KölcsönbeKozben Orosz a Lombardba igazolt, mondjuk azt nem irtal, h kolcson v vegleg.
Sajnos a ZTE 2-3 évig nem fog feljutni, komoly támogatás nélkül semmi esély, pedig 100-szor többet éren mint egy felcsút vagy egy Mezőkövesd..
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 28., péntek 21:55
KölcsönbeKozben Orosz a Lombardba igazolt, mondjuk azt nem irtal, h kolcson v vegleg.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 28., péntek 21:26
Szegény.numberone1 írta:Igen az az a Sno, csak kozben atesett egy komoly szivmuteten, orulhetett, h nem kellett abbahagynia a focit. Davidshoz hasonlo palyat josoltak neki(mondjuk ezt tulzasnak ereztem), de eleg jo volt.
Hát sajnos igen. Még egy értelmes csatárt se tudtak mellé szerezni,és ha még el is megy... (Waltner jöhetne azért )AMYF írta: Sztem ha Pavicevic megy akkor feljutás nem nagyon lesz egy darabig. pedig jó lenne egy ZTE is az NB1-be.
Ja hát jó lenne,mert (főleg stadion és szurkolók alapján) ott van a helye a csapatnak. Meg kell a nyugati rangadóAMYF írta:sok csapatnak az NB1-ben lenne a helye a múltja és akár a stadionja alapján,
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 28., péntek 20:54
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 28., péntek 20:19
Hát ez azért csúnya lenne...jött egy magyar kapus, másodiknak, padra. Jó lesz szerintem. ligakupában és kupában védhet is.
(bár ott van/volt Gyenes és Kunsági is, és még pár másik kapus is a keretben)
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 28., péntek 20:11
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 28., péntek 19:35
Ez a Sno az akit anno Ajaxba hétről hétre figyeltem? Karrier....numberone1 írta:Sno
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 28., péntek 19:34
HozzászólásSzerző: real_funghi » 2013. június 28., péntek 19:18
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 28., péntek 12:13
én mindkettőt megkedveltem, jól játszottak általában amikor Moniz pályára küldte őket.BBarni írta:Otten maradni fog, ő szerintem nem is rossz, Kleint picit sajnálom..
Szerintem is Holman és Csilus lehet akik főleg maradhatnak, cserének jók lesznek, plusz remélhetőleg lesz 3 frontos menetelés (ligakupa, kupa, bajnokság), ahogy mondod Birtalan cserének jó lesz Somalia mögé, viszont főleg a többiekre gondoltam, hogy nem nagyon lesz nekik hely. Böde mellé kéne csatár.BBarni írta:A fiatalok közül meg szerintem mind maradni fog...közülük Holman és Csilus akár a kezdő közelébe is kerülhet Birtalan jobb(bal)hátvéd szerintem ő Soma cseréje lehet, Nehéz Máté többszörös utánpótlás gólkirály up válogatott csatár, szerintem ő is marad, Pantelisz szerintem az Nb3-mas csapatban vagy a Soroksárban fog focizni ő azért még talán kevés, de nagyon tehetséges!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 28., péntek 11:15
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 28., péntek 8:09
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 27., csütörtök 23:53
Ranilovic jó volt a sérüléséig, Fell és Martinus meg pont a sérülés miatt nem játszhatott. Hakola elején még kimagaslott, de most hogy jöttek ilyen jó légiósok már nincsen helye (de sok más NB1es csapatnak erősítés lenne), Pericsnek volt pár fontos gólja, de nem szint... Gárdos ha jól tudom volt külföldön, azt hittem több lesz belőle, de menjen csak. Máté Jani itt nem játszhatna, menjen csak, akár vissza a Puskásba is. Oroszból lehet még valaki, inkább őt tartanám itt mint más most felhozott játékosokat. Jovanovic és Batik majd kiderül hiányzik-e.BBarni írta:Eddig távozott: Ranilovic,Klein,Fell,Martinus,Aborah,Máté,Hakola,Perics,Gárdos
Szinte biztos távozik: Orosz(kölcsönbe), Sváb, Jovanovic, Batik(kölcsönbe)
Fölkerült az első csapathoz: Birtalan,Pantelisz,Nehéz Máté plusz ugye még tavaly Csilus és Holman szóval ott a lehetőség nekik is!Eddig ugye Valpoort jött és Kuruczot akármelyik nap bemutathatják!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 27., csütörtök 20:26
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 27., csütörtök 20:09
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. június 27., csütörtök 19:38
Miért kellet volna elfogadnia? Cottbusnál van próbajátékon, simán kinéz neki egy szerződés, jó hogy ott marad. Én is ezt tenném, ha előre szeretnék lépni a karrierembe. Ha még ráadásul jól is igazolnak akkor fel is juthat a csapat(tal jövőre), idén 8. helyen végeztek.kapor_89 írta:Ez most komoly? A gyökér.. Nagy az arc, úgy látom..35 százalékos fizetésemelést ajánlottak neki, de nem fogadta el..
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 27., csütörtök 19:29
Martinus sem lett volna rossz sztem, ha egészséges az idényben.numberone1 írta:Valport szerintem jobb lesz mint Martinus.
attól még lehet Vidi játékos, max EL-ban nem játszik. Mármint hogy hosszú még a nyár.numberone1 írta:Ugynezki Juhasz nem lesz jovore a Vidi jatekosa, nem neveztek az EL-re. Mondjuk hozzank mar ne jojjon.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 27., csütörtök 18:05
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 27., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 27., csütörtök 14:52
szerintem Somalia nagy erőssége a csapatnak, és amellett hogy nem védő, megállta a helyét ott is. Jobb bekkbe érkezik valaki? mert erről nem olvastam eddig. Somalia inkább támadó mint védőként játszassák.Santi írta:csak egy újabb futóbolond, mint Somalia (bár aki mondjuk mintha már elkezdett volna focizni is mostanság).
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. június 27., csütörtök 14:31
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem