Itt azt kell megérteni , hogy ezek a focisták már kissebb bajnokságban akkora egóval rendelkeznek mint amit sokunk még életében nem is látott. Akkor ezt tegyük Egy Ramos Céronaldo messi vagy hasonló szintre.
Nem megoldhato,hogy ekkora kaliberek szépen csendben tapsikoljanak a padról. El se kezdődött a szezon már a szerény háborús menekült modric 40 évesen elégedetlen a perceivel. És ez ha igaz ha nem folyamatos támadási felület a csapatnak baszogatják vele az edzőt stb.
Ezen a szinten 3 rossz meccs után a legnagyobb legendát a halálfaszára kívánja a nép amikor meg az edző egy ekkora kalibert kihagy a csapatból ugranak a patkányok a médiából és már jön a bullshit az összes sajtótájékoztatón vagy a kitalált cikkek az öltözőből stb.
Akkor van esély ilyen visszavonulós romantikához ha valaki időben észlel és nincs kedve már focizni mint Zidanenak.
Én annyira nemlátom a Ramos storyban a hűde elcseszte dolgot. Sérült volt egész szezonban aztán beraktuk ahogy felépült és ki is estünk a blből. Kövi szezont a psgben ugyanúgy sérülten töltötte és ugyanúgy beerőszakoltuk vona a fontos meccsekre és lehet nem nyerünk bl-t.
Elég megnézni a tavalyi elődöntőt ahol a godmodeban játszó rüdigert csontnélkül kirakta Carlo a visszavágóról mert militao bevethető lett. Pedig vele szerintem máshogy alakúlt volna a meccs.
Túl kényes téma már ez a visszavonulósdi ezen a szinten. Túl sok pénz túl nagy egók én már leszarom az ilyet a vezetőség időben észlelje mikor nemtud már valaki annyit adni, hogy megérje a fiatalokat jegelni az öreg miatt. Céronaldo esetében szerintem hibáztunk mert ő még 2 szezont lehozott volna azon a szinten de így utólag már kitizgat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams