Mozi, filmek
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Tegnap megnéztem végre a Jurassic Worldöt. 0 elvárásom volt a filmmel szemben aztán rájöttem, hogy azért nem is lenne rossz egy faxa dinós film, de sajnos ez nem az...sok unalmas klisé, mennyire unom már, hogy az összes szörnyfilmben végig kell nézni ahogy a főszereplő elbújt egy lyukba, aztán jön a nagy dinó/godzilla/kingkong/sárkány és a nagy fejével pont ott keresi, szuszog, hörög, a főszereplő izzad aztán a lény elmegy dolgára, aaaa.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A T-rex összeverekedik az Indominus Rexxel, aztán szabadon prédál, de ez már nem zavar senkit, í]y már minden oké, wtf? Na meg a harc is, áá mindegy.
Azt sajnálom, hogy Chris Pratt szerepelt ebben, mert ő most is marha jó, de kár kimeríteni a karakterét ennyi kalandfilmmel. Maradjon csak a Galaxyban, és csináljanak vele egy új Indy sorozatot, jól állna neki a kalap/korbács kombó.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A T-rex összeverekedik az Indominus Rexxel, aztán szabadon prédál, de ez már nem zavar senkit, í]y már minden oké, wtf? Na meg a harc is, áá mindegy.
Azt sajnálom, hogy Chris Pratt szerepelt ebben, mert ő most is marha jó, de kár kimeríteni a karakterét ennyi kalandfilmmel. Maradjon csak a Galaxyban, és csináljanak vele egy új Indy sorozatot, jól állna neki a kalap/korbács kombó.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Realista24 írta:Akinél a San Andreas & co jó film, annál ez évtized legjobbja szint.danianevem írta:Drámai szempontból tizenkettő egy tucat bokszfilm, Gyllenhaal meg egy-két jobb bunyó menti csak meg. Egyébként tényleg nem rossz, de az év filmjeitől azért elég messze van.
Amúgy nem rossz, 7-8 közötti nálam valahol a Southpaw.
Nekem nem jott be igazan. Mondjuk nem is vartam sokat, azt hozta is... A fighter meg a wrestler siman jobb film pl ebben a temaban, es ezek csak a kozelmultbol.
Ez csak megegy blockbuster.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Terminator Genesys:
Nálam egy olyan 5-öst kapna a 10-ből , ha pontoznom kéne, a többit spoilerbe:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A nagy gondom az, hogy ebben sem tudták visszahozni az 1és2 hangulatát, de hát vért sem látunk szinte a film során, az meg elengedhetetlen, ha igazi halálosztókat akarunk látni.
Számomra nem volt meg a kellő brutalitás, aztán zavart a jó pár nevetséges jelenet, amit egy igazi gyilkolásra tervezett gép nem csinálna meg, gondolok itt pl. arra, mikor az elején Kyle simán elveszi a fegyvert a folyékony csávótól, sőt előtte még társalognak is, nálam ez a találkozás kb. úgy zajlott volna, hogy kérdezés nélkül elkezdi aprítani Kyle-t.
Aztán a poénok Schwarzival, nem tudom hányszor nyomták el azt az erőltetett vigyorgós poént, de a végére már én szégyelltem magam, ha nem terminator a film címe, nem zavart volna, de ebben nálam nem férne el a poénkodás. Ahhoz, hogy meglegyen a film sötét, komor hangulata, ahhoz nem szabadna ilyeneket beletolni, de ők megtették, ez nálam hatalmas mínusz.
Az időutazós rész is már baromira túl volt bonyolítva, bár ezt még be tudtam volna nyelni, nem ezzel volt a legnagyobb gondom.
Hanem pl. a végén, ha JC megöli a szüleit, nincs ami meggátolja a skynetet a háború megnyerésében, ha nem születik meg, nem áll az ellenállás élére, és vezeti győzelemre azt, nem küld vissza terminátorokat kijátszani a skynet húzását, és ő maga sem válik terminátorrá. De neem, totál értelmetlenül életben hagyja őket...
A skynetnek célja a babazsúr a Conor családdal vagy mi?
Lehet én néztem be vmit, de ez elég nagy logikai bukta.
De ami igazán szarul sikerült, ahogy azt várni is lehetett az a casting, Emilia baromira nem való Sarah Connor-nak.
JC-nak és Kylnak is baromi gyenge színészeket választottak, nem is értem, hogy lehetett így mellé lőni mindegyikkel.
Remélem nem folytatják.
Nálam egy olyan 5-öst kapna a 10-ből , ha pontoznom kéne, a többit spoilerbe:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A nagy gondom az, hogy ebben sem tudták visszahozni az 1és2 hangulatát, de hát vért sem látunk szinte a film során, az meg elengedhetetlen, ha igazi halálosztókat akarunk látni.
Számomra nem volt meg a kellő brutalitás, aztán zavart a jó pár nevetséges jelenet, amit egy igazi gyilkolásra tervezett gép nem csinálna meg, gondolok itt pl. arra, mikor az elején Kyle simán elveszi a fegyvert a folyékony csávótól, sőt előtte még társalognak is, nálam ez a találkozás kb. úgy zajlott volna, hogy kérdezés nélkül elkezdi aprítani Kyle-t.
Aztán a poénok Schwarzival, nem tudom hányszor nyomták el azt az erőltetett vigyorgós poént, de a végére már én szégyelltem magam, ha nem terminator a film címe, nem zavart volna, de ebben nálam nem férne el a poénkodás. Ahhoz, hogy meglegyen a film sötét, komor hangulata, ahhoz nem szabadna ilyeneket beletolni, de ők megtették, ez nálam hatalmas mínusz.
Az időutazós rész is már baromira túl volt bonyolítva, bár ezt még be tudtam volna nyelni, nem ezzel volt a legnagyobb gondom.
Hanem pl. a végén, ha JC megöli a szüleit, nincs ami meggátolja a skynetet a háború megnyerésében, ha nem születik meg, nem áll az ellenállás élére, és vezeti győzelemre azt, nem küld vissza terminátorokat kijátszani a skynet húzását, és ő maga sem válik terminátorrá. De neem, totál értelmetlenül életben hagyja őket...
A skynetnek célja a babazsúr a Conor családdal vagy mi?
Lehet én néztem be vmit, de ez elég nagy logikai bukta.
De ami igazán szarul sikerült, ahogy azt várni is lehetett az a casting, Emilia baromira nem való Sarah Connor-nak.
JC-nak és Kylnak is baromi gyenge színészeket választottak, nem is értem, hogy lehetett így mellé lőni mindegyikkel.
Remélem nem folytatják.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Remélem az "év filmje" a Mentőexpedíció lesz. A könyv nagy kedvenc, szóval remélem nem rontják el!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Én sok boksz filmet nem nézek. Utoljára talán a Rocky-t láttam. Szóval nekem ez így most eléggé bejött főleg úgy hogy nem szoktam ilyen filmeket nézni.danianevem írta:Drámai szempontból tizenkettő egy tucat bokszfilm, Gyllenhaal meg egy-két jobb bunyó menti csak meg. Egyébként tényleg nem rossz, de az év filmjeitől azért elég messze van.hamesz írta:Southpaw na erre megy a tíz pont. Nálam eddig az év filmje.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akinél a San Andreas & co jó film, annál ez évtized legjobbja szint.danianevem írta:Drámai szempontból tizenkettő egy tucat bokszfilm, Gyllenhaal meg egy-két jobb bunyó menti csak meg. Egyébként tényleg nem rossz, de az év filmjeitől azért elég messze van.hamesz írta:Southpaw na erre megy a tíz pont. Nálam eddig az év filmje.
Amúgy nem rossz, 7-8 közötti nálam valahol a Southpaw.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Drámai szempontból tizenkettő egy tucat bokszfilm, Gyllenhaal meg egy-két jobb bunyó menti csak meg. Egyébként tényleg nem rossz, de az év filmjeitől azért elég messze van.hamesz írta:Southpaw na erre megy a tíz pont. Nálam eddig az év filmje.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Téged ismerve az első tíz perce után írtad ezt.hamesz írta:Southpaw na erre megy a tíz pont. Nálam eddig az év filmje.
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Southpaw na erre megy a tíz pont. Nálam eddig az év filmje.
- hamesz
Cape Fear 9/10 Robert De Niro nagyon nagyot alakít benne.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a trex elol futott magassarkuban az teljesen kikészített. Meg az eleje, hogy feltétlen be kellett menni a kurva ketrecbe.
Jaj de borzasztóan buta es együgyű. En ertem hogy popcorn filmnek készült de attol meg ez kb asylum szint.
Jaj de borzasztóan buta es együgyű. En ertem hogy popcorn filmnek készült de attol meg ez kb asylum szint.
- P. Krisz
Remy-Hamesz koprodukció .Ki írta a forgatókönyvet?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Minden idők 3. legnagyobb bevétele.nmate írta:Jurassic World:
Ki írta a forgatókönyvet? Egy 3 éves gyerek aki látta a JP-t, és abból merített mindent?
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor nálad is 7/10?nmate írta:Jurassic World:
Ki írta a forgatókönyvet? Egy 3 éves gyerek aki látta a JP-t, és abból merített mindent?
Más: San Anderas után úgy döntöttem megkínzom magam a Terminatorral.
Negyedik részletet kezdtem, zseniális végjáték.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jurassic World:
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Tud valaki jo filmeket amiket lehet most nezni netflixen?
Lapozgatom itt amiket ajanlana szegeny de mar szinte mindet lattam...
Lapozgatom itt amiket ajanlana szegeny de mar szinte mindet lattam...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én a Transformers 4-et ott láttam. A filmet itthon kinyomtam volna nagyon hamar, sőt el se kezdtem volna igazából, sima moziban meg végigalszom. Egy félóráig jó volt a 4D, aztán elég uncsi lett, túl repetitív. De legalább felrázott, hogy ne aludjak el. Egyszer talán megéri.hamesz írta:Amúgy a 4D ad valami pluszt hozzá a filmhez? Még nem voltam és nem is igazán terveztem. De ha azt mondjátok megéri, akkor kipróbálom. De egy csomó filmnél a 3D is csak lehúzás.
- hamesz
Amúgy a 4D ad valami pluszt hozzá a filmhez? Még nem voltam és nem is igazán terveztem. De ha azt mondjátok megéri, akkor kipróbálom. De egy csomó filmnél a 3D is csak lehúzás.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De hamesznek elég lenne annyi, hogy, ha felrobban egy kézigránát a moziban, én meg előtte ülök és leborítom egy él üveg ásványvízzel és azt hiszi 4D-n ül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema