Hát én nem tudom...érdekes elképzelés, de sokat nem várok tőlesoadroli írta:The Angry Birds Movie - Official Teaser Trailer
ezt már most imádom
Mozi, filmek
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Mozi, filmek
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Shaun a bárány, Mélyütés, Danny Collins, Én Earl és a csaj aki meg fog halnih3x0r írta:A polcokra mar felkerult 2015-os filmek kozul miket erdemes megnezni?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A polcokra mar felkerult 2015-os filmek kozul miket erdemes megnezni?
(ezeken lattam eddig: avengers 2, mission impossible, mad max, inside out, furious 7, ex machina, the wedding ringer)
(ezeken lattam eddig: avengers 2, mission impossible, mad max, inside out, furious 7, ex machina, the wedding ringer)
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Egy "kicsit" régebbi,de nálunk baromi nagy divat volt anno,apámék mindig nézték,aztán már én is beleolvadtam és most eszembe jutott.
A Surdát,ki ismeri innen?
A Surdát,ki ismeri innen?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
The Angry Birds Movie - Official Teaser Trailer
ezt már most imádom
ezt már most imádom
Me and Earl and the Dying Girl
Bár nem sok filmet láttam az idei kínálatból, de számomra ez magasan üti mindet, pedig nekem a Mad Max is nagyon tetszett. Persze ez egészen más stílus.
Bár nem sok filmet láttam az idei kínálatból, de számomra ez magasan üti mindet, pedig nekem a Mad Max is nagyon tetszett. Persze ez egészen más stílus.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Everest
Megkérdezném Remyt hányast adna rá, gondolom minimum 9, de majd két hét múlva.
Amúgy csalódás, sokkal jobb film lehetett volna ez, de több okból is sántít. És ekkora 3d lehúzást még nem tapasztaltam, 1db effekt nem volt benne.
Megkérdezném Remyt hányast adna rá, gondolom minimum 9, de majd két hét múlva.
Amúgy csalódás, sokkal jobb film lehetett volna ez, de több okból is sántít. És ekkora 3d lehúzást még nem tapasztaltam, 1db effekt nem volt benne.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
UNCLE
Egy vicces, jópofa Bond film. Ajánlom kikapcsolódásnak.
Henry Cavillt 007-esnek!
Egy vicces, jópofa Bond film. Ajánlom kikapcsolódásnak.
Henry Cavillt 007-esnek!
JW
Nekem tetszett, tetszettek az elképzelések a park újítással kapcsolatban, az új dolgok, az új dinó stb. Ahogy anno a Törésvonalra egy héttel előtte a mozis élmény miatt 10-est adtam úgy ez is simán megérte anno. (Az már más kérdés, hogy itthon ha megnézem majd őket újra, valszeg mindkettő egy erős 7-8 között lesz.) Utoljára 10est a Holtodiglanra adtam, még tavaly nyáron, aztán azóta voltam már kb 15-20 filmen a moziban, mégis ez a kettő volt ami 10est érdemelt nálam. (A Holtodiglant már láttam azóta kétszer újra, eredeti nyelven meg magyarul, simán 10es maradt.)
Más, a hétvégén volt "szerencsém" a Tűzpróbához, hát cseppet csalódás volt. Többet vártam, kicsit unalmas szakaszokkal volt tele, néhány rész volt csak ahol igazán izgalmak voltak, de persze nem tudom a könyv milyen, ahhoz még nem volt szerencsém, csak az elsőhöz. De talán ezzel a "gyenge" második résszel majd jobb lesz a folytatás a jövőben. (Ezt remélem az Éhezők Viadala záró részétől is, hiszen a legutolsó abból sem volt az igazi számomra.)
Nekem tetszett, tetszettek az elképzelések a park újítással kapcsolatban, az új dolgok, az új dinó stb. Ahogy anno a Törésvonalra egy héttel előtte a mozis élmény miatt 10-est adtam úgy ez is simán megérte anno. (Az már más kérdés, hogy itthon ha megnézem majd őket újra, valszeg mindkettő egy erős 7-8 között lesz.) Utoljára 10est a Holtodiglanra adtam, még tavaly nyáron, aztán azóta voltam már kb 15-20 filmen a moziban, mégis ez a kettő volt ami 10est érdemelt nálam. (A Holtodiglant már láttam azóta kétszer újra, eredeti nyelven meg magyarul, simán 10es maradt.)
Más, a hétvégén volt "szerencsém" a Tűzpróbához, hát cseppet csalódás volt. Többet vártam, kicsit unalmas szakaszokkal volt tele, néhány rész volt csak ahol igazán izgalmak voltak, de persze nem tudom a könyv milyen, ahhoz még nem volt szerencsém, csak az elsőhöz. De talán ezzel a "gyenge" második résszel majd jobb lesz a folytatás a jövőben. (Ezt remélem az Éhezők Viadala záró részétől is, hiszen a legutolsó abból sem volt az igazi számomra.)
- h3x0r
Jo, de te az 1/10-es Uwe Fos.. akarom mondani.. Uwe Boll filmeket is elvezettel nezed.Remy írta:Mindenki máshogy osztályoz. Én alapból engedékenyebb vagyok, mert szeretek filmezni és könnyebben csúsznak le az alkotások. A 7 nálam az a kategória, ami vagy egyszer nézhető, de annak jó volt, vagy bár bele lehetne kötni, de mondjuk moziban élveztem, így nincs értelme nagyon lehúzni. A JW meg messze nem volt egy hibátlan film, viszont moziban jobban élveztem, mint sok másik filmet. Mert az odavaló volt.Reaper's Scythe írta: Akkor hányast adsz arra, amit sokra tartasz? 14-15?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Rosszul voltam már akkor tőlük, amikor felbukkantak először. Mi vicces azokban a kis szarokban, ezt én valamiért nem értem.Anthony írta:Még a Minions se volt vicces
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nezzetek inkabb a little death-t az legalabb vicces.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Még a Minions se volt vicces
Egyszer felnevettem, de a többi meg olyan volt, hogy jó jó vágom a poént, de nevetni rajta azért kevés. Egyszer elment, de többet vártam.
Egyszer felnevettem, de a többi meg olyan volt, hogy jó jó vágom a poént, de nevetni rajta azért kevés. Egyszer elment, de többet vártam.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát ez már egy ideje ilyen sajnos...a jelenkori vígjátékok nekem a vicces helyett inkább cikinek érződnek. Van most ez a Vakáció...ha már moziban dolgozok, és este semmi dolgom nem volt beültem...hát komolyan, a legtöbb viccesnek szánt jelentnél rosszul éreztem magam, semmi vicces nem volt bennük, itt-ott pár jó poén és kész. Ha valakinek ilyen családja lenne akkor vagy őt, vagy a család többi tagját érte volna már egy szomorú balesetRealista24 írta:Kész katasztrófa
A címében a véleményem róla. 2015-ben egy vígjáték legfőbb erénye a káromkodás és a sex körül forgó poénok. Zseniális.
Ehhez csak annyit szólok hozzá, hogy te nem engedékenyebb vagy, hanem ha valami a gyengéd, akkor azt nincs szíved lehúzni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mindenki máshogy osztályoz. Én alapból engedékenyebb vagyok, mert szeretek filmezni és könnyebben csúsznak le az alkotások. A 7 nálam az a kategória, ami vagy egyszer nézhető, de annak jó volt, vagy bár bele lehetne kötni, de mondjuk moziban élveztem, így nincs értelme nagyon lehúzni. A JW meg messze nem volt egy hibátlan film, viszont moziban jobban élveztem, mint sok másik filmet. Mert az odavaló volt.Reaper's Scythe írta:Attól függetlenül, hogy nem tartom sokra a filmet (7/10)
Akkor hányast adsz arra, amit sokra tartasz? 14-15?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Attól függetlenül, hogy nem tartom sokra a filmet (7/10)
Akkor hányast adsz arra, amit sokra tartasz? 14-15?
Dogville-t, aki látta, írna róla pár sort? Már nagyon régóta tervezem, de a hossza miatt nem mertem még nekiállni. Lars von Trier-től csak a Melankóliát láttam, az nagyon bejött, ezért is akarom megnézni több filmjét is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Mikkelsen (sajnos) még csak pletyka.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
egyre jobban érdekel ez a Doctor Strange. Mikkelsen után Rachel McAdams is csatlakozott a stábhoz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Értem, te viszont nem. Úgyhogy engedd el szerintem.
az meg, hogy nem tartod sokra, de 7/10 meg epic.
az meg, hogy nem tartod sokra, de 7/10 meg epic.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema