A jövőjéért játszik, hogy valami értelmes csapat elvigye. El is fogja szerintem, már ha mondjuk egy inter annak számít.Kerlon írta:Amúgy garantálom, hogy már csak becsületből hajt, amúgy semmi kedve az egészhez, ezért sem örült túlzottan tegnap. Mindig is az akaratáról volt igazán híres és azt is bebizonyította. Párszor tényleg nyugodtan bedobhatta volna Carlo... Nagyon nem tetszett mikor érkezett, de azért bőven megmutatta, hogy miért szimpatikus ember és játékos.
Chicharito - 14
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Chicharito - 14
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ugyanezt akartam leírni, a Wolfsburgban például jó helyen lenne (nem jártam utána a játékoskeretüknek, sorry), BL-ben is indulni fognak, és talán figyelték is már idén...minden jót neki, de azért még itt is van mit beleadnia még bő 1 hónapig.Toti írta:én esküszöm nagyon bírom a gyereket. és kívánom neki, h vhol legyen meghatározó ember, de ne ilyen stoke, meg crystal palace szintű csapatban, hanem vmi komolyabban, komolyabb célokért küzdőben.
és az atletico ellen felőlem nyugodtan kezdhet. pláne ha se bale se benzema nem lesz.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
Amúgy garantálom, hogy már csak becsületből hajt, amúgy semmi kedve az egészhez, ezért sem örült túlzottan tegnap. Mindig is az akaratáról volt igazán híres és azt is bebizonyította. Párszor tényleg nyugodtan bedobhatta volna Carlo... Nagyon nem tetszett mikor érkezett, de azért bőven megmutatta, hogy miért szimpatikus ember és játékos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
benzema bevethető lesz szerdán for sure.
én esküszöm nagyon bírom a gyereket. és kívánom neki, h vhol legyen meghatározó ember, de ne ilyen stoke, meg crystal palace szintű csapatban, hanem vmi komolyabban, komolyabb célokért küzdőben.
és az atletico ellen felőlem nyugodtan kezdhet. pláne ha se bale se benzema nem lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kezdőnek biztos nem raknám be, azért ahhoz kevés. De ha gól kell, akkor hozzá kell nyúlni és nem a rapper sráchoz.Galacticos írta:szerdán nem tudom hogy lesz e modric vagy bale.
ha nem lesznek akkor nálam isco modric helyén, james iscoén, és elöl chicha középen, benz meg a jobboson.
megérdemelné, és küzd, hajt és nem ismer elveszett labdát.
nem egy magas játékos de jól fejel, és tizenhatoson belül jobban is helyezkedik mint benzema úgyhogy én benyomnám őt kezdőnek szerdán.
Nem illik.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Hát ha minden kötél szorul, Jesé helyett én is őt raknám be. Nagyon hajt, meg szép volt a gólpassza is. Múlt héten is jó volt. Megérdemelné. Bár sajnálom, így Modric kiesésével nem lettem túl optimista, nem várok semmit a bl-től-Galacticos írta:szerdán nem tudom hogy lesz e modric vagy bale.
ha nem lesznek akkor nálam isco modric helyén, james iscoén, és elöl chicha középen, benz meg a jobboson.
nem egy magas játékos de jól fejel, és tizenhatoson belül jobban is helyezkedik mint benzema úgyhogy én benyomnám őt kezdőnek szerdán.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Galacticos
szerdán nem tudom hogy lesz e modric vagy bale.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Simán itt tarthatnánk Benzin mögé ha így tűri a padot és így tud kaparni a csapatért szerintem maradhatna...
Jesé is elég sokat ült mellette még se vett át semmit se Chicha mentalitásából, amúgy megint le a kalappal előtte, hiányosságait bőven kompenzálja ezzel a hozzáállássalcsabi* írta:reméljük tanít valamit a pónilónak
szép volt na
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
reméljük tanít valamit a pónilónak
szép volt na
szép volt na
nagyot küzdött.
amit ott befutott, aztán ahogy letette cének, szép volt.
gareth bale azt rábaszta volna bele a kapusba.
amit ott befutott, aztán ahogy letette cének, szép volt.
gareth bale azt rábaszta volna bele a kapusba.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
?? Le vagyok maradvadzsi91 írta:Na mind1 legalább a Real tv-s gádzsit lekúrta ha másért nem,azért már megérte ez a madridi kiruccanás
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Van benne harciasság, de ezen a szinten sosem lesz top, nagyon megnézném a Bundesligában egy élcsapatban, sok sikert neki a következő szezonban!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Biztos,hogy nagy reményekkel érkezett.Azért benzemát akármennyire szeressük,minden nyáron felmerül az eladása,ha van rá ok,ha nincs.Így sztem a mehikói szándékában állt kiszoítani a franciát a kezdőből,ami viccnek is rossz,de azért a lehetőséget megkaphatta volna... Így azért elég fos,hogy ott vagy a Real Madridnál valóra válthatnád az álmaid,de gyakorlatilag le se szarnak.Mondjuk az edzésmunkáját nem látjuk,simán benne van,hogy tényleg használhatatlan.Na mind1 legalább a Real tv-s gádzsit lekúrta ha másért nem,azért már megérte ez a madridi kiruccanás
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Hernandez góljával Mexikó-Ecuador 1-0. Nem is csúnya gól...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Ő spanyol ugye?Jim írta:de szívesebben néznék Benzema távollétében egy Alcacert
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha csak kiegeszito lenne meg azt mondanam ok. De ahogy irtad a masik topicban is, azt a penzt elo kell teremteni,ezert nyomatni kell. Ez az egyik amivel nem tudok kiegyezni, de ha akkora spiler lenne meg meg csak, de nem kezdo szintu.Realista24 írta:Anelka mesterről, jót vagy semmit!15 évvel ezelőtt meg voltak Anelkak meg Owenek( ),szerintem James és Bale előbb Real szint mint ők.
Amúgy number1, Jamesre tekints úgy, mint egy kiegészítő játékos, és máris nem lesz bajod vele, az árát meg felejtsd el.
Mondom, ha kiegeszitoi szerepkor lesz jovoben akkor azt a szitut eltudom fogadni, de ebben nem hiszek 80 millio okom van ra.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a mostani szerepére tökéletes
de szívesebben néznék Benzema távollétében egy Alcacert
de szívesebben néznék Benzema távollétében egy Alcacert
Ha Benzema mögé tényleg csak B terv kell és ez a koncepció, akkor jövőre vissza kell térni arra, hogy vagy utánpótlásból megoldjuk (ők legalább motiváltak és a közönség is mögöttük áll), vagy egy öregedő de klasszis csatárt kell hozni (RvN volt ilyen nálunk, bár ő még nem volt annyira kint amikor jött, vagy Larsson volt a barcánál. Adebayor még talán aki a maga módján klasszisnak nevezhető és tűrte a másodhegedűs szerepet)
Etoo?
Etoo?