az o munkaja, es valoszinuleg teljesen mas kontentet ad elo ott, mint a videojaiban.
Ezt az eroltetes dolgot nem is akartam kommentalni, de valahogy okori gorogok ota nem akar kimenni divatbol a szinhazas dolog, jo sok menthetetlen ember azota.
Ezt az eroltetes dolgot nem is akartam kommentalni, de valahogy okori gorogok ota nem akar kimenni divatbol a szinhazas dolog, jo sok menthetetlen ember azota.
Hat en "szinhazban" az elmult 25 evben csak Bodocson es Kohalmin voltam. Eloben sokkal jobb az egesz. De mivel menthetetlen vagyok, ezert ugysem szamithehetheoriginal írta:Nem ertem mit kell ezt a szinhazasdit eroltetni manapsag meg, mikor neten sokkal tobb emberhez el lehrt jutni.gutihaz14 írta: https://telex.hu/kult/2023/04/14/pottyo ... lodesi-haz
Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk
hazudta egykor a döbrögi
Akik a szinhazba emiatt mennenek mar vagy elhatarozodtak ugyis, vagy menthetetlenek
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tökmindegy, ez elvi kérdés. Ha egy fokkal is komolyabb helynek gondoljuk magunkat, mint é.korea, akkor ilyen legsötétebb komcsi időket idéző lépést nem tesz senki..hehetheoriginal írta:Nem ertem mit kell ezt a szinhazasdit eroltetni manapsag meg, mikor neten sokkal tobb emberhez el lehrt jutni.gutihaz14 írta: https://telex.hu/kult/2023/04/14/pottyo ... lodesi-haz
Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk
hazudta egykor a döbrögi
Akik a szinhazba emiatt mennenek mar vagy elhatarozodtak ugyis, vagy menthetetlenek
Ennyire félni kell? Aki elmegy rá -pont ahogy írod-, már rég döntött. 60 ember amúgy is mi, azok meg most már, pláne tuti mennek szavazni.
Meg ha valaki színházba akar menni, hadd menjen..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
Nem ertem mit kell ezt a szinhazasdit eroltetni manapsag meg, mikor neten sokkal tobb emberhez el lehrt jutni.gutihaz14 írta: https://telex.hu/kult/2023/04/14/pottyo ... lodesi-haz
hazudta egykor a döbrögi
thereisonly1ronaldo
https://telex.hu/kult/2023/04/14/pottyo ... lodesi-haz
hazudta egykor a döbrögi
hazudta egykor a döbrögi
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kiváncsi vagyok a németeknél mi lesz hétvége után ahogy lekapcsolják az utolsó három reaktort véglegesen a rendszerről.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Andrew Tate geci, ilyen nincs
Nem gondoltam volna, hogy hehét és a fórum egy részét túlbecsülöm.
Emberünk csinált magából egy mémet a felvágós, anti pc nyilatkozataival, hogy a lehúzós online iskoláját jobban felfutassa.
Nem gondoltam volna, hogy hehét és a fórum egy részét túlbecsülöm.
Emberünk csinált magából egy mémet a felvágós, anti pc nyilatkozataival, hogy a lehúzós online iskoláját jobban felfutassa.
- hehetheoriginal
kemény.gutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=QuCX5IM ... E2%80%A4hu
egy kis szösszenet hátha ez nem jött le m1-en vagy mandineren
6:50-től a fidesz módszere az m1 birkák informálására képekben
de mit sem ér ennyi birka országában.
thereisonly1ronaldo
https://www.youtube.com/watch?v=QuCX5IM ... E2%80%A4hu
valamelyik univerzumban:
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Én utállak Titeket, meg úgy mindenkit!hehetheoriginal írta:szerintem meg mindenki azt es ugy mond, amit akar, a masik felnek joga van megsertodni ra es elkuldeni a faszba, vagy megbeszelni, stb.Halfkey írta: Szerintem bármi belefér, ki-ki nyugodtan a saját vérmérséklete szerint. De az a lényeg hogy ez egy kétirányú utca, ha nekem bármi belefér, akkor ellenem is bármi belefèrjen.
Nem szeretem mikor valaki nyomja a laza nemtörõdöm macsót, de aztán ha esetleg valaki ezzel kapcsolatban nem tetszését fejezi ki, netalán még poénkodnak is rajta, elõbújik az önérzetes hópihe.
amig a diskurzus megmarad - akarmilyen szinten is - es nem tiltjuk egymast agybafobe, sokszor igazsagtalanul csak az egyik felet, addig nincs problema.
mennyivel ertelmesebb lett volna pl karim, ha kuld egy privatot, hogy bazmeg, ezt nem kellett volna, szegyelljem el magam, tullottem a celon. de joga volt felhaborodni is, emiatt is irtam, hogy nincs vele bajom. es nem ertek egyet se az ő se a senki kitiltasaval es elhallgattatasaval, de ezt mar ezerszer szova tettem.
de itt hogy nem lehet viccelni, csak meghatarozott bizonyos dolgokkal, hat meg a lónak a faszát.
minden, minden téma lehet egy viccnél, maximum a vicc szar maga.
..és teljesen ok, hogy Ti is utáltok engem. Így szép a világ.
Jezussal es Bud Spencerrel nem viccelunk, ilyen egyszeru a szabaly'shutterisland írta: amivel meg belefer poenkodni, mi az amivel nem.
