HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 18., szombat 3:59
Daredevil:
spoilert tartalmazhat, elso 5 reszt lattam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem rossz, de leszamitva Murdock-ot nincs benne egy erdekes karakter. A villain-ek mind benak, sablonos, semmilyen karakterek akiket gyenge kozepes szineszek alakitanak. Foleg a kopasz. Hat az valami botrany gyenge, a karakter is meg a szinesz is. A jo oldalon a titkarno csaj okes, nalam egyelore Foggy elmegy sidekick-nek, illetve meg az ujsagiroban latni egy kis fantaziat... Charlie Cox cool arc, es jol nyomja, de egyedul nem fogja tudni elvinni ezt a sorozatot. Es egyelore nagyon egyedul van. A karaktere nekem tul egysiku, nem arnyaljak elegge, pedig van benne fantazia, es a trailerek alapjan ugy tunt hozni is fogjak. Ez nem egy atuto ereju kezdes 5 resz utan inkabb az elmegy-szorakoztat vonalon mozog valahol... Termeszetesen az Arrow es Gotham szintnel jobb, ez nem is kerdes. Dehat azt tulszarnyalni nem nagy mutatvany, meg csak osszehasonlitasi alapnak is szornyen keves mindketto. Kivancsi vagyok szintet tud-e lepni a dolog, de szerintem egy igazan karakteres gonosz nelkul ez nem fog mukodni, es azt az eddigiekbol kiindulva csak a kovi evadban fogunk latni legkorabban...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."