kapor_89 írta:Ez az M1 is bekaphatja.. 16.41 és reklámot nyomatnak..
Jaaa, még Forma1 játék.. Remek.. A másik félidőt látom is a Fradi meccsből..
0-1re közben vezetünk. Állítólag Somália lőtte
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 26., vasárnap 16:48
kapor_89 írta:Ez az M1 is bekaphatja.. 16.41 és reklámot nyomatnak..
Jaaa, még Forma1 játék.. Remek.. A másik félidőt látom is a Fradi meccsből..
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 26., vasárnap 16:42
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 25., szombat 18:32
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 25., szombat 13:54
=>Edzőváltás Újpesten
Kozma István veszi át a vezetőedzői posztot. Hurrá, végre egy klubhoz kötődő szakember, aki szívvel fogja irányítani a csapatot
Ez sajnos így lesz!Szerintem meg nem lesz váltás ugyan úgy a belga fog irányítani csak kellett egy báb akinek megvannak a papírjai...
HozzászólásSzerző: szbence » 2013. május 25., szombat 13:22
Szerintem meg nem lesz váltás ugyan úgy a belga fog irányítani csak kellett egy báb akinek megvannak a papírjai...messideco írta:Edzőváltás Újpesten
Kozma István veszi át a vezetőedzői posztot. Hurrá, végre egy klubhoz kötődő szakember, aki szívvel fogja irányítani a csapatot
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 25., szombat 13:11
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. május 13., hétfő 18:22
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 13., hétfő 18:17
Hivatalosan már nem!Persze ettől függetlenül ingyen mennek ide-oda az emberek!Elvileg az NB 2-ből feljutott a Puskás Akadémia. De ők nem a Vidi fiókcsapata? Vagy most ez hogy van? Szerepelhetnek egy bajnokságban?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 13., hétfő 18:10
Ha nem, akkor nyáron hoznak egy szabályt, ami megengedi ezt. Vagy eltörlik azt, ami gátolja...TéOeM írta:Elvileg az NB 2-ből feljutott a Puskás Akadémia. De ők nem a Vidi fiókcsapata? Vagy most ez hogy van? Szerepelhetnek egy bajnokságban?
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. május 13., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 13., hétfő 15:00
eleg sokan sajnalatukat fejeztek ki a fb-n. Remelhetoleg ez erot ad neki es marad jovore is.Gratulálok a Győr bajnoki címéhez.
Nagyszerű játékost veszített el a Ferencváros és a honi labdarúgás, remélhetőleg minél rövidebb időre csak. Mielőbbi jobbulást LEONARDOnak...
Természetesen nem az én kompetenciám eldönteni, de véleményt alkothatok. Szerintem a labdarúgást (ami a nevében is van "labda" nem pedig "emberrúgás") kellene védeni és azokat a kreatív játékosokat, akik ezt a csodálatos játékot próbálják minél élvezetesebb, magasabb szintre emelni. Kérdem én melyik a rosszabb? Ha más testi épségét veszélyeszteted, mozdulatoddal sérülést okozol. Vagy ha rádragasztják a szimulálós jelzőt, mellyel az adott szituációban saját magadat véded (mert törvényszerű, ha a levegőben vagy és rúgást kapsz kisebb a valószínűsége a sérülésnek), vagy ha szóvá teszed a sportszerűtlen már már "utazó" jellegű belépőket... Az esetek többségében sárga-sárga lap, remélem érzékelhető a különbség!
Várunk vissza LEO!
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 12., vasárnap 23:39
Legalább annyira magyar, mint cseh.BBarni írta:emélem ezt a nyomorult cseh gyereket
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 12., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 12., vasárnap 22:00
Gárdos itt van, Grúz Szolnokon kölcsönben de nyáron jön vissza....Grúz meg Gárdos még itt van?
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 12., vasárnap 21:58
lebuktamBBarni írta:Van benne igazság Hansen!
BBarni írta: Mehet amerre lát:Józsi,Perics,Grúz,Hakola,Gárdos
Besicet pedig csoda lesz itt-tartani,de legalább remélem nem szokás szerint ingyé' engedjük el..
Igen, közbe rájöttem.Aroninho írta: Az László Csaba volt, de ne zavarjon
HozzászólásSzerző: Aroninho » 2013. május 12., vasárnap 21:55
Az László Csaba volt, de ne zavarjonBaszki, hátulról, labda közelébe sem..gratulálok. Bár nem tudom miért lepődök meg, amikor a padon az a Pintér ül, aki még fradista korszakában is azt kiabálta be, hogy törd el a lábát.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 12., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 12., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 12., vasárnap 20:59
Pintér az edzőjük, nem meglepő. Tudom, hogy fradista, de anno baromira örültem amikor menesztették.numberone1 írta:Grat a Gyornek, de nagyon ocsmanyul jatszottak. Leonak jobbulast
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 12., vasárnap 20:55
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem