Kommentáld a híreket
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
Mert Messi meg CR agya nem durrant el.
Plane ennyi idosen...
Nem is beszelve ZZ - rol.
Vini jelenleg tenyleg az egyik legjobb tamado.
Plane ennyi idosen...
Nem is beszelve ZZ - rol.
Vini jelenleg tenyleg az egyik legjobb tamado.
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Semmit nem értettem félre csak nem értek egyet, nekem nem Ő a best player, ls belemehetünk abba, hogy a best player agya nem durranhatna el úgy ahogy neki szokott...Értem, hogy Guti haza beszél, és nem mondom, hogy nem mond igazat, csak hogy szerintem nem így van, számomra nem Ő a legjobb. Bushido pedig felhozta MBappet és erre reagáltam.
Kicsit félreértetted Gutit szerintem, pedig meg is indokolta a dolgot.wZoLee7 írta:Minden tisztelet Guti iránt, és lehet magam leszek ezzel a véleménnyel, de ugyan abban a csapatban, poszton, ligában, MBappe sokkal jobb lenne mint Vini. A francia elcseszte a karrierje nagy részét a psg-be igazolással, nálunk mér most aranylabdás lehetne, de minimum stabil top3._Bushido_ írta: Guti: “Vinicius is the BEST player in the world. Why? It’s because he’s the worst opponent a defender could face, he always turns up, he always keeps trying. There’s other stars that have off games and stop trying, but Vinicius never does. He’s always there."
Guti:"At the moment, Vini Jr is much better than Mbappe" .
Ellenfél védőjeként mindenképp szár, nehéz ellenfél lehet. Ez tény. Ha legue 1ban játszana, simán hozna mbappe statjait. Csak végre kéne valaki a jobbosra is, túl egyoldalú a csapat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- wZoLee7
Minden tisztelet Guti iránt, és lehet magam leszek ezzel a véleménnyel, de ugyan abban a csapatban, poszton, ligában, MBappe sokkal jobb lenne mint Vini. A francia elcseszte a karrierje nagy részét a psg-be igazolással, nálunk mér most aranylabdás lehetne, de minimum stabil top3._Bushido_ írta: Guti: “Vinicius is the BEST player in the world. Why? It’s because he’s the worst opponent a defender could face, he always turns up, he always keeps trying. There’s other stars that have off games and stop trying, but Vinicius never does. He’s always there."
Ellenfél védőjeként mindenképp szár, nehéz ellenfél lehet. Ez tény. Ha legue 1ban játszana, simán hozna mbappe statjait. Csak végre kéne valaki a jobbosra is, túl egyoldalú a csapat.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Tudna valaki friss híreket akkor a szerződés hosszabbításokrol?
Gondolom Ceballost elengedjuk.. Öregek közül persze gondolom mindneki marad.
Nachoval mizu?
És miért kell június 30 ig várni ezzel? Nem lehetne hamarabb, hogy lehessen akár jövőre készülni, igazolasokat tervezni?
Gondolom Ceballost elengedjuk.. Öregek közül persze gondolom mindneki marad.
Nachoval mizu?
És miért kell június 30 ig várni ezzel? Nem lehetne hamarabb, hogy lehessen akár jövőre készülni, igazolasokat tervezni?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Maicont akármikor lehet aktiválni, faszi még 50 évesen is inasba tenne mindenkit.Halfkey írta:Opare, Alipio, Pato és Kova adott, de ki legyen a másik szélsõvédõ?Szoval 5 stabil igazolással (ket szelsovedo, ket tamado, plusz kova kp) nagyon kemenyen igába tennenk europat hosszu evekre, a kivonulo oregek utan is.
Opare, Alipio, Pato és Kova adott, de ki legyen a másik szélsõvédõ?Szoval 5 stabil igazolással (ket szelsovedo, ket tamado, plusz kova kp) nagyon kemenyen igába tennenk europat hosszu evekre, a kivonulo oregek utan is.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Guti: “Vinicius is the BEST player in the world. Why? It’s because he’s the worst opponent a defender could face, he always turns up, he always keeps trying. There’s other stars that have off games and stop trying, but Vinicius never does. He’s always there."
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nyílván több kell. De annyi lett volna a lényeg, hogy már nálunk is megmutatta, hogy mit tud. Az meg top szint. Türelmetlenek vagytok és sokszor elégedetlenek. Nagyon elvitt minket ez a sok siker, jobban mint a játékosokat. Legyetek türelmesek vele, nem lesz Pogba az emberünk!hehetheoriginal írta:de ennel kurvara több kell
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Osszel mas volt, vitte tovabb a bandat a friss dupla lendulete.M1Ö írta:Te még az ősszel nem nézted a meccseinket? Akkor még úgy játszott nálunk is, hogy az volt a fórum általános véleménye, hogy nem kár Casemiroért, mert megvan a még komplettebb helyettese. Erre ma meg már mindenki ellene van, te még el is adnád.realmadrid95 írta: Tchouameni meg gyenge, persze vbn vilagklasszis volt, lehet csak formahanyatlas az ove, de amit sokan is irtatok is, hogy kicsit elkezdett Pogbasodni, ilyen alkattal oda kellene basznia. Ha jovore sem lep szintet ilyen teren, akkor Plben 80 millioert siman eladhato. Nem szoktam ilyen konnyen lemondani a jatekosainkrol, turelmes vagyok, de nala nem erzem a parazst.
Aztan megbaszott a barcelona odahaz, tucsipöcsi meg egyre lagymatagabban es alibizobben jatszott. Camavinga pont az ellentettje, kicsit összerogyott fejben, hohy nem fog eleget jatszani, mert hoztak ele valakit, de felvette a kesztyűt, most meg ha edzoba tehetne, akkor klonozna, mert kpra es bhvbe is szuksege van ra.
Most eljutottunk odáig, hogy tucsipöcsi 5 perces idohuzo csereember. Nyilvan egy szezon utan nem adnam el, meg senki se, plane mert mindenki látja az adottsagokat, es ott az arcetli is, de ennel kurvara több kell, es csak rajta mulik, hogy mikor pipul be es basz mar vegre oda hogy ko kovon ne maradjon
thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Nem Haaland a legtechnikasabb jatekos, de nem is kell 11 labdazsonglor. Biztos siralmas lenne, ha elrakna evente 50 golt.
Varazsolni lesz mas, o verjen be mindent es tamadja a kaput esz nelkul, akkor mar megvagyunk.
Egyebkent ha nem lenne kreten Mbappet preferalnam en is, azert a VB-n ismet bizonyitotta micsoda tehetseg.
Mas verbeli csatar (bar Mbappe sem teljesen az) meg nincs is a piacon. Fiatalokkal kiserletezgetni nem Madridban szokas, meg ha Perez most meg is vesz minden brazilt aki mar rugott egyeneset a labdaba.
Opendarol, Jonathan Davidrol olvastam jokat, de eletemben nem lattam oket. Talan meg a francia bajnoksagban vannak csiszolatlan gyemantok.
Egyebkent Rashford is kivalo kepessegu jatekos, nem tudom fejben mennyire eros.
Varazsolni lesz mas, o verjen be mindent es tamadja a kaput esz nelkul, akkor mar megvagyunk.
Egyebkent ha nem lenne kreten Mbappet preferalnam en is, azert a VB-n ismet bizonyitotta micsoda tehetseg.
Mas verbeli csatar (bar Mbappe sem teljesen az) meg nincs is a piacon. Fiatalokkal kiserletezgetni nem Madridban szokas, meg ha Perez most meg is vesz minden brazilt aki mar rugott egyeneset a labdaba.
Opendarol, Jonathan Davidrol olvastam jokat, de eletemben nem lattam oket. Talan meg a francia bajnoksagban vannak csiszolatlan gyemantok.
Egyebkent Rashford is kivalo kepessegu jatekos, nem tudom fejben mennyire eros.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Te még az ősszel nem nézted a meccseinket? Akkor még úgy játszott nálunk is, hogy az volt a fórum általános véleménye, hogy nem kár Casemiroért, mert megvan a még komplettebb helyettese. Erre ma meg már mindenki ellene van, te még el is adnád.realmadrid95 írta: Tchouameni meg gyenge, persze vbn vilagklasszis volt, lehet csak formahanyatlas az ove, de amit sokan is irtatok is, hogy kicsit elkezdett Pogbasodni, ilyen alkattal oda kellene basznia. Ha jovore sem lep szintet ilyen teren, akkor Plben 80 millioert siman eladhato. Nem szoktam ilyen konnyen lemondani a jatekosainkrol, turelmes vagyok, de nala nem erzem a parazst.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Inkabb durrantanek el egy vagon penzt a ket szelsovedore, mint egy tizenketto egy tucat ujabb kps-ra.
Ha tucsipöcsi osszeszedne magat fejben, akkor stabilak lennenk meg evekre. En pl kovacicot hoznam vissza amugy (tudom tizenketto egytucat o is, de nem lenne csillio dollar), egy baszobb ceballos az ember es ismeri is a légkört mar, nem lenne elotte modric.
Tamadoba kellene meg legalabb ket ember, hallandot zavarja a labda, bappe meg buzi, szoval kell vmi alternatíva. Nem az endre.
Szoval 5 stabil igazolással (ket szelsovedo, ket tamado, plusz kova kp) nagyon kemenyen igába tennenk europat hosszu evekre, a kivonulo oregek utan is.
Ha tucsipöcsi osszeszedne magat fejben, akkor stabilak lennenk meg evekre. En pl kovacicot hoznam vissza amugy (tudom tizenketto egytucat o is, de nem lenne csillio dollar), egy baszobb ceballos az ember es ismeri is a légkört mar, nem lenne elotte modric.
Tamadoba kellene meg legalabb ket ember, hallandot zavarja a labda, bappe meg buzi, szoval kell vmi alternatíva. Nem az endre.
Szoval 5 stabil igazolással (ket szelsovedo, ket tamado, plusz kova kp) nagyon kemenyen igába tennenk europat hosszu evekre, a kivonulo oregek utan is.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
Koszi az infot, nekem utolso az volt hogy igeretes, nem nezek ifi csapatokat. Akkor levesSüti írta: Tobias Ifi BLben meg Castillában kevés, nincs mit nézegetni rajta.
- Süti
Tobias Ifi BLben meg Castillában kevés, nincs mit nézegetni rajta.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- wZoLee7
Jó játékosok, de nem tudjuk mi van a saját neveléseinkben. Tobiast tényleg megnézném pár bajnokin már ebben a szezonbanateeemadrid írta:Volt egy szar meccse most, ez tény, de nem egyszer láttam már tőle olyan teljesítményt, ami alapján simán a legjobb bhv jelenleg a piacon.ELSiete írta: Reece James & Alphonso Davies are two fullbacks that Real Madrid like & are being watched by the club. @marca #rmalive
Ez a Davies nem győzött meg, futobolondnak tunik, nem sok aggyal.
Én mind2nek örülnék.
- ateeemadrid
Volt egy szar meccse most, ez tény, de nem egyszer láttam már tőle olyan teljesítményt, ami alapján simán a legjobb bhv jelenleg a piacon.ELSiete írta: Reece James & Alphonso Davies are two fullbacks that Real Madrid like & are being watched by the club. @marca #rmalive
Én mind2nek örülnék.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Reece James & Alphonso Davies are two fullbacks that Real Madrid like & are being watched by the club. @marca #rmalive
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Uristen, 150millioert? Nem lehetunk ekkora madarakRealista24 írta:JUST IN: Real Madrid are the favorites for Jude Bellingham.Realista24 írta:
Hír 6 (kozkivantara). Real Madrid have decided to go for Jude Bellingham and have internally set a limit of €100M upfront + €50M in add-ons and €20M in wages.
@BILD
@berger_pj
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
JUST IN: Real Madrid are the favorites for Jude Bellingham.Realista24 írta:Hír 6 (kozkivantara). Real Madrid have decided to go for Jude Bellingham and have internally set a limit of €100M upfront + €50M in add-ons and €20M in wages.Realista24 írta:
Hír 5. BREAKING: Jude Bellingham has RULED OUT Manchester City, PSG and Chelsea as potential destinations. @BILD
@BILD
@berger_pj
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema