Utazás Madridba
-
Re: Utazás Madridba
[/quote]
Fogynak szépen a jegyek, ez neked rossz hír. Jelenleg a legolcsóbb jegy, ami elérhető a rövid oldalra az 140 euró, hosszúra meg 170 euró.
[/quote]
170 euró a legolcsóbb, néhány tíz darab van belőle, összesen pedig durván még 500 jegy lehet...aki nem tud venni az első 5 percben a carnettel, az le fog maradni jó eséllyel.[/quote]
Fasza hír. Ezeket te hol látod? Egyébként pont most próbáltam belépni és tök fura dolgto tapasztaltam: Ha beírom az emailem bejelentkezésnél, nem engedi írni a jelszó rublikába. Ugyenez fordítva, ha előbb írom be a jelszót, nem engedi kitölteni az email rublikát... Tapasztalt már valaki ilyet?
Fogynak szépen a jegyek, ez neked rossz hír. Jelenleg a legolcsóbb jegy, ami elérhető a rövid oldalra az 140 euró, hosszúra meg 170 euró.
[/quote]
170 euró a legolcsóbb, néhány tíz darab van belőle, összesen pedig durván még 500 jegy lehet...aki nem tud venni az első 5 percben a carnettel, az le fog maradni jó eséllyel.[/quote]
Fasza hír. Ezeket te hol látod? Egyébként pont most próbáltam belépni és tök fura dolgto tapasztaltam: Ha beírom az emailem bejelentkezésnél, nem engedi írni a jelszó rublikába. Ugyenez fordítva, ha előbb írom be a jelszót, nem engedi kitölteni az email rublikát... Tapasztalt már valaki ilyet?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
170 euró a legolcsóbb, néhány tíz darab van belőle, összesen pedig durván még 500 jegy lehet...aki nem tud venni az első 5 percben a carnettel, az le fog maradni jó eséllyel.Realista24 írta:Fogynak szépen a jegyek, ez neked rossz hír. Jelenleg a legolcsóbb jegy, ami elérhető a rövid oldalra az 140 euró, hosszúra meg 170 euró.Petersonnn írta:Sziasztok!
Úgy néz ki Madridban leszek a Bayern meccs alatt. Jegyszerzéssel kapcsolatban van tippetek? Nézem, hogy jelenleg pártoló tagok és éves klubbérletesek vehetnek csak. Szokot maradni a General Publicnak? 80000es a stadion, Barcelonában általában szokott maradni az eredeti áru jegyekből még ekkora meccseknél is.
Előre is köszi!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor jól tudtam, köszönöm szépen.d.gergo írta:Igen, Madridista kártyások április 1. 10:00-tól, mindenki más április 3. 19:30-tól vehetik meg.medyna írta: Ez jó hír!! Köszi az infót! (de ugye jól látom, h venni még nem tudok??)
Edina
Remélem nem tréfál meg a sors 1-én... ;)
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Igen, Madridista kártyások április 1. 10:00-tól, mindenki más április 3. 19:30-tól vehetik meg.medyna írta: Ez jó hír!! Köszi az infót! (de ugye jól látom, h venni még nem tudok??)
Edina
Ez jó hír!! Köszi az infót! (de ugye jól látom, h venni még nem tudok??)Realista24 írta:Atletico ellen a legolcsóbb jegy 80 euró lesz a rövid oldalon, hosszún pedig 100.
Edina
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Atletico ellen a legolcsóbb jegy 80 euró lesz a rövid oldalon, hosszún pedig 100.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fogynak szépen a jegyek, ez neked rossz hír. Jelenleg a legolcsóbb jegy, ami elérhető a rövid oldalra az 140 euró, hosszúra meg 170 euró.Petersonnn írta:Sziasztok!
Úgy néz ki Madridban leszek a Bayern meccs alatt. Jegyszerzéssel kapcsolatban van tippetek? Nézem, hogy jelenleg pártoló tagok és éves klubbérletesek vehetnek csak. Szokot maradni a General Publicnak? 80000es a stadion, Barcelonában általában szokott maradni az eredeti áru jegyekből még ekkora meccseknél is.
Előre is köszi!
Neked meg szívesen, hogy válaszoltam...bírom az ilyet, kérdez, de megköszönni már luxus.tarodid írta: tarodid
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ramos, CR, Marcello, Nyilasi Tibor, Lipcsei Péter, Gera Zoltán
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FTC
Én csak egy sima kit objektívvel vittem be a gépemet anno, azzal nem volt gáz. Egy nagyobb felszereléssel (állvány és társai) simán kizavarnak, de 1-2 obival szerintem nem lesz gond.[/quote]
Kínai pajtástól elvették az állványt, az meg csak pislogott mint hal a szatyorban. Nem értette, hiszen csak egy helyet foglalt el [/quote]
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Üdv
kr
Kínai pajtástól elvették az állványt, az meg csak pislogott mint hal a szatyorban. Nem értette, hiszen csak egy helyet foglalt el [/quote]
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Üdv
kr
- e.gergo
- Kapcsolat:
ZseniálisRealista24 írta: Kínai pajtástól elvették az állványt, az meg csak pislogott mint hal a szatyorban. Nem értette, hiszen csak egy helyet foglalt el
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kínai pajtástól elvették az állványt, az meg csak pislogott mint hal a szatyorban. Nem értette, hiszen csak egy helyet foglalt eld.gergo írta:Én csak egy sima kit objektívvel vittem be a gépemet anno, azzal nem volt gáz. Egy nagyobb felszereléssel (állvány és társai) simán kizavarnak, de 1-2 obival szerintem nem lesz gond.kr7205 írta:Sziasztok!
Jövő héten utazom az Alaves meccsre.
Szeretnék fotózni, csak saját részre, természetesen. Az lenne a kérdésem, hogy ehhez DSLR gépet egy-két obival bevihetek-e a stadionba?
Köszönöm, üdv
kr
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kapcsolat:
Én csak egy sima kit objektívvel vittem be a gépemet anno, azzal nem volt gáz. Egy nagyobb felszereléssel (állvány és társai) simán kizavarnak, de 1-2 obival szerintem nem lesz gond.kr7205 írta:Sziasztok!
Szeretnék fotózni, csak saját részre, természetesen. Az lenne a kérdésem, hogy ehhez DSLR gépet egy-két obival bevihetek-e a stadionba?
Köszönöm, üdv
kr
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ramos, CR, Marcello, Nyilasi Tibor, Lipcsei Péter, Gera Zoltán
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FTC
Sziasztok!
Köszönöm, üdv
kr
Köszönöm, üdv
kr
Olvastam ezt is köszönöm! Hasznos volt, mint ahogy a kérdésem után jövő válaszok is, mivel te nem tértél ki az építkezés miatti változásokra.
Nem baj, ha néha beszélgetünk dolgokról, a tapasztalat csere nem rossz.
Nem baj, ha néha beszélgetünk dolgokról, a tapasztalat csere nem rossz.
Előző oldalról:Realista24 írta:Jogos, uber visz fillérekért.Pipita írta:Vagy érdemes lehet bepróbálni a blablacart, meg az ubert ha működik Madridban; általában olcsóbb, gyorsabb és kényelmesebb mint a busz.
Sziasztok!
Hétvégén kint voltunk, elmondhatatlan élményben volt részünk!! Madridban tartózkodtunk 3 napig, bejártunk mindent (múzeumok, paloták, stadionok stb.) amit lehetett 2 gyerekkel.
Tanács: akik sok mindent akarnak látni, azoknak az okos telefonukban legyen egy apps- citymapper !!!!!
Érdekesség képpen emliteném azt, hogy többször utaztunk az über-el! Nagyon kényelmes és korrekt szolgáltatás!!!! Sokszor olcsóbb volt mint a helyi közlekedés!!
Hala Madrid!
Érdemes visszaolvasgatni ;)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jogos, uber visz fillérekért.Pipita írta:Vagy érdemes lehet bepróbálni a blablacart, meg az ubert ha működik Madridban; általában olcsóbb, gyorsabb és kényelmesebb mint a busz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Vagy érdemes lehet bepróbálni a blablacart, meg az ubert ha működik Madridban; általában olcsóbb, gyorsabb és kényelmesebb mint a busz.
2-en vagyunk és éjfélkor száll le a gép A busz jónak tűnik 35 percenként jár.
Köszönöm!
Köszönöm!
- ___Samy___
A reptéri busz az egyik legjobb megoldás sztem. 5 euróért visz be a városba, és nem sok helyen áll meg, szóval relatíve elég hamar be lehet érni vele a városba. A taxi 35-40 euró körül volt tavaly, nyilvánvalóan az a leggyorsabb. Ha sietni kell vagy ha sokan vagytok, akkor az a legjobb megoldás.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- e.gergo
- Kapcsolat:
Én is a taxit mondanám, ha többen vagytok. Szétdobva nem vészes, és bent vagytok negyed óra alatt a városban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Taxi nagyjából 30-35 euró, négy főnél már ugyanott vagy, három főnél is megéri talán, kettőnél meg ha lusta vagyBabinho írta:Dánke, közben megtaláltam. Talán ez a leghasznosabb:
https://www.metromadrid.es/export/sites ... MATIVO.pdf
Na de ez alapján elég körülményes a bejutás a belvárosba, 2-3 átszállás, persze megoldható. Egyéb tapasztalat?
De mehettek busszal is:
http://www.aeropuertomadrid-barajas.com ... -bybus.htm
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema