Realista24 írta:Oda lehet adni a kezdet Mendynek csak jó eséllyel hamar kiesik.Anthony írta: Nem néztem le, mondtam is hogy jöjjön, örülök neki, csak nem biztos hogy egyből a garantált kezdő posztot kell belelátni. De lehet hogy igen, kiderül. Mondom, nagyon is jó lenne ha olyan szintet hozna, spanyol is, fiatal is, én örülnék a legjobban.
A nyarat Fran fel és beépítésére használnám, mert igeretesnek tűnik.
Ő sem lesz Marcelo, nekem kicsit Theo Hernandez jut eszembe róla.
Mendy új szerződést akar, amit aligha kap meg, imadtam az első évében, nem volt nála jobb. De ki kell szállni belőle ha lehet és problémás, akar szerződés miatt akar sérülések miatt.
Durva, hogy az elso ev utan mennyire elszallt. Mar akkor jottek a hirek, hogy a fizetesenek megduplazasat kerte. Akkor meg probalta a vezetoseg nyugtatni, hogy idovel leulnek vele targyalni, csak nem az elso ev utan. Utana mar nem volt annyira stabil, egyre problemasabb lett es ahogy irod az evek alatt egyre serulekenyebb lett. Ekozben itt van a honfitarsa, Benzema, aki madridi karriere alatt alig kapott uj szerzodest nagyobb fizetessel, megis milyen teljesitmenyt tett le…