Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 27., szerda 15:59

Egyébként miért lett lecserélve a Getafe ellen? :hmmm: 2re volt az 50 gólos szezontól és majdnem egy félidő volt még hátra.Azért szép lett volna ha az is megvan.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 27., szerda 13:40

Cristiano Ronaldo ismét túltett önmagán, ezúttal a gólpasszok területén. A portugál eddigi pályafutása során a 2011/12-es szezonban osztotta ki a legtöbb gólpasszt egy idény alatt, szám szerint 11-et, idén viszont tizennégyig jutott. Benzema és James kapták a legtöbbet, fejenként ötöt, míg Ramos, Kroos, Bale és Marcelo egyet-egyet. Forrás: Madridom.hu
Különböző oldalak 16-ot írnak, nem mintha számítana.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 25., hétfő 21:35

nem fog elmenni.
még mindig itt van a legtobb esélye az aranylabdára is meg a bl-re, na meg hogy minden idők legeredményesebb csapatának minden idők legeredményesebb játékosa legyen 7 szezon alatt....

100%ra veszem h marad.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 25., hétfő 21:33

Enrique írta:
ziro4vr írta:Nincs toppon a mu, de odamegy egy Cé meg még párat igazolnak aztán már más a helyzet rögtön.
Vele instant bajnokesélyes lenne a csapat, ez nem kérdés szerintem sem.

Plusz van ott pénz is bőven most, sokat fognak igazolni, még sokat erősödhetnek a nyáron, ha ügyesen csinálják. Cé lehet, gondolkodóba is esik - de kizártnak tartom, hogy jelen helyzetben elengedjük Carlo távozása után, mert Perezt lehet meglincselnék Madridban, ha Ronaldot is elengedné. Az már sok lesz egy nyárra. Bale és CR ezért fognak itt maradni, még ha mennének is.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. május 25., hétfő 21:29

ziro4vr írta:Nincs toppon a mu, de odamegy egy Cé meg még párat igazolnak aztán már más a helyzet rögtön.
Vele instant bajnokesélyes lenne a csapat, ez nem kérdés szerintem sem.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 25., hétfő 21:23

csabi87 írta:Én kinézem belőle,hogy már nem akar résztvenni egy új épitkezésben.
Aki elakar menni...az tudja merre van az ajtó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 25., hétfő 20:55

Nincs toppon a mu, de odamegy egy Cé meg még párat igazolnak aztán már más a helyzet rögtön. Mondjuk szerintem nem fog elmenni, idén még biztosan nem.
Nem illik.

Nero
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 25., hétfő 20:54

Babinho írta:Remélem nem te leszel a következő...
Kétlem mondjuk elég érdekes volt a tekintete a Getafe elleni meccs után. Kicsit olyan "fogok én még nektek hiányozni barátaim." Szerintem idén tuti nem megy el. Egyrészt ezek után biztos nem hagyja el úgy a klubot, hogy ne ő legyen az örök gólrekorder, másrészt más csapatoknál se lenne több esélye BL-t nyerni. PSG-be biztos nem megy mert a francia bohócliga a kutyát nem érdekli, a MU-ba meg kétlem hogy kijönne van Gaalal.

De most tuti jön néhány sértődös nyilatkozat vagy megnyilvánulás. Fel is nézek az instára hátha elkezdte-e már követni Verrattiékat :lol:

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2015. május 25., hétfő 20:53

teljesen megertenem, ha ezek utan megfordulna a fejeben, hogy elmegy...
viszont nem nagyon van hova...barca ugye kizarva, angolban mu-n kivul sehova nem menne, ez biztos, a vorosok pedig nincsenek a topon....marad a bm, es talan a psg...akkor viszont meg mindig csabitobb maradni madridban, rekordokat dontogetni, a klub legendajava valni "hivatalosan" is, es ugyanugy lesz esely jovore is az osszes cimre.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 25., hétfő 20:51

Én kinézem belőle,hogy már nem akar résztvenni egy új épitkezésben.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. május 25., hétfő 20:41

Remélem nem te leszel a következő...

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 24., vasárnap 16:54

azért van olyan forgatókönyv, ahol megérdemelt lenne neymar harmadik helyezése, lehetősége van még triplázni, a bl gólkirályi cím is elérhető közelségben van, a copán is jó eséllyel indulnak a brazilok.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 24., vasárnap 15:11

Drake írta:
R.M.C.F írta: Csak a felé elvakultak szerint lenne benne. Csak a saját csapatából piké egyenletesebb és jobb teljesítményt nyújtott. De más csapatokban is voltak jobbak. Akár juve.BM vagy más....
Nálad akkor se lenne ott Neymar a top3-ban ha egyedül nyerte volna meg a Barcának a bajnokságot...
Azt meg,hogy nem nyújt egyenletes teljesítményt honnan tudod?Pár napja írtad,hogy a szezonban 7-8 Barca meccset láttál csak... :roll:
Ez nem túl bonyolult. Várd meg amíg valóban benn lesz a top3ba és olvasd el a véleményemet. Aztán dödöghetsz mert akkor meg benne lesz. Hopp.
Attól hogy nem nézem meg minden meccseteket még tájékozódom ki milyen meccseken.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 24., vasárnap 14:31

Én azt mondom,semmi baj nem lesz Messi 5 aranylabdájával. Nekem mindig is az volt a legnagyobb bajom,hogy az egyiknek van négy a másiknak 1.De így ,hogy feljött CR 3ra én megnyugodtam, azért ezzel felkerült a legnagyobbak közé ő is(már ami az aranylabdát illeti, amúgy is ott a helye).Összességében mind2 kapott 1-1 aranylabdát a gólokra(2012-2013) onnantól meg igazából a klub csapat teljesítménye dönt(trófeák), és sajnos ez az 5-3 lesz a realitás ha megnézzük a barca sikereit és a mieinket.

Nem igazán izgat már ez a Messi vs CR, számomra Cé lesz a jobb, meg is tudom indokolni,nekem miért aki meg Messi-t választotta az se fog változtatni.A különbség annyi,hogy a Messi fanok többsége teljesen elvakúlt és nem látják nem is akarják CR-t elismerni, míg nekem eljut az agyamig Messi mekkora játékos.

Na de 313 gólnál jár, 10 gól az rossz passzban is max 5-6 meccs neki.Überbrutál, nincsenek szavak.Ja és tegnap végre elhagyta a vadnyugati lövését, jött is a gól szabiból, jobb később mint soha :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. május 24., vasárnap 14:26

R.M.C.F írta: Csak a felé elvakultak szerint lenne benne. Csak a saját csapatából piké egyenletesebb és jobb teljesítményt nyújtott. De más csapatokban is voltak jobbak. Akár juve.BM vagy más....
Nálad akkor se lenne ott Neymar a top3-ban ha egyedül nyerte volna meg a Barcának a bajnokságot...
Azt meg,hogy nem nyújt egyenletes teljesítményt honnan tudod?Pár napja írtad,hogy a szezonban 7-8 Barca meccset láttál csak... :roll:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 24., vasárnap 14:15

___Samy___ írta:épp ezt beszéltük nemrég egy barcás haverommal, és szerinte is a messi-neymar-cr lesz a top 3 az aranylabdánál, így ebben a sorrendben
mondjuk nála nem lenne ott a brazil a 3-ban
Csak a felé elvakultak szerint lenne benne. Csak a saját csapatából piké egyenletesebb és jobb teljesítményt nyújtott. De más csapatokban is voltak jobbak. Akár juve.BM vagy más....

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 24., vasárnap 13:37

messi megérdemelten nyeri majd, a többi nem lényeg
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 24., vasárnap 13:06

épp ezt beszéltük nemrég egy barcás haverommal, és szerinte is a messi-neymar-cr lesz a top 3 az aranylabdánál, így ebben a sorrendben
mondjuk nála nem lenne ott a brazil a 3-ban
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 24., vasárnap 12:37

még így is hogy roppan szarul indult Roncinak a 2015-ös év még így is csak ő volt az egyetlen ellenfele az a katalánnak. most hogy elbuktunk mindent így Ronci is kiesett. megkockáztatom hogy még neymart is elé fogják tolni. de ez már csak az én perverz gondolatmenetem ami onnan jön hogy mi folyik idén a csapból a real ellen folyamatosan.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 24., vasárnap 12:33

igy van. ezt nekünk kellett volna megakadályozni. messi ötszörös aranylabdás lesz, jobb belenyugodni. ez már most biztos. nem kell bl győzelem se copa hozzá. mi basztuk el.

Vissza: