Ezek szerint mégsem. És most akkor megint én vagyok a paraszt gondolom.Értem, hogy kiszálltál, de....
Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Az utobbi par oldalban inkabb csak a teljesitmenyerol volt szo, a magas mediaerteke szinte szoba se kerult, pedig tudjuk, hogy ez Pereznel donto tenyezo.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Haxor leírta a tutit. Ennyi lenne a lényeg.
(Remélem még vagy 4 évig itt fog focizni.)
(Remélem még vagy 4 évig itt fog focizni.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nagyon sokan ezt gondolják és bár az igazat soha nem fogjuk megtudni valószínűleg, nem hiszem, hogy így van. Nagy meccseken rendre megfigyelhető, hogy nem flegmázik, hanem odateszi magát, küzd, hajt, keresi a társakat. Lenne tényleg olyan önző, mint amilyennek kikiáltva van, és akkor lehet, hogy most döntőben vagyunk, ahelyett, hogy ötösről megpróbálta visszatenni azt, amit amúgy 100-ból 99-szer ellő.Továbbá azt sem tudom azt elképzelni, hogy Ronaldo valaha is leadjon majd az egójából, és elfogadja, hogy itt csapatjáték van, nem ő a Madrid alfája és omegája.
Ekkor kéne elő lépnie az edzőnek. Vagy tudnia kell hatni a portugálra és játékára, vagy ki kell találnia egy olyan taktikát, amiben hatékonyan működhet minden, és ennek lennie kell a és b verziónak is, ami idén láthatóan nem volt meg. Esetleg a b lehetett az ívelgetés, nem tudom.mert egy fegyelmezett, jól működő csapatvédekezéssel majdhogynem hatástalanítani tudják a portugált.
Optimális esetben nem vagy-ot kéne a két rész közé tenni, hanem és-t. De aki egyiket sem tudja megvalósítani, az nem lehet itt edző.
Nekem igazából tökmindegy, hogy meddig lesz itt, azért szálltam be a vitába, mert olyanokat olvastam, hogy hátráltat/nem ér semmit/60gólés? , akinek inge...
Értem, hogy kiszálltál, de ez kin múlt? Merthogy ő meglőtte a góljait a két közvetlen rivális ellen.Inkább így leszek második, mint úgy, hogy a két közvetlen rivális leszopat minket.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cé témából kiszálltam, de erre még reagálok:
Inkább így leszek második, mint úgy, hogy a két közvetlen rivális leszopat minket.remélem (nem) jövőre eladjuk/sérült lesz, megverjük a barcát meg az atléticót oda vissza, aztán meg 10 ponttal lemaradva másodikak leszünk mert nem tudtuk behúzni a kötelező "meccseket"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Egyebkent 12/13-as szezon vegen is sokan irtak, hogy hiaba tomi ki CR a kis csapatokat, ha a nagyok ellen sokszor nem tudja eldonteni a meccset, vagy ha be is talal, az meg nem eleg a gyozelemhez. Mindenki mindig tole varta, hogy megnyerje a meccseket, de erre sokszor nem volt kepes.Realista24 írta:Remélem jövőre is elrak hatvanat és nem nyerünk megint semmit. Lényeg, hogy a Granadának baccon ötöt.Minden évbe ez van.
Nem veletlenul szolt a nyar arrol, hogy hozzunk egy olyan embert, aki tobbszor leveszi a hatarol a terhet, ha pont CR-nek nem sikerul a golloves, akkor o majd jon es villan. A 13/14-es szezonban Ronaldo ugyanugy hozta a tole megszokott golmennyiseget, viszont amikor nem ment neki, akkor jott Ramos, Bale, Benzema.
Az idei szezonban, vagyis a 2015-os evben Ronaldo sajat magahoz kepest visszaesett, (elobb vagy utobb mindenki tudta, hogy be fog kovetkezni), az okokat szerintem mindenki ismeri, viszont akik meg tavaly sokszor kisegitettek, azok most nem voltak ott. Foleg Bale, aki 2015-ben 24 vagy 25 meccsen mindossze 6 golt es 7 assistot hozott ossze. Ja meg ott volt az a 8 meccses gol es golpassz nelkuli sorozata, ami utan betalalt es szettrugta a szogletzaszlot.
Egy kicsit elkanyarodtam, szoval R24 eredeti kerdesere valaszolva, Ronaldo 50-60 goljai elegendoek a BL elodontokhoz meg a 90 pontos masodik helyekhez a ligaban, de egyedul o se fog nekunk trofeakat nyerni, a tobbiektol is kell egy kis extra. Amikor ez megvolt, akkor jottek is a kupak - 100 pontos liga (Benzema, Higuain, Ozil ?), tavalyi BL (Ramos, DM) vagy a kupa gyozelem (Bale) - de amennyiben a tobbiek nem tesznek hozza egy kicsivel tobbet, akkor epp hogy lecsuszunk a trofeakrol.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Idén nyáron még tuti maradnia kell!! Remélhetőleg Messi 5. aranylabdája és a rá várok gólrekordok megdöntése kellően fel fogja rázni a következő szezonra...Messi is fel tudott állni a padlóról, remélhetőleg Cristiano-nak is sikerül majd ez...
Nem az 5 éven van a hangsúly, hanem a Real Madrid jövőjén. Ha tényleg jön De Gea, akkor ő, kiegészülve a Varane, Kroos, James, Isco kvartett-tel a jövő Realjának a magja lehet. Főleg akkor beszélgethetünk a jövőről, ha beesik még valaki a Pogba/Verratti duóból. Nem gondolnám, hogy ilyen kaliberű játékosokkal azt kéne játszatni, hogy dolgozzon mindenki CR alá. De nem csak ez a lényeg.Toti írta: és miért kellene 5 évre előre tervezni? nem is lehet 5 évre előre tervezni a fociban. leírtam már nagyon sokszor, h jövő nyáron bőven de bőven előjöhet a kérdés, h adjuk el, addig próbáljunk összerántani egy olyan keretet, amit utána csak ki kell egészíteni az ő hiánya nyomán, de ezt is leírtam már számtalanszor. és azt is leírtam, h azért gondolom így, mert jövőre még bőven a csapat hasznára lehet. szóval nemtudom ki gondolkozik itt 5 években, de h nem én az biztos.
Továbbá azt sem tudom azt elképzelni, hogy Ronaldo valaha is leadjon majd az egójából, és elfogadja, hogy itt csapatjáték van, nem ő a Madrid alfája és omegája. Persze ez a versenyszellem emelte a legjobbak közé, de ahogy idősödik, ez akár hátráltathatja is a csapatot, mint ahogy láthattuk, hogy a rá kihegyezett támadójáték a nagycsapatok ellen kevés, mert egy fegyelmezett, jól működő csapatvédekezéssel majdhogynem hatástalanítani tudják a portugált. Ezért érdemes gondolkodni azon, hogy mi lesz ha lelép innen.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
remélem (nem) jövőre eladjuk/sérült lesz, megverjük a barcát meg az atléticót oda vissza, aztán meg 10 ponttal lemaradva másodikak leszünk mert nem tudtuk behúzni a kötelező "meccseket"Realista24 írta:Remélem jövőre is elrak hatvanat és nem nyerünk megint semmit. Lényeg, hogy a Granadának baccon ötöt.Minden évbe ez van.
te most ugye hülyéskedsz? én 15-16 éve vagyok a csapat drukker, ennek az időnek a FELE, de lehet még nevetségesen keveset is mondtam, azzal telt el, hogy a kötelezőeket nem tudtuk otthon nyerni a deporok, getafék, levanték, osasunák és haverjaik ellen. idén pont fordítva volt, a három naggyal nem bírtunk. szerintem ezért a legnagyobb százalékban ancelotti a saras.cart írta:Mondjuk az csúnya világ lenne, ha CR nélkül még egy Granadát se tudna elverni a Real...
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
+1Becksy23 írta:Nem is értem hogy ez hogy lehet kérdés... Idén nyáron NEM, SEMMIKÉPPEN SEM. Be kell állni 4-4-2-re, Bale-t, Casillas-t, és a felesleget eladni, és feltölteni a keretet használható játékosokkal a padon is. De ezt már leírtam a légy Várhidi topikba. Ez bőven hatalmas erősítés lenne nyárra, elől pedig Benzema-Ronaldo páros, egy használható cserével (Lacazette). Ha ez megvan, Ronaldo szépen átadja Raúl rekordját, a csapat (remélhetőleg) rendben lesz, akkor TALÁN jövő nyáron lehet hozni egy új embert Benzema mellé, jelenleg nem is tudnánk senkit sem. Addig mindenképpen kell CR, sőt, akár még miután megjön majd az "utódja", neki is itt lehet az első szezonjában, de következő nyárig ha ez megvalósul, akkor tényleg el lehetne ENGEDNI. De idén mint írtam, nem is tudnánk pótolni, kivel? Neymar az egyetlen akivel nem esne hatalmasat a csapat eredményessége, de ő meg hozhatatlan. Reus? Ugyanmár, felejtős, túlhypeolt, ráadásul folyton sérült. Vagy kit kéne Benzema párjának hozni? Mert egyébként Ronaldo-val nagyon jól megértik egymást, Ronaldo is Benzema-nak ezerszer szívesebben passzol mint pl Bale-nek (ha a Juve ellen Bale jött volna középen, Ronaldo tuti ellővi is továbbmegyünk, de Benzema-nak be akarta tenni), nincs alternatívája, talán 1 év múlva felnő valaki a feladathoz hogy a csapat új kezdő támadója legyen.
A lényeg, hogy át kell állni 2 csatáros játékra és nem állandóan a szélsőket hajkurászni.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Nem is értem hogy ez hogy lehet kérdés... Idén nyáron NEM, SEMMIKÉPPEN SEM. Be kell állni 4-4-2-re, Bale-t, Casillas-t, és a felesleget eladni, és feltölteni a keretet használható játékosokkal a padon is. De ezt már leírtam a légy Várhidi topikba. Ez bőven hatalmas erősítés lenne nyárra, elől pedig Benzema-Ronaldo páros, egy használható cserével (Lacazette). Ha ez megvan, Ronaldo szépen átadja Raúl rekordját, a csapat (remélhetőleg) rendben lesz, akkor TALÁN jövő nyáron lehet hozni egy új embert Benzema mellé, jelenleg nem is tudnánk senkit sem. Addig mindenképpen kell CR, sőt, akár még miután megjön majd az "utódja", neki is itt lehet az első szezonjában, de következő nyárig ha ez megvalósul, akkor tényleg el lehetne ENGEDNI. De idén mint írtam, nem is tudnánk pótolni, kivel? Neymar az egyetlen akivel nem esne hatalmasat a csapat eredményessége, de ő meg hozhatatlan. Reus? Ugyanmár, felejtős, túlhypeolt, ráadásul folyton sérült. Vagy kit kéne Benzema párjának hozni? Mert egyébként Ronaldo-val nagyon jól megértik egymást, Ronaldo is Benzema-nak ezerszer szívesebben passzol mint pl Bale-nek (ha a Juve ellen Bale jött volna középen, Ronaldo tuti ellővi is továbbmegyünk, de Benzema-nak be akarta tenni), nincs alternatívája, talán 1 év múlva felnő valaki a feladathoz hogy a csapat új kezdő támadója legyen.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- ikarus93
Zsombor írta: És miért egy 31 éves játékos számára rakjuk össze a keretet, mikor rossz a térde, mezőnyben egyre kevesebb és valószínűleg nem lesz itt mondjuk 5 év múlva is? Ne adjisten kitalálja, hogy ha megdöntötte Raúl csúcsát és inkább lelép akkor meg mi lesz? Egy keretünk ami CR játékra van tervezve, kihegyezve, aztán ennyi? Még mindig azt mondom, hogy Real Madrid>Cristiano Ronaldo.
Abban én is igazat adok, hogy a csapatnak folyamatosan át kell alakulnia, a CR utáni időszakra, mert ha ne adj isten hirtelen kivennénk CR-t a csapatból, ami ugye jelenleg rá van kihegyezve, akkor ott tényleg összeomlás lenne.
Folyamatosan vissza kell venni CR egyeduralkodását és hozni mellé potencálisan nagy játékosokat. Gondolok itt Reus,Hazard, Sterling?, típusú játékosokra.
Bár szerintem a legjobb pótlása CR-nek a Barcába van. (Neymar) Neki megvan a médiaértéke is, meg a raklap gólja is.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
és miért kellene 5 évre előre tervezni? nem is lehet 5 évre előre tervezni a fociban. leírtam már nagyon sokszor, h jövő nyáron bőven de bőven előjöhet a kérdés, h adjuk el, addig próbáljunk összerántani egy olyan keretet, amit utána csak ki kell egészíteni az ő hiánya nyomán, de ezt is leírtam már számtalanszor. és azt is leírtam, h azért gondolom így, mert jövőre még bőven a csapat hasznára lehet. szóval nemtudom ki gondolkozik itt 5 években, de h nem én az biztos.Zsombor írta:És miért egy 31 éves játékos számára rakjuk össze a keretet, mikor rossz a térde, mezőnyben egyre kevesebb és valószínűleg nem lesz itt mondjuk 5 év múlva is? Ne adjisten kitalálja, hogy ha megdöntötte Raúl csúcsát és inkább lelép akkor meg mi lesz? Egy keretünk ami CR játékra van tervezve, kihegyezve, aztán ennyi? Még mindig azt mondom, hogy Real Madrid>Cristiano Ronaldo.Toti írta: aha, és egyből adjuk el, oké. véletlen sem lehet, h nyáron kipiheni magát, h esetleg bale távozik, h modric és a többiek felépülnek, h lesz egy megfelelő taktika és keret mellette és mögötte, ilyen véletlenül sem fordulhat elő, meg kell nézni az elmúlt fél évét és eladni. bravó
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne haragudj meg, hogy írok 30 hozzászólást a témában, majd bekérdezik azt amiről írtam, hogy kicsit morcosabb vagyok. De flegmázni könnyű neked is.A felsőbbrendű dumát is nyomjad, az is jól megy.
Én próbálok a legtöbb hsz-emet érvvel alátámasztani, tényekkel, tőled meg jönnek az oltások, az előbbihez hasonló hsz-ek és a kérdésekre a "márleírtam120szorolvassviszamerttúllustavagyokmegintleírniezértinkábbleírokkábéugyanannyikaraktertcsaktökfeleslegesen".
I'm out.
Hala Cristiano! Hala Cristiano Madrid!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És miért egy 31 éves játékos számára rakjuk össze a keretet, mikor rossz a térde, mezőnyben egyre kevesebb és valószínűleg nem lesz itt mondjuk 5 év múlva is? Ne adjisten kitalálja, hogy ha megdöntötte Raúl csúcsát és inkább lelép akkor meg mi lesz? Egy keretünk ami CR játékra van tervezve, kihegyezve, aztán ennyi? Még mindig azt mondom, hogy Real Madrid>Cristiano Ronaldo.Toti írta: aha, és egyből adjuk el, oké. véletlen sem lehet, h nyáron kipiheni magát, h esetleg bale távozik, h modric és a többiek felépülnek, h lesz egy megfelelő taktika és keret mellette és mögötte, ilyen véletlenül sem fordulhat elő, meg kell nézni az elmúlt fél évét és eladni. bravó
A felsőbbrendű dumát is nyomjad, az is jól megy.Realista24 írta:Nem kell fokoznom a hülyeséget, mert megteszitek ti.
Az egész azzal kezdődött, hogy a jövő Realjában nem feltétlenül kellene nekem Cristiano
Én próbálok a legtöbb hsz-emet érvvel alátámasztani, tényekkel, tőled meg jönnek az oltások, az előbbihez hasonló hsz-ek és a kérdésekre a "márleírtam120szorolvassviszamerttúllustavagyokmegintleírniezértinkábbleírokkábéugyanannyikaraktertcsaktökfeleslegesen".
És ismételten csinálod, mert senki, de senki nem írt arról, hogy szerinted hiba volt a leigazolása.most már ott tartunk, hogy szerintem mindenért ő a hibás és hogy hiba volt a leigazolása
Brafo gyerekek.
És ismét. Holott pl. Toti kábé háromszor írta le, hogy egyáltalán nem szarik attól, hogy mi lesz MAJD nélküle. És mi vagyunk a reménytelenek, meg nem értjük. Hát eszem megáll.Reménytelenek vagytok, egy kicsit sem akarjátok megérteni, hogy mit írunk. Csak a szart látjátok az egészbe, meg már barna a boka, hogy ha CR egyszer nem lesz.
Matt009.De ki írta ezt? Most komolyan?
De amúgy:
Elég gáz, hogy ennyire nem látod át, hogy ha nem is közvetlenül, de közvetve a kijelentésem és az ominózus kérdés azonos, de legalább hasonló jelentést hordoz. Pontosabb és jobban kifejtett fogalmazással ez elkerülhető.De ki írta ezt? Most komolyan?
Jó,belemegyek és megfordítom.
Mit nyertünk a 60 góljával? Semmit.
Ja de,egy Pichichit,"oh wait"...
Kár, hogy nem lehet lájkolni."ha valasztani kell, h Bale v CR menjen akkor inkabb Bale."
a nap mondása. Ha választanom kéne, hogy levágják a karomat vagy kapok egy csokitortát én is jól megfontolnám.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
tudod kinek a gondolkodását minősítsed...Ez a kérdés kb olyan egyszerű mint a ti gondolkodásotok,pontosan ezért írtam le.
aha, és egyből adjuk el, oké. véletlen sem lehet, h nyáron kipiheni magát, h esetleg bale távozik, h modric és a többiek felépülnek, h lesz egy megfelelő taktika és keret mellette és mögötte, ilyen véletlenül sem fordulhat elő, meg kell nézni az elmúlt fél évét és eladni. bravóLáttad az utolsó évét????Látod hogy mennyire megváltozott a játéka???
és akkor a mi gondolkodásunk az egyszerű.. az..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem az egyetlen gondom az, hogy egyáltalán nem biztos, hogy 1-2 szezon van még benne. 2 éve is ezt mondták sokan, hogy elkezdenek apadni a gólok, de egyáltalán nem így van.
Most normális előszezonja lesz, nem egy sérülten játszott VB után jön(még, ha csak 3 meccsről is van szó). Szóval talán javul valamit az a térd.
Plusz nem árt, ha van egy ilyen gólzsák a csapatban, nem hiszem, hogy mondjuk egy Hazardal elérné ezt a szintet a csapat. Egyértelműen Balet kell eltakarítani innen és hozni egy alázatosabb és technikásabb játékost a jobbosra. 100 környékén nem adnám el, ha egy Bale kerül 90-be, akkor Ronaldo ennyi idősen is jóval többet ér. 150+-ot ha letesz egy csapat, akkor viheti, de annyit meg nem fognak fizetni érte.
Most normális előszezonja lesz, nem egy sérülten játszott VB után jön(még, ha csak 3 meccsről is van szó). Szóval talán javul valamit az a térd.
Plusz nem árt, ha van egy ilyen gólzsák a csapatban, nem hiszem, hogy mondjuk egy Hazardal elérné ezt a szintet a csapat. Egyértelműen Balet kell eltakarítani innen és hozni egy alázatosabb és technikásabb játékost a jobbosra. 100 környékén nem adnám el, ha egy Bale kerül 90-be, akkor Ronaldo ennyi idősen is jóval többet ér. 150+-ot ha letesz egy csapat, akkor viheti, de annyit meg nem fognak fizetni érte.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ez a kérdés kb olyan egyszerű mint a ti gondolkodásotok,pontosan ezért írtam le.Toti írta:Mit nyertünk a 60 góljával? Semmit.
kiborít ez a kérdés.
szted nem a csapat hibája az, h nem tudunk kihaszálni egy kupa megnyerésére sem egy 60 gólos játékost? h lehet ennyire leegyszerűsíteni vmit? tavaly nem volt baj a 60 gól mikor bl-t + kupát nyertünk? akkor nem volt baj érdekes. jaaa, h akkor csapat is volt mellette és mögötte?
TAVALY.TAVALY.TAVALY.
Láttad az utolsó évét????Látod hogy mennyire megváltozott a játéka???
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Senki nem írta azt, hogy miatta nem nyertünk semmit. Annyit, hogy ha már itt a fórumon sokan a világ legjobb játékosának tartják, akkor vegye a hátára a csapatot és húzza ki a többieket a szarból. Nálam az nem egyenlő azzal, hogy eltűnik egy Juve elleni meccs egész második félidejében, baszik védekezni, csapkod, hisztériázik ha nem kap labdát, dobálja magát, ha szabadrúgást kap, azt belebaszza a sorfalba, vagy kilövi a stadionból. Elpakolhat felőlem 500 gólt is egy szezonban, csak ha abból 490 a ligában születik ősszel, aztán tavasszal megint kizúgunk mindenhonnan, akkor majd legalább lehet mondani, hogy Ronaldo elpakolt 500 gólt, a többiek nem csináltak semmit. Ja, csak szart sem értünk vele, mert megint jött egy 0 tróféás szezon.PEEtör írta:
Csak az idei évben lőtt oda-vissza a Barcának a ligában, a Valenciának egyet, a Sevillanak 3-at, az Atmanak 1-et. A BL-ben lőtt 5 csoportmeccsen, a Schalkenek oda-vissza össz-vissz 3-at és egy gólpassz, Atma ellen gólpassz az összesen egy gólos párharcban és a Juve ellen oda-vissza lőtt egyet-egyet.
De nem baj, nyomassátok csak, mindig lehet fokozni a hülyeséget, most jöhet az, hogy de miért nem lőtte a dupláját, de a mezőnyben, de miért nem védte ki a kapott gólokat, stb stb.
Igen, miatta nem nyertünk semmit idén, így van.
Nagyon sok embernél úgy látszik Ronaldo az első és nem a csapat, mert mikor elméleti síkon folyik a vita, hogy "mi lenne ha nem lenne itt Ronaldo...?" és fröcsögve, a másik mondandóját meg nem értve mantrázzák folyamatosan, hogy 60 gól, 60 gól, akkor egyáltalán nem érzem azt, hogy itt a Real Madrid lenne a lényeg.
Én is úgy gondolom, hogy fel kell készülni Ronaldo távozására, akár már most nyáron. Előtte is volt Real Madrid, rengeteg bajnoki, kupa és BEK/BL trófeával, utána is lesz. Érdekes, a Bayern úgy szopatta le Európát, hogy nem volt 60 gólos játékos, mégis, mindenki hajlandó volt küzdeni a másikért, és csapatként nyertek. Ezt meg lehet próbálni itt is. Nem feltétlenül Ronaldo nélkül, de ha vele, akkor alá kéne magát rendelnie a csapatnak, többször visszazárni védekezésben, ilyenek, még ha ezzel le is csökken mondjuk 40 gólra az évi átlaga. Én nem látom, hogy erre ő jelenleg képes lenne.