Én meg úgy vagyok vele, hogy jóllehet most rájuk épül a csapat és úgy néz ki pótolhatatlanok, de az értük kapott szép kis összegből két fiatalabb tehetséges játékost is be lehet szerezni. Kicsit alakítanák a csapatokat, a taktika is változna esetleg és kevésbé épülnének a támadások egy emberre. (Ez mondjuk inkább a Barcára jellemző.)dannen írta:]de miért kéne mindenképpen megválni egy adott játékostól aki a hátán cipeli a csapatot? addig semmi értelme. ezek ketten sokkal többet érnek a két klubnak, mint szaros 125-150 millió. legalábbis abban biztos vagyok, hogy nekünk nincs szükségünk arra a 125 millára jelenleg.. amennyit meg cr hoz a konyhára, sokkal többet ér nekünk.[/color]
Másrészt már nagyon unalmas az állandó Messi vs Cé ellentét, versengés aki aminek mondja..De szerintem a két csapat közti feszültség is kisebb lenne ha az adott kor két legjobbja nem a már amúgy is ősi rivális csapatoknál játszana. Tavaly, mikor az argentín önmagához képest ótvar szezont futott, rohadt sokat mérgelődtem miatta. Ha Messinek jól ment a Barcának is, viszont nagyon sok meccsen öreganyám is jobban odatette volna magát...Idén szerencsére ez kicsit változott, jönnek az új húzó emberek, jövő nyáron meg még elég cash is jönne az eladásából.
Bocs, hoyg így Messi felé tereltem a témát, de így vagyok Ronaldoval is. Ha gólerős szélsőt (és Benzin mellé egy tisztességes centert) vennétek a portugál árából, fogadni mernék rá, hogy nem lenne visszaesés. Persze ehhez egy edző is kell, Carlo biztos megoldaná.