Chicharito - 14

Archívum
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Chicharito - 14

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 19., vasárnap 11:45

Kerlon írta:Amúgy garantálom, hogy már csak becsületből hajt, amúgy semmi kedve az egészhez, ezért sem örült túlzottan tegnap. Mindig is az akaratáról volt igazán híres és azt is bebizonyította. Párszor tényleg nyugodtan bedobhatta volna Carlo... Nagyon nem tetszett mikor érkezett, de azért bőven megmutatta, hogy miért szimpatikus ember és játékos.
A jövőjéért játszik, hogy valami értelmes csapat elvigye. El is fogja szerintem, már ha mondjuk egy inter annak számít. :D
Nem illik.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. április 19., vasárnap 11:36

Toti írta:én esküszöm nagyon bírom a gyereket. és kívánom neki, h vhol legyen meghatározó ember, de ne ilyen stoke, meg crystal palace szintű csapatban, hanem vmi komolyabban, komolyabb célokért küzdőben.

és az atletico ellen felőlem nyugodtan kezdhet. pláne ha se bale se benzema nem lesz.
Ugyanezt akartam leírni, a Wolfsburgban például jó helyen lenne (nem jártam utána a játékoskeretüknek, sorry), BL-ben is indulni fognak, és talán figyelték is már idén...minden jót neki, de azért még itt is van mit beleadnia még bő 1 hónapig. :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 19., vasárnap 11:34

Amúgy garantálom, hogy már csak becsületből hajt, amúgy semmi kedve az egészhez, ezért sem örült túlzottan tegnap. Mindig is az akaratáról volt igazán híres és azt is bebizonyította. Párszor tényleg nyugodtan bedobhatta volna Carlo... Nagyon nem tetszett mikor érkezett, de azért bőven megmutatta, hogy miért szimpatikus ember és játékos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 19., vasárnap 11:33

benzema bevethető lesz szerdán for sure.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 19., vasárnap 11:32

én esküszöm nagyon bírom a gyereket. és kívánom neki, h vhol legyen meghatározó ember, de ne ilyen stoke, meg crystal palace szintű csapatban, hanem vmi komolyabban, komolyabb célokért küzdőben.

és az atletico ellen felőlem nyugodtan kezdhet. pláne ha se bale se benzema nem lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 18., szombat 22:36

Galacticos írta:szerdán nem tudom hogy lesz e modric vagy bale.
ha nem lesznek akkor nálam isco modric helyén, james iscoén, és elöl chicha középen, benz meg a jobboson.
megérdemelné, és küzd, hajt és nem ismer elveszett labdát.
nem egy magas játékos de jól fejel, és tizenhatoson belül jobban is helyezkedik mint benzema úgyhogy én benyomnám őt kezdőnek szerdán.
Kezdőnek biztos nem raknám be, azért ahhoz kevés. De ha gól kell, akkor hozzá kell nyúlni és nem a rapper sráchoz.
Nem illik.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2015. április 18., szombat 22:34

Galacticos írta:szerdán nem tudom hogy lesz e modric vagy bale.
ha nem lesznek akkor nálam isco modric helyén, james iscoén, és elöl chicha középen, benz meg a jobboson.
nem egy magas játékos de jól fejel, és tizenhatoson belül jobban is helyezkedik mint benzema úgyhogy én benyomnám őt kezdőnek szerdán.
Hát ha minden kötél szorul, Jesé helyett én is őt raknám be. Nagyon hajt, meg szép volt a gólpassza is. Múlt héten is jó volt. Megérdemelné. Bár sajnálom, így Modric kiesésével nem lettem túl optimista, nem várok semmit a bl-től-
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. április 18., szombat 22:27

szerdán nem tudom hogy lesz e modric vagy bale.

Danderan
Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas

HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. április 18., szombat 22:04

Simán itt tarthatnánk Benzin mögé ha így tűri a padot és így tud kaparni a csapatért szerintem maradhatna...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 18., szombat 22:02

csabi* írta:reméljük tanít valamit a pónilónak
szép volt na :)
Jesé is elég sokat ült mellette még se vett át semmit se Chicha mentalitásából, amúgy megint le a kalappal előtte, hiányosságait bőven kompenzálja ezzel a hozzáállással
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 18., szombat 21:58

reméljük tanít valamit a pónilónak
szép volt na :)
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 18., szombat 21:56

nagyot küzdött.
:salute: :salute:

amit ott befutott, aztán ahogy letette cének, szép volt.

gareth bale azt rábaszta volna bele a kapusba. :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. március 30., hétfő 14:12

dzsi91 írta:Na mind1 legalább a Real tv-s gádzsit lekúrta :D ha másért nem,azért már megérte ez a madridi kiruccanás :D
?? :D Le vagyok maradva :x

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 30., hétfő 13:59

Van benne harciasság, de ezen a szinten sosem lesz top, nagyon megnézném a Bundesligában egy élcsapatban, sok sikert neki a következő szezonban! :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 30., hétfő 13:28

Biztos,hogy nagy reményekkel érkezett.Azért benzemát akármennyire szeressük,minden nyáron felmerül az eladása,ha van rá ok,ha nincs.Így sztem a mehikói szándékában állt kiszoítani a franciát a kezdőből,ami viccnek is rossz,de azért a lehetőséget megkaphatta volna... Így azért elég fos,hogy ott vagy a Real Madridnál valóra válthatnád az álmaid,de gyakorlatilag le se szarnak.Mondjuk az edzésmunkáját nem látjuk,simán benne van,hogy tényleg használhatatlan.Na mind1 legalább a Real tv-s gádzsit lekúrta :D ha másért nem,azért már megérte ez a madridi kiruccanás :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. március 29., vasárnap 10:46

Hernandez góljával Mexikó-Ecuador 1-0. Nem is csúnya gól...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. december 10., szerda 23:00

Jim írta:de szívesebben néznék Benzema távollétében egy Alcacert :D
Ő spanyol ugye? :lol: :lol: :lol:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 10., szerda 22:41

Realista24 írta:
15 évvel ezelőtt meg voltak Anelkak meg Owenek( :lol: :lol: :lol: ),szerintem James és Bale előbb Real szint mint ők.
Anelka mesterről, jót vagy semmit! :box:

Amúgy number1, Jamesre tekints úgy, mint egy kiegészítő játékos, és máris nem lesz bajod vele, az árát meg felejtsd el.
Ha csak kiegeszito lenne meg azt mondanam ok. De ahogy irtad a masik topicban is, azt a penzt elo kell teremteni,ezert nyomatni kell. Ez az egyik amivel nem tudok kiegyezni, de ha akkora spiler lenne meg meg csak, de nem kezdo szintu.
Mondom, ha kiegeszitoi szerepkor lesz jovoben akkor azt a szitut eltudom fogadni, de ebben nem hiszek 80 millio okom van ra.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. december 10., szerda 22:17

a mostani szerepére tökéletes
de szívesebben néznék Benzema távollétében egy Alcacert :D

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. december 10., szerda 11:53

Ha Benzema mögé tényleg csak B terv kell és ez a koncepció, akkor jövőre vissza kell térni arra, hogy vagy utánpótlásból megoldjuk (ők legalább motiváltak és a közönség is mögöttük áll), vagy egy öregedő de klasszis csatárt kell hozni (RvN volt ilyen nálunk, bár ő még nem volt annyira kint amikor jött, vagy Larsson volt a barcánál. Adebayor még talán aki a maga módján klasszisnak nevezhető és tűrte a másodhegedűs szerepet)
Etoo? :mrgreen:

Vissza: