Luka Modrić - 10
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrić - 10
Én birom Cebát és mindig védem de ez valóban megmosolyogtató volt, hogy simán lehozza azt amit fehér Gandalf. Hát mi volt az a passz tegnap is Vininek, Gott in Himmel. Ha neki megfelel ez a Tonit váltó cameo szerep + hogy kisebb meccseken kezdő akkor maradhat akármeddig.
Fiatalok mellé ez a mentor szerep amúgyis felbecsülhetetlen értékű.
Fiatalok mellé ez a mentor szerep amúgyis felbecsülhetetlen értékű.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ceba siman lehozza, amit Modric.
Humor topic arrebb van.
Humor topic arrebb van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ez a Kroos-Modric duót brutál még mindig így egymás után felváltva
Modric is ahányszor beállt a BLben, annyiszor hozott új lendületet, együtt nem szabad őket játszatni, ennyi
ha Modricnak jó ez én még egy évet elnézegetném ezt szívesen
Modric is ahányszor beállt a BLben, annyiszor hozott új lendületet, együtt nem szabad őket játszatni, ennyi
ha Modricnak jó ez én még egy évet elnézegetném ezt szívesen
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Tegnap bejött és 5 perc múlva adott egy olyan passzt, amiből 10-ből 8-szor gólt szerzünk. Egyszerűen nem egy kategória a két játékos. Még akkor sem ha Modric már nem alkalmas 90 percekre.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha "csak" annyit ad Ceballos mint Modric és nem többet, akkor ki az ember, aki a spanyolt választaná? Nem egy 10 en éves csodagyerek , hogy kelljenek neki a percek a fejlődéshez.krisz24 írta:Most miért ne inkább ő kapjon perceket mint Modric.
Maradjon csak Modric! Adni is tud még, meg az öltözőbe is kellenek az ilyen arcok.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tavaly Ceba kiadott mindent magabol egy szerzodesert, ha ott semmit nem mutat akkor irany a lapos kozepmezony a spanyol ligaban neki. Ezzel szemben Lukanak mar semmit nem kellene bizonyitania, ha azt mondana, hogy vegey megyek az arabokhoz vsgy amerikaba par ev nagy penzert senki egy rossz szot nem szolna. Megis jobb teljesitmenyt rak le. Persze ertem, Ceba nagyon keveset jatszik, de Guler is, megis egesz mas a ketto amikor jatszik
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Ha emlékszel tavaly Ceba is nagyon durva melót nyomott le.. És ment is neki.. Most miért ne inkább ő kapjon perceket mint Modric. Mondom én tudom milyen tudása van, de egy fiatalabb ceballos simán hozza ezt a szintet és hozzáallas problémája sincs.wZoLee7 írta: Azert nem rossz dolog ha az utolso 10-15 percekre Modricot tudunk bekuldeni nem Ceballost. Luka melozik azert rendesen es benne van valami zsenialis mindig. Viszont en mar csak egy komolyabb fizetes csokkentessel hosszabbitanek.
Amúgy igazatok van egy dupla utáni visszavonulas lenne a legmenobb valóban.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én is adnék neki még egy évet, hogy aztán innen vonulhasson vissza.
de a fizuból tényleg alkudnia kell(ene)
https://x.com/DeTriompheARC1/status/1785651380864073956
amíg ilyen labdákat ad, és nincs hiszti a kiegészítő szerep miatt, van helye a csapatban
de a fizuból tényleg alkudnia kell(ene)
https://x.com/DeTriompheARC1/status/1785651380864073956
amíg ilyen labdákat ad, és nincs hiszti a kiegészítő szerep miatt, van helye a csapatban
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ateeemadrid
Ha BLt nyerünk, sztem visszavonulhatna, egy duplával elég menő lenne.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azert nem rossz dolog ha az utolso 10-15 percekre Modricot tudunk bekuldeni nem Ceballost. Luka melozik azert rendesen es benne van valami zsenialis mindig. Viszont en mar csak egy komolyabb fizetes csokkentessel hosszabbitanek.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Értem hogy nagy mágus meg minden én is imádom de basszus miért nem hagyja a fiataloknak azt a 1200 percet amit egezs évben itt fog játszani... Én nem hosszabbítanek már idén.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Real Madrid are now seriously considering offering Luka Modric the renewal. @La_SER
Mehet még 1 év, hasonló szerepkörrel, mint az idei.
Mehet még 1 év, hasonló szerepkörrel, mint az idei.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
[Romano] Luka Modrić becomes the oldest player to play a Champions League game with Real Madrid. 38 years and 234 days, surpassing Ferenc Puskás’ record
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
3-4 óránként ellenőrzöm ezt a topicot, szóval csak módjával a fikázást, kedves Urak!Halfkey írta: Én csak azt tudom hogy Modric khv-nek is elit, különben Tjacks bepipul
Én csak azt tudom hogy Modric khv-nek is elit, különben Tjacks bepipul
Egyetértek, 2 teljesen más játékos, de egy játékosnak nem mindig ugyan az a feladata.raul 4 ever írta: 2 teljesen más játékos. Kroos most az, amit évekig haluztak a szagértők buszkeccről, a higgadt, nyugodt ész a védelem előtt.
Modric meg középső középpályás, az volt, az most is és az lesz jövőre is! Semmi visszavont szerepköre nincs. És szerintem rengeteg futott tegnap, állandóan cirkált minden felé.
Érdemes egy pillantást vetni a tegnapi és az első Rayo elleni meccsre. Kb ugyan az volt a felállás és a játékosok, kivéve, hogy tegnap Brahim volt Jude helyett és Rodrygo Joselu helyett. Az eredmény és a játék képe viszont teljesen más volt. És az egyik legnagyobb különbség, hogy Luka és Fede fordított poszton játszottak. A Rayo ellen Fede volt inkább a kkp, és Luka a támadóbb, a jobbszélső kp, míg tegnap ez fordítva volt (beszédesek a védekező statok itt is ott is). Akkor Luka hozott egy szürke meccset, tegnap meg egy zsenit.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
2 teljesen más játékos. Kroos most az, amit évekig haluztak a szagértők buszkeccről, a higgadt, nyugodt ész a védelem előtt.
Modric meg középső középpályás, az volt, az most is és az lesz jövőre is! Semmi visszavont szerepköre nincs. És szerintem rengeteg futott tegnap, állandóan cirkált minden felé.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Őőőő.. ajjaj. Most mi lesz...?raul 4 ever írta:Csak nem volt visszavonvakiserik írta: Erről beszéltem: Kroos szerepkörben kicsit visszább vonva baromi hasznos tud még lenni, mert ezt zseniből megoldja kevesebb futás mellett. Gratula fater
Mondjuk a játékos pozíciók (és a meccs képe is) azt mutatja, hogy a
-------Vini-Rodrygo
Brahim-Cama-Luka-Fede
felállást alkalmaztuk a meccsen és 2 kkp Cama és Luka, Cama védekezőbb, Luka irányítobb feladatokkal. Kb, mint mikor Kroos és Tchou/Fede/Cama van a pályán. Teljesen más itt Luka és Kroos pozíciója, feladata, mint pl Bellinek, akit tegnap Brahim helyettesítet, vagy Fedének a jobbszélen. Na mindegy is, valószínűleg megint csak haluztam. Megyek gombázni
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Csak nem volt visszavonvakiserik írta: Erről beszéltem: Kroos szerepkörben kicsit visszább vonva baromi hasznos tud még lenni, mert ezt zseniből megoldja kevesebb futás mellett. Gratula fater
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Erről beszéltem: Kroos szerepkörben kicsit visszább vonva baromi hasznos tud még lenni, mert ezt zseniből megoldja kevesebb futás mellett. Gratula fater
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???