Ez most komoly? A gyökér.. Nagy az arc, úgy látom..35 százalékos fizetésemelést ajánlottak neki, de nem fogadta el..
Mennyei futball
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Re: Magyar futball
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nagy volt az arc, és edzeni sem szeretett...Stanley Aborah ennyire nem vált volna be?
35 százalékos fizetésemelést ajánlottak neki, de nem fogadta el..Most Sváb Danit tényleg elengedik? Moniz nagyon dicsérte év közben, most meg csak úgy elmehet? Bár ha német másodosztály lenne az a fejlődősét is szolgálná és onnan talán előbb lenne válogatott. Ahol szükség is lenne jobb játékosokra mint akik most ott vannak.
nevetséges, örülhetne ha játszhat itt...
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pár hónapja volt egy Fókusz interjú a holland FTC-légiósokkal, Jenner, Otten és még valaki. Mondták, hogy sokkal jobb pénzügyi körülmények vannak itt mint otthon. Ezen mondjuk nagyon meglepődtem, hogy itt jobban keresnek és meg is kapják a fizut időben , nem mint otthon.kapor_89 írta:Nem tudom mit tud Moniz, de valamit nagyon. Azért nem szoktuk meg mostanság, hogy az NB1-ben és a Fradiban olyan játékosok legyenek mint Besic, Leonardo, Jenner vagy Valpoort. Ráadásul holland elsőosztályú kérője is volt a gyereknek,
Moniz, Rossi, és a Vidi előző és mostani edzője is vonzza ide a NB1es szinten mindenképp minőségi légiósokat. Ilyenek kellenek ide, nem a selejtek akiknél bárki jobb lenne (mint ahogy volt is rá példa).
Stanley Aborah ennyire nem vált volna be? én többet láttam benne, mint hogy egyből el is menjen. Junior Fell végig sérült volt, Martinus pedig hazament a másodosztályba.
Most Sváb Danit tényleg elengedik? Moniz nagyon dicsérte év közben, most meg csak úgy elmehet? Bár ha német másodosztály lenne az a fejlődősét is szolgálná és onnan talán előbb lenne válogatott. Ahol szükség is lenne jobb játékosokra mint akik most ott vannak.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
-
Elég jó persze ez csak egy videó, de volt utánpótlás válogatott(nem 10 évvel ezelőtt mint a legtöbb), több holland elsőosztályú csapat akarta leszerződtetni, szóval igen nem rossz minimum egy Jenner szint...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Valpoort ennyire jó lenne? Sajnos nem láttam még és nem is nagyon hallottam még róla.Azért nem szoktuk meg mostanság, hogy az NB1-ben és a Fradiban olyan játékosok legyenek mint Besic, Leonardo, Jenner vagy Valpoort.
#happyshitting
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Nem tudom mit tud Moniz, de valamit nagyon. Azért nem szoktuk meg mostanság, hogy az NB1-ben és a Fradiban olyan játékosok legyenek mint Besic, Leonardo, Jenner vagy Valpoort. Ráadásul holland elsőosztályú kérője is volt a gyereknek, valahogy még is elérte Moniz, hogy Magyarországra jöjjön. Ezzel az igazolással a Fradi hivatalosan is bejelentkezett a bajnoki címre. Végre egy értelmes támadó.
Moniz nyilatkozata pedig elég királyul hangzik, hogy nem a mennyiségre, hanem a minőségre hajtanak. Remélem ez valóban így is lesz.
Moniz nyilatkozata pedig elég királyul hangzik, hogy nem a mennyiségre, hanem a minőségre hajtanak. Remélem ez valóban így is lesz.
egy újabb Leonardo Knézynek..kapor_89 írta:Valpoort a Fradié
hala madrid!
Ott van Bobál. Ha tényleg olyan jó játékos ahogy utánpótlás meccseken játszott, akkor a következő szezonban megoldhatja a pótlásukatAMYF írta:állítólag már hoztak egy fiatalt Olaszországból aki a Sampdoriához tartozik, de ott nem nagyon játszott - inkább kölcsönben szerepelt. + lehet jön Mancini fia is (akiről kb semmit sem tud senki). Martinezt és Lanzát nem nagyon lehet pótolni, de talán ha összeáll a csapat akkor lesz esély. Következő körben pedig a Hibernians (máltai) - Vojvodina (szerb) győztese jönne.
Szalai meg úgy néz a tegnapi hírekkel ellentétben mégis a Schalkeba igazol. Csak tényleg bekövetkezne!
-
A vidi tuti továbbmegy..a honvéd talán de azt tartom, hogy 2 fordulónál többet max a vidi fog menni!
A loki is tuti kieső szerintem!A győrnek is nehéz meccs lesz, de szerintem ők is kiesnek, rég volt ennyire gyenge magyar bajnok...jah és ennyire unszimpatikus is!
A loki is tuti kieső szerintem!A győrnek is nehéz meccs lesz, de szerintem ők is kiesnek, rég volt ennyire gyenge magyar bajnok...jah és ennyire unszimpatikus is!
- AMYF
állítólag már hoztak egy fiatalt Olaszországból aki a Sampdoriához tartozik, de ott nem nagyon játszott - inkább kölcsönben szerepelt. + lehet jön Mancini fia is (akiről kb semmit sem tud senki). Martinezt és Lanzát nem nagyon lehet pótolni, de talán ha összeáll a csapat akkor lesz esély. Következő körben pedig a Hibernians (máltai) - Vojvodina (szerb) győztese jönne.numberone1 írta:Vidi szerintem is tovább megy, a Honvéd mar nem biztos. Elvesztettek a 2 legjobb góllóvőjüket (és egyben a 2 legjobb játékosukat), nehéz lesz pótolni őket.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem baj, mennek Fiorentinára és találnak pár olaszt
"And my heart will leave you never."
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Vidi szerintem is tovabb megy, a Honved mar nem biztos. Elvesztettek a 2 legjobb gollovojuket(és egyben a 2 legjobb jatekosukat), nehez lesz potolni oket.AMYF írta:akkor a hivatalos honlapjuk igen csak hiányos. ott nézegettem, de nem volt semmi extra név.
Honvéd - Cselik Niksics (Montenegrói)
ennek simának kellene lennie. (kb 750 km Pestről)
Videoton - Mladoszt Podgorica (montenegrói)
itt is továbbmennek szerintem a magyarok.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- AMYF
akkor a hivatalos honlapjuk igen csak hiányos. ott nézegettem, de nem volt semmi extra név.
- numberone1
A portugal Miguel aki a Valenciaban toltotte a legszebb event, a sved Pricat meg lattam jo par bundas meccsen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- AMYF
megnéztem a keretüket. azt hittem van valami ismerős név, de senki. Abban a hiszemben voltam, hogy ott is van pár jobb légiós. De ha L. Martinez jól illeszkedik be akkor szerintem van esély. ETO-nak ha ezt a kört megnyeri, akkor jön a 3. kör. Ha ott kikapnának még lenne esély az EL-ra, mert jönne az EL play-off. Viszont ott már nagyon jó csapatok is szembejöhetnek.messideco írta:GYŐRI ETO –Maccabi Tel-Aviv
Honvéd, Vidi, DVSC sorsolása még hátravan.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Lehetett volna rosszabb is szerintem.messideco írta:GYŐRI ETO –Maccabi Tel-Aviv
Az,hogy van-e esély azt nem tudom,de ha továbbjutnak a 2. kör sem lesz kutya..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Sampion liga:
GYŐRI ETO –Maccabi Tel-Aviv
Souza csapata jön Magyarországra. Van esélye a Rába partiaknak szerintetek?
GYŐRI ETO –Maccabi Tel-Aviv
Souza csapata jön Magyarországra. Van esélye a Rába partiaknak szerintetek?
"And my heart will leave you never."
- numberone1
Raadasul annyit sem mutat a dinamoban amitol ezek a klubok kipengetnek erte a lovet. Szerintem egyik bajnoksagba sem valo.torjack írta:Az lesz a gond Dzsudzsáknál, hogy elég drágán ment a macskakajától a dinamóba...Nem hiszem, hogy akár az Inter, akár a Pool túl nagy lóvét szánna rá...A menedzserének be kellene ajánlania a Monacóhoz
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK