Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
És mit szólt a SPhez Tate barátod hexor?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Tegyuk hozza, hogy az eredeti videoban (persze lehet azota megvagtak es inkabb az terjedt el) arrol volt szo, hogyha fegyvert fognak a fejedhez meg a szeretteid fejehez is, neked pedig valasztanod kell, kulonben mindenkit lelonek, akkor kit valasztanal.RaúlCF írta:a szalonképesség kedvéért nem írtam bele amit a végén mondott. a kukit odébb teszed és megoldod. szóval nem átoperáltra mondja. dehát kinek mi jön behehetheoriginal írta:
Sztem elgondolkodtato, jogos felteves, egy atoperalt fullos "csaj", vagy egy szottyadt, fonnyadt qvasimodo ordenare okadek turhoranda ocsmany biologiai no? Csak azert mert default nunija van?
Amugy ritka, de azert vannak paran, akikrol elsore nem mondanad meg. Haverokkal szoktuk egymast szivatni, kozos csoportba berakunk hasonlo "csajrol" egy kepet, videot, majd miutan megerkeztek a like-ok, szivecskek (termeszetesen screenshottal dokumentalva), bedobjuk a kovetkezot, amin mar latszik, hogy 1 farokkal tobb van neki az idealisnal. Multor az Oscar utan azt a kepet raktam be (nem jut eszembe a neve), amire az origo is rafutott. Jott is egy szivecske, majd a magyarazkodas, hogy o csak meg akarta nyitni, de veletlenul ketszer bokott a kepernyore..
Nyilvan ez a vicces oldala, de azert a transz lobbi eleg komolyan szembe megy a feminizmussal, foleg ha a sportra gondolunk. https://vm.tiktok.com/ZGJaMpHbh/
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a szalonképesség kedvéért nem írtam bele amit a végén mondott. a kukit odébb teszed és megoldod. szóval nem átoperáltra mondja. dehát kinek mi jön behehetheoriginal írta:Sztem elgondolkodtato, jogos felteves, egy atoperalt fullos "csaj", vagy egy szottyadt, fonnyadt qvasimodo ordenare okadek turhoranda ocsmany biologiai no? Csak azert mert default nunija van?RaúlCF írta: pont ma jött velem szembe egy videoja mert bedobálja mint a szemetet. abban épp azt magyarázta ez az omega macho alfahím hogy inkább levarr egy jól kinéző transzit mint egy ronda nőt. mekkora férfi idol. nézze aki akarja. egy utolsó undorító szarjankó.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem elgondolkodtato, jogos felteves, egy atoperalt fullos "csaj", vagy egy szottyadt, fonnyadt qvasimodo ordenare okadek turhoranda ocsmany biologiai no? Csak azert mert default nunija van?RaúlCF írta: pont ma jött velem szembe egy videoja mert bedobálja mint a szemetet. abban épp azt magyarázta ez az omega macho alfahím hogy inkább levarr egy jól kinéző transzit mint egy ronda nőt. mekkora férfi idol. nézze aki akarja. egy utolsó undorító szarjankó.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kicsaptam, és nem azért mert neked írta azt amit, hanem azért amit irt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Donát, nem masik veglet, felreertesz, felreertetek.
Szerintem minden szelsoseg rossz.
Bekeben kene elni egymassal, normalisan, de ehhez a gyokereket, idiotakat, sgelsoseges barmokat valahogy kezelni kell, ki kell talalni valamit erre.
Latom karim nem úszta meg, mivel nem tud megbantani ilyen dolgokkal, akarmennyire is probal, sajnalom, hogy kicsaptátok. Mindegy.
Holnap uj nap.
Ahol kiszopunk megint a csaloktol
Bdsrstnt
Szerintem minden szelsoseg rossz.
Bekeben kene elni egymassal, normalisan, de ehhez a gyokereket, idiotakat, sgelsoseges barmokat valahogy kezelni kell, ki kell talalni valamit erre.
Latom karim nem úszta meg, mivel nem tud megbantani ilyen dolgokkal, akarmennyire is probal, sajnalom, hogy kicsaptátok. Mindegy.
Holnap uj nap.
Ahol kiszopunk megint a csaloktol
Bdsrstnt
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
sot, az se baj, ha mi ferfiak teszunk be bizonyos dolgokat nekik s nem forditva.
En megadom noi feladatnak a szulest! Mehet a kenszolkalcsor!Halfkey írta: de akik nem alapján osztanak ki feladatokat az meg a másik szélsőség.
Nem ismerem a munkásságát, nekem 0 ilyen videót dob fel, de biztos van benne okos gondolat.
Hehe korábbi eszmefuttatása a nemi szerepekről ettől még nem egészséges, akár saját kútfőből jött, akár Tatetől. A nemek között természetesen vannak különbségek, akik ezt nem ismerik el azok a szélsőségen vannak, de akik nem alapján osztanak ki feladatokat az meg a másik szélsőség. A kettő között sok árnyalat van.
Hehe korábbi eszmefuttatása a nemi szerepekről ettől még nem egészséges, akár saját kútfőből jött, akár Tatetől. A nemek között természetesen vannak különbségek, akik ezt nem ismerik el azok a szélsőségen vannak, de akik nem alapján osztanak ki feladatokat az meg a másik szélsőség. A kettő között sok árnyalat van.
vannak jó gondolatai, azzal vonzza be az embereket
aztán emiatt eszik a sok szarságot is meg utána, minél többet hallgatja az ember
aztán emiatt eszik a sok szarságot is meg utána, minél többet hallgatja az ember
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappe approved this.RaúlCF írta: pont ma jött velem szembe egy videoja mert bedobálja mint a szemetet. abban épp azt magyarázta ez az omega macho alfahím hogy inkább levarr egy jól kinéző transzit mint egy ronda nőt. mekkora férfi idol. nézze aki akarja. egy utolsó undorító szarjankó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
pont ma jött velem szembe egy videoja mert bedobálja mint a szemetet. abban épp azt magyarázta ez az omega macho alfahím hogy inkább levarr egy jól kinéző transzit mint egy ronda nőt. mekkora férfi idol. nézze aki akarja. egy utolsó undorító szarjankó.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mond erdekeseket, de van par nagykepu duma, ami nem jon at abszolut.
nem emlekszek szoszerint ezekre mert yt shorts dobalta fel inkabb, de mikor pl mondja, hogy aki foz maganak, az biztos nem sikeres ember, mert azok rendelnek maguknak, meg az ilyesmi dumak nem szimpatikusak.
viszont pl a nokrol sok jot mond.
nem emlekszek szoszerint ezekre mert yt shorts dobalta fel inkabb, de mikor pl mondja, hogy aki foz maganak, az biztos nem sikeres ember, mert azok rendelnek maguknak, meg az ilyesmi dumak nem szimpatikusak.
viszont pl a nokrol sok jot mond.
- ateeemadrid
Nekem van párom, náci sem vagyok, ebben a férfi nő kérdésben is konszolidáltnak tartom magam, de nagyon bírom a top gt. Nagyon sok értékes gondolata van szerintem, csak sokan elvből elítélik a faszságai miatt.
tippre akik azonosulni tudnak vele ok egyedul elnek. es elik le egesz eletuket. elkerultek/elkerulik oket a nok, emiatt megjobban utaljak a noket es ahelyett hogy rajonnenek hogy lehet bennuk van a hiba es ezert vannak egyedul inkabb a ferfi egojukat novelik es igy tovabb
Sajnalom ha valaki tud vele azonosulni
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Tate egy narcisztikus fèrfi. A politikusok es vezetok egy resze is narcisztiksok. Azert vannak ottahol, mert nagyon meggyozoek tudnak lenni es jol manipulalnak.
Tate egy nagyon veszelyes ember es soha nem lesz koze egy igazi ferfi fogalmahoz.
Egy egeszseges ferfi ugyan ugy rendelkeznie kell noi energiaval. Illetve tudnia kell kezelnie es kinyilvanitania a valos erzeseit. O egy olyan ember aki lelkileg nagyon gyenge es ezert kompenzal nagy erovel, hogy o mekkora ferfi.
Sajnalom ha valaki tud vele azonosulni.
Tate egy nagyon veszelyes ember es soha nem lesz koze egy igazi ferfi fogalmahoz.
Egy egeszseges ferfi ugyan ugy rendelkeznie kell noi energiaval. Illetve tudnia kell kezelnie es kinyilvanitania a valos erzeseit. O egy olyan ember aki lelkileg nagyon gyenge es ezert kompenzal nagy erovel, hogy o mekkora ferfi.
Sajnalom ha valaki tud vele azonosulni.
Puszika.Karim the king írta:Én ballábbal ebredtem, te meg úgy élsz, hogy titkon várod, hogy valamelyik Sztálin/Hitler szopadék nepirtásokat rendezzen újra. Na kit kéne kitiltani?hehetheoriginal írta: Micsoda indulatok, vki bal labbal ebredt ma
Ne vagjatok ki pls, nehogy meg nagyobb baj legyen
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Pedig ez jogos hehe, hiába értek egyet az értékrended egy részével, ez a másik része viszont szánalmas, elkeseredett. Szegény heteró fehér férfiak azért vagyunk balfékek, mert elnyom a gonosz gyíkember, nem azért mert magunknak köszönhetjük, hiszen mi minden nap sportolunk, tanulunk, fejlesztjük magunkat, mentálisan és fizikálisan, csak az a fránya woke.. az beszéli rá a nőinket, hogy félrekeféljenek! Mi semmiben sem vagyunk hibásak!4!!Karim the king írta: "aztan megint a fehér heteroszexuális ferfi fogja feltűrni az ingujját és rendet rakni az egész kurva világban, mint mindig. legyen az klimakérdés, társadalmi vagy politikai téma"
Na látod, pl. Egy ilyen bekezdésre csak egy olyan senkiházi büdös bunkó képes, akit a cigánygyerekek két töri óra között szájbapisiltek játékból.
Te lelki nyomorék kis geci
Hiába hányok a woketól, ez a másik véglet is ugyanolyan szánalmas.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Én ballábbal ebredtem, te meg úgy élsz, hogy titkon várod, hogy valamelyik Sztálin/Hitler szopadék nepirtásokat rendezzen újra. Na kit kéne kitiltani?hehetheoriginal írta: Micsoda indulatok, vki bal labbal ebredt ma
Ne vagjatok ki pls, nehogy meg nagyobb baj legyen
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha nem nyomná ezt a hardcore macho baromságot, egyet tudnék érteni tate-tel sok mindenben. Nem csak attól férfi a férfi, amiket mond.. sőt, szerintem ettől sokkal több. Nem ezek a dolgok teszik nagybetűs FÉRFIvá a férfit.
Viszont ahogy pofánröhögi ezt a túlérzékeny woke hópiheséget, azt imádom.
Viszont ahogy pofánröhögi ezt a túlérzékeny woke hópiheséget, azt imádom.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid