Ezen kívül, senki többet?Halfkey írta: Fogd a bringát, tekerj le Carraraba vavy Thassossba, és szedj kavicsot. Pár kör alatt megvan
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Fogd a bringát, tekerj le Carraraba vavy Thassossba, és szedj kavicsot. Pár kör alatt megvan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carrarai fehér vagy thassosi görög fehér diszkavicsra van valakinek ötlete/jó forrása?
Egy jó másfél tonnára lenne szükségem.
Netet végigbogarásztam, van is alternatíva, de gondoltam itt mindig van valakinél egy jobb ajánlat.
Egy jó másfél tonnára lenne szükségem.
Netet végigbogarásztam, van is alternatíva, de gondoltam itt mindig van valakinél egy jobb ajánlat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Adom.Faust írta:Nem vagyok az, de aki nem latja be hogy a kelletenel sokkalta jobban nyomasztjak az embereket mar honapokkal elore uj variansokkal es hullamokkal es minden fasszal, az szimplan szemellenzos. Nagyon sokan szedik ezen a szaron meg magukat, es a virussajto a legalja csak sajnos.Tjacks írta:
Te oltásellenes khöcsög
Nem vagyok az, de aki nem latja be hogy a kelletenel sokkalta jobban nyomasztjak az embereket mar honapokkal elore uj variansokkal es hullamokkal es minden fasszal, az szimplan szemellenzos. Nagyon sokan szedik ezen a szaron meg magukat, es a virussajto a legalja csak sajnos.Tjacks írta:Te oltásellenes khöcsögFaust írta: Vagy csak paraztatni kell a nepet ujra es ujra.
Vagy csak paraztatni kell a nepet ujra es ujra.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez engem is érdekelne. Vannak gondolataim, hogy miért (mint például, hogy túl keveset tudunk róla még), de másfél éve gyakran elhangzott az, hogy remélhetőleg előbb-utóbb ez is átvedlik egy nátha szintű tüneteket produkáló vírussá, mert ilyen koronavírusból jelenleg is sok van.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Felmerült bennem valami az új omikorn variánssal szemben, amiről sejtem, hogy hülyeség, de nem igazán tudom, hogy miért.
Szóval, ha ez gyorsabban terjed, de kevésbé veszélyes, akkor miért félünk tőle? Nem pont az lenne a szerencsés, ha kiszorítaná a deltát, ami megszámlálhatatlanul szedi az áldozatait? Értem én, hogy kikerüli az oltással kapott antitesteket, de hol a kockázat? Senki bem halt meg. A sajtó szerint. Vagy egyszerűen csak azért kell félni tőle, mert lehet, hogy még nem tudjuk mennyire oda tud csapni?
Szóval, ha ez gyorsabban terjed, de kevésbé veszélyes, akkor miért félünk tőle? Nem pont az lenne a szerencsés, ha kiszorítaná a deltát, ami megszámlálhatatlanul szedi az áldozatait? Értem én, hogy kikerüli az oltással kapott antitesteket, de hol a kockázat? Senki bem halt meg. A sajtó szerint. Vagy egyszerűen csak azért kell félni tőle, mert lehet, hogy még nem tudjuk mennyire oda tud csapni?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Plusz hűségidő nélkül lehetett szerződni.Marky írta:Akarod mondani az adofizetok osszedobtak ra Ugye a kotvenykibocsatasok es az MNB…Realista24 írta:4IG behuzta a digit is.
Egyebkent szomoru ez, mert a Digi volt a legfelhasznalobaratabb szolgaltato. Nem kellett semmilyen agyalagyult box, szolgaltatoi router es akar egy email alapjan is kepesek voltak 30 percen belul publikus IP-t adni. Gondolom a 4ig ramegy a kartellezesre a tobbivel es hosszutavon mi szivjuk meg.
Kíváncsi vagyok mikor kezdik szétbarmolni ezt a rendszert. Remélem jó sokára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Akarod mondani az adofizetok osszedobtak ra Ugye a kotvenykibocsatasok es az MNB…Realista24 írta:4IG behuzta a digit is.
Egyebkent szomoru ez, mert a Digi volt a legfelhasznalobaratabb szolgaltato. Nem kellett semmilyen agyalagyult box, szolgaltatoi router es akar egy email alapjan is kepesek voltak 30 percen belul publikus IP-t adni. Gondolom a 4ig ramegy a kartellezesre a tobbivel es hosszutavon mi szivjuk meg.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Remélem megvesznek mindent amit tudnak, még mehetne feljebb a részvény áraRealista24 írta: 4IG behuzta a digit is.
Azt mondta egyébként ma Jászai Gellért, hogy duális kibocsátást is terveznek a Londoni vagy a Frankfurti tőzsdén, hogy ne csak az itthon lehessen vásárolni a papírt. Az új német stratégiai befektető értelemszerűen az ottani bevezetést támogatná.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
4IG behuzta a digit is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Igen, meg amilyet almomban sem hinnek el, amikor hullanak ki az evtizedes csontvazak a szekrenybol es mindenki csak pislog, mint mucsiek, amikor rólanddal kinyitottak az elosztoszekrenytRealista24 írta:Milyen adminisztrációs hibára gondolsz?hehetheoriginal írta: Viccelsz, amikor hegyekben allnak a papírok, kulon szobak es termek tele az evtizedek alatt felgyulemlett szarral, nyilvan tele adminisztracios hibaval, ha ugy van, mindegyik elvileg egyeni ugyszammal, mindennel, de hany olyan asztalt lattam, ahol konkretan csak kutyahanyas nem volt, akkora kaosz, aztan amikor egy db a/4es lapot nem talalnak fel evig, csodalkozik mindenki, aztan egy elnezeskeressel el van intezve, meg hogy adjuk be ujra a dokumentumot.
Aztan a nyilvantartasert felelos néne amikor epp nincs szar napja es nem akarja megölni magat, amiert mar 25 eve ugyanazt a papiriktatasos es tologatasos munkat szopja, akkor epp vissza is tudja majd keresni es meg is lehet talalni talan...
Hogy a most vett nyaralóban a villanyóra még a kettővel ezelőtti tulaj nevén volt, mert anno a ledott adásvételi vagy nem fogadták el vagy elkeverték vagy akármi
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Milyen adminisztrációs hibára gondolsz?hehetheoriginal írta: Viccelsz, amikor hegyekben allnak a papírok, kulon szobak es termek tele az evtizedek alatt felgyulemlett szarral, nyilvan tele adminisztracios hibaval, ha ugy van, mindegyik elvileg egyeni ugyszammal, mindennel, de hany olyan asztalt lattam, ahol konkretan csak kutyahanyas nem volt, akkora kaosz, aztan amikor egy db a/4es lapot nem talalnak fel evig, csodalkozik mindenki, aztan egy elnezeskeressel el van intezve, meg hogy adjuk be ujra a dokumentumot.
Aztan a nyilvantartasert felelos néne amikor epp nincs szar napja es nem akarja megölni magat, amiert mar 25 eve ugyanazt a papiriktatasos es tologatasos munkat szopja, akkor epp vissza is tudja majd keresni es meg is lehet talalni talan...
Hogy a most vett nyaralóban a villanyóra még a kettővel ezelőtti tulaj nevén volt, mert anno a ledott adásvételi vagy nem fogadták el vagy elkeverték vagy akármi
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
A rend a gyengék mentsvára, a zseni átlátja a káoszt, kedves hehekopter.de hany olyan asztalt lattam, ahol konkretan csak kutyahanyas nem volt, akkora kaosz
- hehetheoriginal
Viccelsz, amikor hegyekben allnak a papírok, kulon szobak es termek tele az evtizedek alatt felgyulemlett szarral, nyilvan tele adminisztracios hibaval, ha ugy van, mindegyik elvileg egyeni ugyszammal, mindennel, de hany olyan asztalt lattam, ahol konkretan csak kutyahanyas nem volt, akkora kaosz, aztan amikor egy db a/4es lapot nem talalnak fel evig, csodalkozik mindenki, aztan egy elnezeskeressel el van intezve, meg hogy adjuk be ujra a dokumentumot.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ez is b+, papírozás, 2021-ben amikor okostelefonról csak azt nem tudsz megcsinálni, amit nem akarsz. Kis túlzással.hehetheoriginal írta: Nincs ujdonsag sajnos hosszu evek ota, dolgoztam fttx projektben anno, a telekom akarta az elmaradottabb tersegekben a gyors szelsebes internettet bevezetni, hat ott keci mi burokracia es szenvedes ment az akvizicio meg.engedelyeztetes, tervezes soran, kabare es tragedia, ott is az aramellato halozatot/faoszlopokat kellett volna felujitani, vagy epp az optikat a foldben elvinni, az az erolkodes meterrol méterre, hogy hol lehet foldkabel, hol kell oszlopra menni, amilyen gecilassan dolgozik egy egy önkormányzat vagy polgarmesteri hivatal, hogy bazmeg hanyszor volt, hogy heteket kellett vrani, csak hogy az egyik szobabol a masikba atvigyenek egy papirt alairatni, az a trehany, nemtorodom lustadisznk lófasz hozzaallas, hogy 3-4 oras ebedszunetek meg delutan haromkor mar nem elerheto a naplopo fasz, ott is hagytam (sokadmagammal egyutt) az egesz szart, telekom azota is fizeti a bunteteseket nemetorszag fele az anyacegnek, mert tul jagy faba vagtak a fejszet.
Szoval pont errol beszelek, hogy eltelt 30 ev a fake rendszervaltas ota, es ugyanaz a szar van, a fityesz miert csak a latvanyos dolgokra buszke, a felszin alatt, rohad az egesz rendszer, ügyintézés es burokrata banda legyen az szinte barmelyik rész.
Bocs a kifakadasert igy ebed utan felment a vércukor
De csaba te vagy nagyon nyugodt ember lehetsz, vagy mar tul vagy a vekony vörös vonalon es nem baszod fel magad tobbe, tiszteletremelto basszameg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
A jo oreg komcsi maradvany, munkamoral ugyebar.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
Nincs ujdonsag sajnos hosszu evek ota, dolgoztam fttx projektben anno, a telekom akarta az elmaradottabb tersegekben a gyors szelsebes internettet bevezetni, hat ott keci mi burokracia es szenvedes ment az akvizicio meg.engedelyeztetes, tervezes soran, kabare es tragedia, ott is az aramellato halozatot/faoszlopokat kellett volna felujitani, vagy epp az optikat a foldben elvinni, az az erolkodes meterrol méterre, hogy hol lehet foldkabel, hol kell oszlopra menni, amilyen gecilassan dolgozik egy egy önkormányzat vagy polgarmesteri hivatal, hogy bazmeg hanyszor volt, hogy heteket kellett vrani, csak hogy az egyik szobabol a masikba atvigyenek egy papirt alairatni, az a trehany, nemtorodom lustadisznk lófasz hozzaallas, hogy 3-4 oras ebedszunetek meg delutan haromkor mar nem elerheto a naplopo fasz, ott is hagytam (sokadmagammal egyutt) az egesz szart, telekom azota is fizeti a bunteteseket nemetorszag fele az anyacegnek, mert tul jagy faba vagtak a fejszet.
Szoval pont errol beszelek, hogy eltelt 30 ev a fake rendszervaltas ota, es ugyanaz a szar van, a fityesz miert csak a latvanyos dolgokra buszke, a felszin alatt, rohad az egesz rendszer, ügyintézés es burokrata banda legyen az szinte barmelyik rész.
De csaba te vagy nagyon nyugodt ember lehetsz, vagy mar tul vagy a vekony vörös vonalon es nem baszod fel magad tobbe, tiszteletremelto basszameg.
thereisonly1ronaldo