OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. november 28., vasárnap 21:34

kiserik írta:
Csabi írta: ... Előtte szépen elmegyek antitest vizsgálatra, és ha alacsony lesz, valamint a megkötések is olyanok lesznek, akkor beadatom.
Csak egy kérdés: alap esetben miért és mitől kellene egy egészséges szervezetben antitestnek lennie?
alap esetben semmitől termesztésen. de én már csak kaptam 3 shotot
ThePilgrim írta:
Csabi írta: Viszont a 3. napon a bal vádlim elkezdett fájni, olyan szinten mintha meg lenne erőltetve és izomláz lenne benne. Nem nagyon erős a fájdalom, sőt, csak akkor érzem néha, ha sétálok, de azért utánaolvasva nem feltétlenül biztató a dolog. Mondjuk annak is utánanéztem, hogy a Pfizerrel oltott emberek (akik mellékhatásról adtak visszajelzést) több mint fele jelzett lábfájadalmat. Most nem tudom, hogy az én esetem ebbe a kategóriába tartozik-e.
Asszonynak a második Pfizer után volt ez még tavasszal. Kb. két hétig fájt a vádlija, rosszabb napokon annyira, hogy aludni sem tudott tőle, sőt lábra állni is alig. Csináltatott egy röntgent, nem volt semmi, de az orvos mondta neki, hogy többen is jártak így. Aztán szépen elmúlt neki.
köszi. szerencsére nekem nem fáj ennyire. de ez mindenesetre kicsit megnyugtat

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 28., vasárnap 21:21

Halfkey írta:
kiserik írta:

Csak egy kérdés: alap esetben miért és mitől kellene egy egészséges szervezetben antitestnek lennie?
Például ha Antal vagy, akkor egész biztosan van Antitested.
Jajj :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 28., vasárnap 21:18

kiserik írta:
Csabi írta: ... Előtte szépen elmegyek antitest vizsgálatra, és ha alacsony lesz, valamint a megkötések is olyanok lesznek, akkor beadatom.
Például ha Antal vagy, akkor egész biztosan van Antitested.

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2021. november 28., vasárnap 21:07

Csabi írta: Viszont a 3. napon a bal vádlim elkezdett fájni, olyan szinten mintha meg lenne erőltetve és izomláz lenne benne. Nem nagyon erős a fájdalom, sőt, csak akkor érzem néha, ha sétálok, de azért utánaolvasva nem feltétlenül biztató a dolog. Mondjuk annak is utánanéztem, hogy a Pfizerrel oltott emberek (akik mellékhatásról adtak visszajelzést) több mint fele jelzett lábfájadalmat. Most nem tudom, hogy az én esetem ebbe a kategóriába tartozik-e.
Asszonynak a második Pfizer után volt ez még tavasszal. Kb. két hétig fájt a vádlija, rosszabb napokon annyira, hogy aludni sem tudott tőle, sőt lábra állni is alig. Csináltatott egy röntgent, nem volt semmi, de az orvos mondta neki, hogy többen is jártak így. Aztán szépen elmúlt neki.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 28., vasárnap 20:58

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 28., vasárnap 20:44

nyilvan tobb ember gyogyul meg es tobb pelda van arra, hogy jo kimenetele lesz a virus lefolyasanak, ha nem igy lenne, akkor lenne csak ertelme igazan ennek a fejvesztett balfaszkodasnak es aggodasnak, amit a politika meg a media visz mar lassan 2 eve. viszont
kicsit szanalmas kifigurazni/megkerdojelezni, plane messzirol - a fotelbol -, akinek a kozeleben halalesetek tortentek akar a virus, akar az oltas kapcsan.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 28., vasárnap 20:33

Disclaimer: természetesen én is csak a fotelből dumálok.
Ezt imádtam :D

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 28., vasárnap 20:04

Realista24 írta:
Faust írta: Nem voltal se beteg, se gyerek? :mrgreen:
Ilyenkor jössz rá hogy egy betűnek is micsoda jelentősége van :kalapos:

Alsó.
Kicsit azért az igekötős igéitekre is figyelhetnétek. :shifty: :mrgreen: :-*

Ez az off topic mindig feldobja a napomat amúgy, valaki mindig benyög valami hülye poént, vagy valami téma előjön.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 28., vasárnap 20:01

Ilyenkor jössz rá hogy egy betűnek is micsoda jelentősége van :kalapos:

Alsó.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 28., vasárnap 19:56

:lol: :lol:

Na ezért jó az off topic. Minden napra jut valami szösszenet.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 28., vasárnap 19:51

Nem voltal se beteg, se gyerek? :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 28., vasárnap 19:48

Also vagy felso?

Asszonynak 14-en mutik ki az utolsot, mert fekszik az inyben. Az elmult ket honap alatt huztak ki neki a harmat. Mindig ezt mondtam neki, hogy ne varja meg mig bepukkan a mutetre varo fog, mert azzal meg fog szenvedni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 28., vasárnap 19:26

Na, hogy én is beszalljak. :kalapos:
Pénteken ki kellett kapni az egyik bölcsesség fogamat, bedurrant, mint a szar. Doki kérdezte voltam e beteg, vagy gyerek. Mondom nem. Egy dolog ami elter a megszokottól, hogy harmadik oltast kaptam nemrégen.
Mondta hogy akár attól is lehet, mert legyengült az oltás következtében az immunrendszer.
Régebben is néha néha fájt egy két napot, de most másfél hét után már nem akartam tovább várni, hiszen a medve nem játék.

Na, így harmadik napja nyogom a műtétet :x
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. november 28., vasárnap 19:14

Én is betoltam 3 adagot, keverve. Mondjuk én "team oltás" vagyok, meg az is voltam az első perctől. Viszont a 3. adag után, amit szerdán kaptam, nem teljesen hétköznapi tünet jelentkezett. Az oltás utána első napon levertség volt, de az teljesen OK, más semmi. Viszont a 3. napon a bal vádlim elkezdett fájni, olyan szinten mintha meg lenne erőltetve és izomláz lenne benne. Nem nagyon erős a fájdalom, sőt, csak akkor érzem néha, ha sétálok, de azért utánaolvasva nem feltétlenül biztató a dolog. Mondjuk annak is utánanéztem, hogy a Pfizerrel oltott emberek (akik mellékhatásról adtak visszajelzést) több mint fele jelzett lábfájadalmat. Most nem tudom, hogy az én esetem ebbe a kategóriába tartozik-e.

Mindegy is, holnap mindenképp elmegyek a körzetihez, hátha tapasztalt már ilyet másnál és tud rá valamit mondani. Azt viszont megfogadtam, hogy bár ahogy mondtam oltás párti vagyok, és ez a dolog erről nem győz meg, de a 4. és utána lévő adagot már csak akkor fogom belövetni, ha tényleg indokolt lesz. Előtte szépen elmegyek antitest vizsgálatra, és ha alacsony lesz, valamint a megkötések is olyanok lesznek, akkor beadatom.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 28., vasárnap 19:09

Én mindkét oldal véleményét elfogadom, minden ember döntését tiszteletben tartom. Ezzel megleltem a békémet a témában.

Puszipacsi :sziv: ,találkozunk a megy a meccs topikban, érzem ma nagyon anyázni fogok :'(

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. november 28., vasárnap 19:04

hehetheoriginal írta: Majd az ugyeletes korhazi dolgozo - a fotelbol - megmagyarazza, hogy hogy kell ertened az ismeroseiddel tortenteket :lol:
Belefognak, haltak is bele.
es ismet azok a franya igekotos igek.
Ennyi😀
Kétségbe vonják és meghazudtolják a saját személyes tapasztalatomat, élményeimet de nekem viszont kétségek nélkül kellene innom minden szavukat. Kegyetlen.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. november 28., vasárnap 18:59

Nekem a másik oldalról van több tapasztalatom. Sok ismerős oltott és senki nem halt bele, sőt én is kaptam három szurit, és életben maradtam mindhárom után, pedig még kevertem is őket. Hallottam olyat is, hogy ismerős ismerőse sem halt bele. Családban is sokan megkapták az oltást, sokan sokfélét, és még mindenki él. Szóval vannak ilyen sikersztorik is, még ha csak az esetek többsége is. [/megkeseredett_cinizmus]

Őszinte részvétem mindenki felé, aki vélten vagy valósan a vírus és/vagy a vírus megelőzése során felmerült ritka genetikai "csillagállás" szövődményei és/vagy mellékhatások miatt hunyt el. Nekem is van kedves ismerősöm, ahol hasonló tragédia volt a családban, és az oltásra gyanakodnak.

De ami engem illet, én beállok a sorba majd a negyedik vagy akár sokadik oltásra is majd. Bármennyire is szeretnék ezt sokan úgy gondolni, de attól még, hogy én csak havi egyszer mozdulok ki otthonról, nincs rá garancia hogy nem pont akkor fogom elkapni és/vagy szétterjeszteni ezt a vackot a mikrokörnyezetemben (ami aztán dominóként indíthat be nagyobb körben is láncreakciót).

De lehet kár is belém a vakcina, ameddig ilyen sok ember alábecsüli a saját hatását és szerepét a vírus terjedésében?
Klasszikus példa az "én otthonról dolgozom, minek oltassam be magam", aki gondolom ebédet sem rendel, vásárolni sem jár, szerelőt sem hív a házhoz, (oltott vagy oltatlan) családtagjaival is csak digitálisan lép kapcsolatba, és a vele esetleg egy háztartásban élők is ugyanilyen önellátó életmódot folytatnak, hogy oltás nélkül ugyan, de ők is kivegyék így a részüket a vírus elleni küzdelemből és a vírus terjedésének megfékezéséből.

A saját szervezetemet tekintve nem félek kifejezetten a vírustól, túlélném (vagy talán egyszer már túl is éltem) valószínűleg. De a társadalom tagjaként felelősségemnek érzem odafigyelni másokra is és kivenni a részem a kollektív akciókból, mert vagy az oltás és az ezt kiegészítő higiéniai alapelvek betartása (felőlem akár maszk is oltás mellett), vagy a totális önellátó remete lét az, ami segíthet megállítani ezt a sz.rt a terjedésben és mutálódásban.

Na de inkább megyek és elolvasom a Neo Citran betegtájékoztatóját, hogy vállalják-e a felelősséget érte, ha esetleg meghalnék.

Disclaimer: természetesen én is csak a fotelből dumálok.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 28., vasárnap 18:21

Majd az ugyeletes korhazi dolgozo - a fotelbol - megmagyarazza, hogy hogy kell ertened az ismeroseiddel tortenteket :lol:
Belefognak, haltak is bele.
es ismet azok a franya igekotos igek.
thereisonly1ronaldo

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. november 28., vasárnap 18:13

Nika91127 írta:
zoli0415 írta:
Közeli ismerősöm élspoltoló 26 éves unokahúga 2. oltás után pár hétre pozitív lett..meghalt, munkatársam 36 éves veje 2. oltás után 5. napra összesett...meghalt, szintén munkatársam 34 éves két oltás után pozitív...ő még küzd, harmadik szomszédomban a házaspár mindkét tagja két oltás után kórházban van, a nő lélegeztetőgépen, szembe szomszédomat két oltás után tegnap a szemem előtt vitte el a rohammentő. Nem gondolnám, hogy az ők közel s távoli ismerősei oltakozni fognak. Ezek tények..az összes többi szakértők által előadott saját magukat fokyamatosan meghazudtoló szónoklatok pedig hazugságok és találgatások.
Szia!

És mi van az olyan oltatlanokkal akik meghaltak covidban? Az ő ismerőseik pedig oltakozni fognak? A te logikád szerint igen.
A "tények" pedig... Senki se mondta, hogy nem fog valaki 2 oltás után belehalni. Belefognak, haltak is bele.
És honnan tudod, kit mivel vitt be a rohammentő? Nem lehet, hogy infarktusa volt? Esetleg collapsusa? Honnan tudod, hogy biztosan covid miatt vitte be a mentő? :)

Szerencsére mindenki a fotelből nagyokat tud mondani és igazságokat megállapítani...
Onnan tudom, hogy mint írtam a szembe szomszédom és a fia mondta, de ez nyilván elkerülte a figyelmed. Mindegy nem vitatkozni akartam csak válaszoltam egy kérdésre. Nekem ez több mint sok.. ez a véleményem és pont. Kettő Moderna elég volt.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. november 28., vasárnap 17:58

zoli0415 írta:
Marky írta:

Miert? Mi a gond a felevente torteno ujraoltassal? Milyen hatranyod szarmazik belole?
Közeli ismerősöm élspoltoló 26 éves unokahúga 2. oltás után pár hétre pozitív lett..meghalt, munkatársam 36 éves veje 2. oltás után 5. napra összesett...meghalt, szintén munkatársam 34 éves két oltás után pozitív...ő még küzd, harmadik szomszédomban a házaspár mindkét tagja két oltás után kórházban van, a nő lélegeztetőgépen, szembe szomszédomat két oltás után tegnap a szemem előtt vitte el a rohammentő. Nem gondolnám, hogy az ők közel s távoli ismerősei oltakozni fognak. Ezek tények..az összes többi szakértők által előadott saját magukat fokyamatosan meghazudtoló szónoklatok pedig hazugságok és találgatások.
Szia!

És mi van az olyan oltatlanokkal akik meghaltak covidban? Az ő ismerőseik pedig oltakozni fognak? A te logikád szerint igen.
A "tények" pedig... Senki se mondta, hogy nem fog valaki 2 oltás után belehalni. Belefognak, haltak is bele.
És honnan tudod, kit mivel vitt be a rohammentő? Nem lehet, hogy infarktusa volt? Esetleg collapsusa? Honnan tudod, hogy biztosan covid miatt vitte be a mentő? :)

Szerencsére mindenki a fotelből nagyokat tud mondani és igazságokat megállapítani...

Vissza: