+1. Valahogy így.ziro4vr írta:Mad Max...
Tény, először úgy ültem le elé, hogy "legalább ezt is megnéztem és húúú 7 és fél órás". De , ahogy teltek az órák ( ) úgy jöttem rá, hogy ez a film engem nagyon megfogott. (másodjára meg pláne...) Elsősorban a képi világával, mely brutálisan lehangoló, nyomasztó és kényelmetlen egy olyan ember számára, aki bár jól ismeri az Alföldet és az ottani életet, de mégis csak egy "fejlett" városban él, tévével és számítógéppel a szobájában. A 7 és fél órás játékidőnek hála pedig nem csak ízelítőt kapunk az ott élő emberek életéből, hanem már-már átéljük mi is azt, amit ők, hála a hosszú snitteknek. Elvarázsol a film, még ha nem is feltétlenül pozitív értelemben a film drámai témája miatt. Hiába az itt-ott feltűnő humor, végeredményében egy keserű, az életkedvet is megölő filmet kapsz, ami örök élmény lesz, ha tetszik, ha nem. Olyan igazi tömény, magyar ízvilága van a filmnek.nmate írta: Hat nem tom hogyan lehet végignézni, ki az akit ez a "film" szórakoztat, es nem csak azert nézi vegig hogy elmondhassa: Végignéztem.
Ezt most ne vedd támadásnak, inkabb győzzmeg.