Pedig pont az idősebbje fog éhezni nyugdíjas korában, ha nincs szerencséje, élni fog 20-30 évet úgy, hogy a pénze reálértéke folyamatosan csökken majd. Ha beteg lesz, azt hagyjuk is, kidobja a rendszer az árok szélére.___Samy___ írta:Azert nem sztrajkolnak, mert a tanarok jelentos resze mar idosebb, nincsenek fiatalok. Utobbiak mar nem fognak a sztrajkkal kuszkodni, inkabb elmennek mas munkakorbe, mig az idosebbek a nyugdij miatt nem merik szerintem ezt eroltetni. Ok inkabb csak valahogy ki akarjak huzni a vegeig.hehetheoriginal írta: En a tanarok helyeben valahogy tovabbkepeznem magam, a social skillek gondolom megvannak mar nagyjabol, es a privatszferaban lehetnenek coachok, trenerek, stb.
Felnottoktatasban pl, tanfolyamok fassetudja
Nyilvan kurvara nincs kedve az embernek 1-2 egyetem utan meg tobbet tanulni, de vagy ezt az utat csinalnam, vagy akkor kulfold, 1-2 eves diplomaelfogadtatas utan, ha megvan a nyelvtudas, akkor megoldható.
Vagy szinten kulfold, de más munkakör.
Maradni semmikepp sem maradnek, nincs az a penz ezek utan.
Politika
Re: Politika
Nem ástam bele magam a témába, de azt gondoltam pont errõl van szó Csaba, mint az orvosoknál (csak más arányokkal). ‘Ezt kèrjük a több pénzért’. Ott meg tudták oldani hogy legyen egy ütemterv hogy mikor mivel nõ, habitt nem errõl van szó akkor ez szerintem minimum elérendõ cél itt is.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ha céges körülményeket akarnak jelenteni, akkor legyenek céges fizuk is.Halfkey írta: Kemény csomag szerintem is - viszont ha én lennék a pdsz szelektálnám azért az üzeneteket. Van ebben bõven felháborító dolog ahhoz, hogy az olyan dolgokat amik bárhol máshol is úgy vannak (40 óra, vasárnap ha akar a cég elrendelhet munkát, céges eszközökre monitoring dolgokat telepít) inkább ne hangsúlyoznám, hogy gyengítse az üzenetet.
szívesen tanítok 30 órában is, és vagyok bent 4-5ig a melóhelyen (mint most is btw), de akkor a fizetésben is tükröződjön ez.
mert a fizetésekről most se esik szó, csak az ígérgetés megy, meg hogy Brüsszel nem ad pénzt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ___Samy___
Azert nem sztrajkolnak, mert a tanarok jelentos resze mar idosebb, nincsenek fiatalok. Utobbiak mar nem fognak a sztrajkkal kuszkodni, inkabb elmennek mas munkakorbe, mig az idosebbek a nyugdij miatt nem merik szerintem ezt eroltetni. Ok inkabb csak valahogy ki akarjak huzni a vegeig.hehetheoriginal írta: En a tanarok helyeben valahogy tovabbkepeznem magam, a social skillek gondolom megvannak mar nagyjabol, es a privatszferaban lehetnenek coachok, trenerek, stb.
Nyilvan kurvara nincs kedve az embernek 1-2 egyetem utan meg tobbet tanulni, de vagy ezt az utat csinalnam, vagy akkor kulfold, 1-2 eves diplomaelfogadtatas utan, ha megvan a nyelvtudas, akkor megoldható.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Kemény csomag szerintem is - viszont ha én lennék a pdsz szelektálnám azért az üzeneteket. Van ebben bõven felháborító dolog ahhoz, hogy az olyan dolgokat amik bárhol máshol is úgy vannak (40 óra, vasárnap ha akar a cég elrendelhet munkát, céges eszközökre monitoring dolgokat telepít) inkább ne hangsúlyoznám, hogy gyengítse az üzenetet.