- hehetheoriginal
szerintem meg mindenki azt es ugy mond, amit akar, a masik felnek joga van megsertodni ra es elkuldeni a faszba, vagy megbeszelni, stb.Halfkey írta: Szerintem bármi belefér, ki-ki nyugodtan a saját vérmérséklete szerint. De az a lényeg hogy ez egy kétirányú utca, ha nekem bármi belefér, akkor ellenem is bármi belefèrjen.
Nem szeretem mikor valaki nyomja a laza nemtörõdöm macsót, de aztán ha esetleg valaki ezzel kapcsolatban nem tetszését fejezi ki, netalán még poénkodnak is rajta, elõbújik az önérzetes hópihe.
amig a diskurzus megmarad - akarmilyen szinten is - es nem tiltjuk egymast agybafobe, sokszor igazsagtalanul csak az egyik felet, addig nincs problema.
mennyivel ertelmesebb lett volna pl karim, ha kuld egy privatot, hogy bazmeg, ezt nem kellett volna, szegyelljem el magam, tullottem a celon. de joga volt felhaborodni is, emiatt is irtam, hogy nincs vele bajom. es nem ertek egyet se az ő se a senki kitiltasaval es elhallgattatasaval, de ezt mar ezerszer szova tettem.
de itt hogy nem lehet viccelni, csak meghatarozott bizonyos dolgokkal, hat meg a lónak a faszát.
minden, minden téma lehet egy viccnél, maximum a vicc szar maga.
thereisonly1ronaldo
Szerintem bármi belefér, ki-ki nyugodtan a saját vérmérséklete szerint. De az a lényeg hogy ez egy kétirányú utca, ha nekem bármi belefér, akkor ellenem is bármi belefèrjen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
annak mindig vekony a hatarmezsgyeje, hogy mi az, amivel meg belefer poenkodni, mi az amivel nem.
speciel engem az ilyen jellegu dolgok sosem kavartak fel szemelyes erintettseg hianyaban, de arra pl mindig allergias voltam, ha valaki a parommal szemben volt tiszteletlenul vicceske.
en szerintem elegge birom a morbid es fekete humort is, magamnal erzekenyebbnek tartom a nagyatlagot, igy nalam hehe osszessegeben rendben van, de ertem, hogy van, akinek tul sok.
de pl jimmy carr is egyesek szerint top humorista, sokak szerint meg egy paraszt, mert toloszekeseknek szol be vagy azzal viccel, hogy valamelyik nezonek kezelgeti az edesanyjat.
speciel engem az ilyen jellegu dolgok sosem kavartak fel szemelyes erintettseg hianyaban, de arra pl mindig allergias voltam, ha valaki a parommal szemben volt tiszteletlenul vicceske.
en szerintem elegge birom a morbid es fekete humort is, magamnal erzekenyebbnek tartom a nagyatlagot, igy nalam hehe osszessegeben rendben van, de ertem, hogy van, akinek tul sok.
de pl jimmy carr is egyesek szerint top humorista, sokak szerint meg egy paraszt, mert toloszekeseknek szol be vagy azzal viccel, hogy valamelyik nezonek kezelgeti az edesanyjat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha mindenkinek megakarnal felelni, kussban kene leelni az eletunket, mert biztos lenne valami, ami bantja XY lelket.
Igyis total trash az egesz vilag, meg itt is kossunk bele a masikba, mert jajj mivel poenkodik.
Poenkodjon. Addig jo, amig csak poen.
Igyis total trash az egesz vilag, meg itt is kossunk bele a masikba, mert jajj mivel poenkodik.
Poenkodjon. Addig jo, amig csak poen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
kifejezte, király. lépjünk tovább.gutihaz14 írta:nem kaptak ahogy te sem nem is ez a lenyeghehetheoriginal írta: Es?
Akik poenkodtak, kaptak retorziot?
Akkor hadd poenkodhassak mar en is, ahogy szeretnek...
arra akartam kilyukadni hogyha te is kifejezted nem tetszesedet azzal a poennal kapcsolatban sot felhaborodtal es kikerted magadnak akkor engedd meg masnak is hogy ugxanezt megtegye a te poenjaid kapcsan es ne annyival intezd el hogy nincs humorerzeke....
mindenkinek nem lehet es nem is akarok megfelelni.Lehetni lehet bármivel poénkodni, de próbáld magad beleképzelni ilyen fórumtársak helyébe, milyen érzés nekik ilyen hsz- eket olvasni…
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szó szerint belpolitika lett a topic.
Húsvét van, nyugi. Egyetem igyatok, locsoljatok.
Húsvét van, nyugi. Egyetem igyatok, locsoljatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem kaptak ahogy te sem nem is ez a lenyeghehetheoriginal írta: Es?
Akik poenkodtak, kaptak retorziot?
Akkor hadd poenkodhassak mar en is, ahogy szeretnek...
arra akartam kilyukadni hogyha te is kifejezted nem tetszesedet azzal a poennal kapcsolatban sot felhaborodtal es kikerted magadnak akkor engedd meg masnak is hogy ugxanezt megtegye a te poenjaid kapcsan es ne annyival intezd el hogy nincs humorerzeke....
valamelyik univerzumban: