Tudnám minek vitatkozunk, ha nem olvasod, amit írok. Erre is reflektáltam már.igen, ez jól hangzik. csak mikor én erre leírtam azt, h akkor ezek szerint cristiano ronaldo nélkül jobbak lennénk (legalábbis amiket leírtál az alapján) arra meg azt a választ kapom, h kiforgatom a szavakat.
Ha a vezetőség jól igazol, akkor igen, jobbak lehetünk. Vagy te elégedett vagy azzal amit látsz? Szerinted ennél nem lehet jobbnak lenni?
Meg kellene újulni, és most van rá lehetőség, elég sok minden a malmunkra hajtja a vizet, kivéve az, hogy van 300 millió a keretben, ami nem fog megmozdulni. CR, Bale és James.
Annyiból nem félek a jövő évtől, hogy lesz egy brutális védelmünk, és egy jó kapusunk, láthattuk, hogy a Barcánál mit eredményez egy normális kapus. És még titkon még mindig reménykedem benne, hogy Bale el fog igazolni.
És ezért írtam nyolc oldallal ezelőtt, hogy jobb lett volna, ha Cé megdönti Raúl rekordját, mert félek attól, hogy az a legfőbb motivációs erő jelenlegi karrierjében. Aztán, ha megdönti vagy felszabadultabb lesz, vagy szarik rá. De ha már megdöntötte volna, akkor lehet nem ragaszkodna ő sem görcsösen a Realhoz.