Felmondási idõ, átrendelés egész komolytalan dolgok így együtt. Átrendelnek Mucsaröcsögére tanítani, majd 6 hónap múlva abbahagyhatom
Felmondási idõ, átrendelés egész komolytalan dolgok így együtt. Átrendelnek Mucsaröcsögére tanítani, majd 6 hónap múlva abbahagyhatom
Mert a Trombi es a Tuzmano jobb, ahol azzal inditottak a gyerekkorom, hogy barhogyan magamra gyujthatom a lakast?h3x0r írta: Kicsit off, de vegulis politika. Este baratokkal osszeultunk, volt par gyerek is. A szonyegen jatszottak valami kockakkal, labdakkal, mikozben a tv-n ment a Nick Jr. Volt egy Barbapapa és családja cimu mese. Arrol szolt a resz, hogy a gyerekek gofrit szerettek volna enni, de anyuka/apuka befenyiti oket, hogy nem sut nekik, mert a gofrisuto sok aramot hasznal. Az egyik felt a sotetben, de nem gyujthatta fel a lampat mert hat az is pocseklas. Vegul a gyerekek 5x annyi aramot elhasznaltak valami elektromos helikopter beinditasara (ne kerdezzetek a reszleteket ). Inditsuk a gyerekkort egy kis klimaszorongassal.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kicsit off, de vegulis politika. Este baratokkal osszeultunk, volt par gyerek is. A szonyegen jatszottak valami kockakkal, labdakkal, mikozben a tv-n ment a Nick Jr. Volt egy Barbapapa és családja cimu mese. Arrol szolt a resz, hogy a gyerekek gofrit szerettek volna enni, de anyuka/apuka befenyiti oket, hogy nem sut nekik, mert a gofrisuto sok aramot hasznal. Az egyik felt a sotetben, de nem gyujthatta fel a lampat mert hat az is pocseklas. Vegul a gyerekek 5x annyi aramot elhasznaltak valami elektromos helikopter beinditasara (ne kerdezzetek a reszleteket ). Inditsuk a gyerekkort egy kis klimaszorongassal.
kicseszett undorito es gyomorforgato amit ez a nyomorek dobrogi muvel az emberekkel 13 eve
tobb pedagogussal vagyok korulveve a csaladban...
tobb pedagogussal vagyok korulveve a csaladban...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
fel eves felmondasi ido, persze.
nem normalisak, de az sem, aki ezen feltetelek bevezetese utan sem kezdi el keresni a kiutat. (kivetel a nyugdijra varo reteg, ok mar leporgetik ertheto modon)
nem normalisak, de az sem, aki ezen feltetelek bevezetese utan sem kezdi el keresni a kiutat. (kivetel a nyugdijra varo reteg, ok mar leporgetik ertheto modon)
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Valoszinuleg ott fogja. Mondjuk o meg jobb helyzetben van, mert csak 25 eves, elotte az elet, csak kurvara szomoru miatta mert imadja ezt csinalni es imadja a gyerekeket is, dehat csak 2 ev jutott neki belole ezek a faszfejek miatt. Viszont pl egy hr/vmi random basic multi pozira 1 perc alatt felvennek, ahol kapasbol jobban keresne mint most.zsuninnyo írta:Es a baratnod otthagyja? Mert ez egy kibaszott embertelen rabszolgatorveny.Caraway írta:
Igaz, en mar hamarabb tudtam rola, mert a baratnom tanar, es ok ezt a “rendeletet” hetfon kaptak meg. Undorito, gyomorforgato, nincs ra szo. Miutan elmeselte utana fixen tudatosult bennem, hogy ebben az orszagban 5 ev mulva konkretan nem lesz tanar.
Sajnalom azokat, akik komolyan akarjak venni a tanitast, de hogy ilyen egy csoport hogy letezhet, akik ezt benyelik es elturik, azt nem tudom hova. tenni.
Pedig higyjetek el a tanaroknal annyira alacsonyan van a lec, hogy ha kapnanak egy netto 350 et plusz normalis megbecsulest+nat ot, egy szavuk nem lenne. De nem, ez a fereg brigad inkabb porig alazza oket.
Az a baj hogy ha feljon ez a tema nalam tenyleg okolbe szorul a kez, mert kozelrol latom az egeszet, plusz tisztaban vagyok vele hogy normalis tanitas nelkul ennek az orszagnak vegleg vege. Csak ezt sokan nem veszik komolyan, meg tenyleg gyerekmegorzonek tartjak a sulit, de 10 even belul nagyon komoly lathato problemakat fog ez generalni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En a tanarok helyeben valahogy tovabbkepeznem magam, a social skillek gondolom megvannak mar nagyjabol, es a privatszferaban lehetnenek coachok, trenerek, stb.
thereisonly1ronaldo
Es a baratnod otthagyja? Mert ez egy kibaszott embertelen rabszolgatorveny.Caraway írta:Igaz, en mar hamarabb tudtam rola, mert a baratnom tanar, es ok ezt a “rendeletet” hetfon kaptak meg. Undorito, gyomorforgato, nincs ra szo. Miutan elmeselte utana fixen tudatosult bennem, hogy ebben az orszagban 5 ev mulva konkretan nem lesz tanar.zsuninnyo írta: https://mfor.hu/cikkek/oktatas/statuszt ... ogait.html
Ez tenyleg igazi?
Sajnalom azokat, akik komolyan akarjak venni a tanitast, de hogy ilyen egy csoport hogy letezhet, akik ezt benyelik es elturik, azt nem tudom hova. tenni.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Igaz, en mar hamarabb tudtam rola, mert a baratnom tanar, es ok ezt a “rendeletet” hetfon kaptak meg. Undorito, gyomorforgato, nincs ra szo. Miutan elmeselte utana fixen tudatosult bennem, hogy ebben az orszagban 5 ev mulva konkretan nem lesz tanar.zsuninnyo írta: https://mfor.hu/cikkek/oktatas/statuszt ... ogait.html
Ez tenyleg igazi?
- hehetheoriginal
Ezen nekem is forgott mar az agyam.Nika91127 írta:Dehogy repülne. Megmondják, hogy "mindenki pótolható". Majd bemegy a takarítónéni magyart, a karbantartó bácsi matekot tartani.sámat írta: Árulja már el valaki (az sem baj, ha tanár), hogy mégis miért nem csinálnak a tanárok olyat, hogy egy reggel senki nem megy dolgozni, aztán a következő reggel sem? Utóbbira már nem kerülne sor, repülne a fizuemelés.
A szulok elobb utobb balheznanak, nyilvan a gyoker fele a tanarokat hibaztatna, akinek magasabb az iqja, az egy lepessel tovabblep es a kormany ellen lepne fel.
Hogy miert nem teszik?
Mert nem akarjak elegge. Felnek.
Mert igy elik le az egesz eletuket, lelkileg megnyomoritva, az egesz tarsadalommal egyutt, szolgasorban, varva a nagy kegyes vezerre, hogy hatha jobb lesz valamikor.
Azok meg ezt nagyon jól tudják, es teljes mertekben kihasznaljak.
Voltak a tanartuntetesek, mi lett belőle?
Meg jobban ralepnek a torkukra.
100 eve ez van a dnsbe kodolva.
thereisonly1ronaldo
Ez olyan szinten szurrealis, hogy mar csak nevetni lehet rajta. Mi mar ezekre csak igy tudunk reagalni. Arrol nem is beszelve, hogy engedni fogjak lenyomni a torkukon, ahogy latom.ikelemen5 írta: Csak a vigyorgó emotikonokat nem értem…
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Dehogy repülne. Megmondják, hogy "mindenki pótolható". Majd bemegy a takarítónéni magyart, a karbantartó bácsi matekot tartani.sámat írta: Árulja már el valaki (az sem baj, ha tanár), hogy mégis miért nem csinálnak a tanárok olyat, hogy egy reggel senki nem megy dolgozni, aztán a következő reggel sem? Utóbbira már nem kerülne sor, repülne a fizuemelés.
Árulja már el valaki (az sem baj, ha tanár), hogy mégis miért nem csinálnak a tanárok olyat, hogy egy reggel senki nem megy dolgozni, aztán a következő reggel sem? Utóbbira már nem kerülne sor, repülne a fizuemelés.
- hehetheoriginal
Biztos nem volt jo tanulo, nehez volt, nem szeretteikelemen5 írta: Csak a vigyorgó emotikonokat nem értem…
thereisonly1ronaldo
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Csak a vigyorgó emotikonokat nem értem…
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
ha igen, kérdés kik fognak dolgozni az iskolákban? senki nem fog tanárnak menni.