ericco írta:Szerintem meg az idei 0 kupás szezonról mi, madridisták tehetünk. Tavaly a 90. perc környékén hányan kértük az Istent, sorsot, karmát, stb., hogy csak ezt húzzuk be, nem érdekel, hogy ha jövőre semmit sem nyerünk...
ez jó...
én is
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 20., szerda 20:39
ericco írta:Szerintem meg az idei 0 kupás szezonról mi, madridisták tehetünk. Tavaly a 90. perc környékén hányan kértük az Istent, sorsot, karmát, stb., hogy csak ezt húzzuk be, nem érdekel, hogy ha jövőre semmit sem nyerünk...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 20., szerda 20:24
Mialatt ezzel végzel, addig én kapok 3x-os véglegest az első Benitezt üdvözlő hsz-emmel.Faust írta:Ha Benítez lesz az edző, én felgyújtom az összes Real mezemet és törlöm magam a picsába innen is.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. május 20., szerda 20:20
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 20., szerda 19:55
Still megérte.Szerintem meg az idei 0 kupás szezonról mi, madridisták tehetünk. Tavaly a 90. perc környékén hányan kértük az Istent, sorsot, karmát, stb., hogy csak ezt húzzuk be, nem érdekel, hogy ha jövőre semmit sem nyerünk...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 20., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 20., szerda 12:33
attól tartok sokan nem csak ezt az egy évet áldozták beericco írta:Szerintem meg az idei 0 kupás szezonról mi, madridisták tehetünk. Tavaly a 90. perc környékén hányan kértük az Istent, sorsot, karmát, stb., hogy csak ezt húzzuk be, nem érdekel, hogy ha jövőre semmit sem nyerünk...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 20., szerda 12:32
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 20., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 20., szerda 11:52
Mert bár a felvétel tavalyi; látszik, érződik, hogy a csapat egyben van, szereti az edzőjét ugyanúgy ma is és mert a jelenlegi helyzetben vélhetően máshol fel sem merülne Carlo menesztése (egy gyönyörű, nagyon sikeres; valamint egy szerencsétlen bukó, de egyáltalán nem kilátástalan szezon után). Az elérhető alternatívák ismeretében, meg pláne érdekes lenne a történet; persze egyelőre még nem menesztették az olasz mestert, de azért több jel mutat arra, hogy távozik, mint sem, hogy marad.Mert?
Egyetértek.amíg perezi felfogás az úr a csapat háza táján addig teljesen lényegtelen, hogy az edzőt Ancelottinak, Kloppnak vagy akárkinek hívnak.
Ebben is van igazság, ugyanakkor e tekintetben még megvárnám a nyár végét és csak aztán ítélkeznék végleg. Mert a tavalyi augusztus végi alapkoncepció Xabi marad (hisz kkp-n a piaci lehetőségek Kroos után bezárultak), Khedira mehet, Suárez Karim mellett fölösleges és inkább hozzuk, megpróbáljuk majd Reus-t nem volt nevetségesen botrányos, sőt; csak aztán jött az Alonso faktor és borult a bili; világos volt, hogy last minute-ben Verratti ezután már felejtős lesz. Idén lehet javítani, meglátjuk, hogy a vezetésnek sikerül-e, illetve akar-e?Ebben meg nem hiszek, pont a fentiek miatt. A BL győztes csapatban ugyanezek voltak a problémák amit kisebb módosításokkal lehetett volna orvosolni.
.....
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 20., szerda 11:26
Én sem állítom, hogy igen vagy inkább azon az állásponton vagyok, hogy amíg perezi felfogás az úr a csapat háza táján addig teljesen lényegtelen, hogy az edzőt Ancelottinak, Kloppnak vagy akárkinek hívnak.Hanem, hogy érdemes-e újfent egy újabb fába vágni a fejszét, avagy sem?
Ebben meg nem hiszek, pont a fentiek miatt. A BL győztes csapatban ugyanezek voltak a problémák amit kisebb módosításokkal lehetett volna orvosolni. Na erre jött két játékos 80+91 millióért amiből az egyik teljesen karakteridegen a spanyol fociba - bárki megmondta volna nem kell hozzá mlsz A licensz - a másik meg legalább nem a posztján játszik. Szóval most nyáron csak annyival kell kiegészíteni az eddgieket, hogy egy 14-38 milliós játékos el kell passzolni, mert idehozták őket teljesen feleslegesen, a két úriembernek meg valahogy meg kell találni a megfelelő hasznosításának a módját. A kolumbiaié könnyebb, mert fizikai paraméterei limitáltak, de legalább a fejében és a technikájában megvan az, ami egy Madridhoz kell. Bale meg fejleszti legnagyobb erényét, remélem Ancelotti szólt neki, hogy jövőre a Madrid szekuban lesz az egyik verőember.Nincs itt akkora probléma, amit a nyáron nem lehetne megfelelően orvosolni;
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 20., szerda 10:58
Mert?Ezek a képek és rigmusok meg valószínűleg tegnap elkerülték szeretett elnökünk figyelmét, az új App. bemutatásakor.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 20., szerda 10:53
Azért ez eléggé beszédes egy adat, főleg annak tudatában, hogy voltak hangok akik az új éra alatti Madridot egyfajta úttörőnek tekintették. Azért egy ekkora költségvetésű klubnak egy 60-65%-os győzelmi mutatót illene meglépnie, főleg annak tudatában, hogy itt a költségvetési mérleg jóval torzabb, mint az angoloknál.
Ezen nincs is mit szépíteni; egyértelmű, hogy nem tökéletes az edzőnk, de itt nem is ez a kérdés. Hanem, hogy érdemes-e újfent egy újabb fába vágni a fejszét, avagy sem? Vajon valóban annyira kilátástalan-e a csapat helyzete, hogy azon csak egy edzőcsere segíthet (?); nos szerény véleményem szerint egyáltalán nem. Egy spanyol írás, amivel abszolút azonosulni tudok --> nagyon vékony határ választja el a győzelmet, illetve a sikert a bukástól. Ez utóbbi idén szerintem ránk hatványozottan igaz volt; hisz végig a tűz közelében maradtunk (a bajnokságban és a BL-ben is), annak ellenére, hogy azért voltak érzékeny problémáink. Nincs itt akkora probléma, amit a nyáron nem lehetne megfelelően orvosolni; pár megfelelő erősítéssel a vezetés és kellő pihenéssel a játékosok részéről; ezen a véleményen van a cikk írója és vélhetően a játékosok is; így nem csoda, hogy továbbra is ragaszkodnának az edzőjükhöz.Viszont egy bajnokság megnyerése azért néha elvárható lenne. Igaz tavalyhoz képest itt már történt előrelépés, mert másodikak lettünk, talán jövőre meglesz az első hely is.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 20., szerda 10:12
Viszont egy bajnokság megnyerése azért néha elvárható lenne. Igaz tavalyhoz képest itt már történt előrelépés, mert másodikak lettünk, talán jövőre meglesz az első hely is.BL duplázás gyakorlatilag irreális elvárás,
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 20., szerda 9:52
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 20., szerda 9:20
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 20., szerda 9:08
Azért ez eléggé beszédes egy adat, főleg annak tudatában, hogy voltak hangok akik az új éra alatti Madridot egyfajta úttörőnek tekintették. Azért egy ekkora költségvetésű klubnak egy 60-65%-os győzelmi mutatót illene meglépnie, főleg annak tudatában, hogy itt a költségvetési mérleg jóval torzabb, mint az angoloknál.Carlo Ancelotti együttese mindössze a pontok 48,5%-át (17 pontot) tudta begyűjteni a tabella első hét helyezettjével szemben. A helyzet nem volt másképp tavaly sem, akkor a megszerezhető 36 pontból mindössze 18-at (50%) tudott megszerezni a Real a ligában kiemelkedő együttesek ellen. A madridiak hazai pályán bizonyultak erősebbnek, ugyanis az előző szezonban a pontok 66,6%-át (18-ból 12-őt), az idei kiírásban pedig 61,1%-át (18-ból 11-et) a Bernabéuban szerezték meg a top csapatokkal szemben. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 20., szerda 8:57
Akkor inkább Schusterup: a skysport szerint benitez veszi át a helyét. az még fasza lenne...
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 20., szerda 8:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 20., szerda 8:49
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 20., szerda 6:24
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem