Alvaro Morata - 21

Archívum
BlancoMark

Re: Alvaro Morata - 21

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 10., szombat 17:55

Ha igazak a hirek hogy ilyen egyszeruen eladtuk annak a csapatnak 70 millaert akik ahol tudnak ott szivatnak es ket eve a noname Martialert fizettek 50+30-at, akkor csalodott leszek. Lehetett volna meg kicsit huzni az angolokat par millaert. Foleg hogy Griezmann beintese utan Morata maradt kb az utolso mentsvaruk.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 10., szombat 17:27

Dehogy akarjuk Mayoral-al pótolni, lejárt a kölcsön Wolfsburgban így mindenképp visszajön. Mariano nem ment még sehova ha nem jön Mbappe akkor Benz-Mariano-Mayoral alternativák, ha jön a francia akkor meg Mariano távozik több játéklehetőségért, Mayoral meg vagy kiüli amit idén Mariano vagy megy ő is megint kölibe.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 10., szombat 17:13

Kerlon írta:Egy mayorallal akarjuk pótolni.. Bundesliga kieso csapatban nem volt jó... Akkor miért nem Marinoba fektetnek több bizalmat?
Ha Bappe nem jonne akkor en is Marianot tartanam meg. Megkaphatna Morata perceit az mar eleg sok. Ott lesz meg a kupa, + CR is keson fog bekapcsolodni....de csak akkor. Ha jon Bappe 4. szamunak esetleg elfer Mayoral.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 10., szombat 17:04

Kerlon írta:Egy mayorallal akarjuk pótolni.. Bundesliga kieso csapatban nem volt jó... Akkor miért nem Marinoba fektetnek több bizalmat?
Lehet, hogy jön Bappe, függetlenül attól, hogy miket mondanak a neten. Akkor meg bőven elég Mayoral.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 10., szombat 17:02

Egy mayorallal akarjuk pótolni.. Bundesliga kieso csapatban nem volt jó... Akkor miért nem Marinoba fektetnek több bizalmat?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2017. június 10., szombat 16:42

Nekem a visszatértésekor sem volt rossz érzésem vele kapcsoltban, de nem bánom, hogy megy. Ha még inkább kiteljesedne is a posztján sem lenne megfelelő szerintem a Realba, egyszerűen nem az a játékstílus. Azt azért nem gondoltam volna, amikor az első évét töltött itt, meg amikor a Juventusban tolta, hogy 70 milliókról fogunk beszélni. Emlékszem mekkora sültbolondnak gondoltuk a Juvét, hogy 20 milliót kifizet érte, erre mi lett... Persze sokat változott a világ is 3 év alatt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 10., szombat 13:52

BBeno írta:morata kivette a real madridot az insájáról. vagyis értitek na. :D a lényeg hogy eddig ott szerepelt a real most már nem.
Hülyeség. Ott van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 10., szombat 13:40

én is remélem hogy over 70 misi felett lesz az ár. a MU-t azért meglehet fejni ha úgyvan. ott sem nagyon számolják a pénzt.

közben már twitteréről is kivette a real madrid bejegyzést. - ha valakit érdekelnek ezek az összeesküvés elméletek - :D
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 10., szombat 13:37

MorataMartin írta:Sosem tudjuk meg igazán mire lenne képes, mert itt nem hagyjuk kiteljesesni.
Ez egyebkent valoban igaz, hogy Morata nalunk soha nem fog kiteljesedni, viszont ez egyaltalan nem Benzema "hibaja", sokkal inkabb Ronaldo miatt van igy. Nem csak hogy nem alkotnak jo parost, marmint Ronaldo es Morata, hanem szemmel lathatolag zavarjak egymast, konkretan ugyanazon a poszton jatszanak. Hogyha pedig valasztani kell egy par evig meg top Ronaldo es egy valamikor talan ki tudja milyen magas szintre eljuto Morata kozott, nem kerdes, hogy ki mellett teszem le a voksom. A padnal pedig egyertelmuen tobbet erdemel, ugyhogy egy 70 koruli osszeggel tenyleg mindenki jol jar.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 10., szombat 13:20

morata kivette a real madridot az insájáról. vagyis értitek na. :D a lényeg hogy eddig ott szerepelt a real most már nem.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 10., szombat 13:17

Morata kezdő lesz, ez szerintem fix. Nem fognak ennyi pénzért padra igazolni. Morata ráadásul pont illik is Mou elképzelésébe. Ibra poszt, annyi különbséggel, hogy Morata kicsivel többet fut.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 10., szombat 13:15

L.Miki írta:
ericco írta:Mourinho nem a rotálásáról híres.
A benz-higu kettősnél szépen fenn tudta tartani azt, hogy mindkettő közel azonos játék percet kapjon es formában is maradjanak.
Egyik meccsen Benzema jatszott, a masikon Higuain, majd par honap utan csodalkoztunk, hogy miert nem hajt egyik jatekos sem, mikor pontosan tudtak, hogy barmit is csinalnak, kovetkezo mecsen fixen a padon talaljak majd magukat, egy het mulva pedig megint jatszani fognak.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. június 10., szombat 13:11

ericco írta:
BBeno írta:szerintem morata és rashford elég hogy ketten rotálják egymást. morata lenne az elsőszámú,
Mourinho nem a rotálásáról híres.
A benz-higu kettősnél szépen fenn tudta tartani azt, hogy mindkettő közel azonos játék percet kapjon es formában is maradjanak.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 10., szombat 13:04

BBeno írta:szerintem morata és rashford elég hogy ketten rotálják egymást. morata lenne az elsőszámú,
Mourinho nem a rotálásáról híres.
Merci Zizou!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 10., szombat 12:58

Mikor egy Morata kaliberű játékos csapatot vált nem lehet biztos abban, hogy az új helyen többet fog játszani. Én Mouban sem érzem ezt az egészet, kap még egy vagy két évet, ha nem jön össze akkor új edző, új játékosok, új project. Szerintem 2-3 év múlva Mou visszamegy az Interbe, ha csak tényleg nem sikerül valami nagyot alkotnia a vörösökkel a BL-ben is.
Én egy kicsit sajnálom, hogy Morata elmegy, de láthattuk, kezdőként kevés (nem mintha Benzema minden meccsén villogott volna) volt néha . Neki akkor lenne itt helye ha se Benzema se CR nem lenne itt

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 10., szombat 12:55

szerintem morata és rashford elég hogy ketten rotálják egymást. morata lenne az elsőszámú,
talán a pénz miatt talán taktikai okokból de a lényeg hogy szerintem meglennének ott rashforddal.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. június 10., szombat 12:52

Sosem kapja/kapta meg a neki járó tiszteletet. Raúl óta a legjobb saját nevelésű csatár. Nem csak, hogy fontos gólokat szerezett eddigi pályafutása során, de az idén már szépen is termelt. Spanyol válogatott, Bajnokok Ligája győztes, olasz és spanyol bajnok szerintem ez már önmagában szép teljesítmény. Idén nagyon fontos gólokat is szerezett kezdőként beállva és csereként is amik nélkül nem lett volna spanyol bajnok csapat. Rúgott már gólt BL-döntőben, kupadöntőben és folytathatnám. Sosem tudjuk meg igazán mire lenne képes, mert itt nem hagyjuk kiteljesesni. Nem játszott a Bayern, az Atletico, vagy a Barcelona ellen sem. Így azért elég nehéz főleg, hogy Benzema semmivel nem volt jobb nála, így azért nehéz. Azonban sokkal jobban szeretem és sokkal hasznosabb mint Karim.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2017. június 10., szombat 12:47

ericco írta:Amúgy Morata nem elégedett az itteni játékperceivel, közben simán benne van a pakliban, hogy a MU-ben is padozni fog Rashford mögött.
Szerintem ez az ár függvénye. Ha 75 körül megy, akkor fix kezdő lesz, legalábbis addig, amíg nem floppol és kerül padra. De egy nagyobb átigazolási összeg garantált kezdőséget jelentene, és a 70 milliós nagyságrend már az. Ebben joggal bízik Morata.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 10., szombat 12:46

Amúgy Morata nem elégedett az itteni játékperceivel, közben simán benne van a pakliban, hogy a MU-ben is padozni fog Rashford mögött.
Merci Zizou!

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2017. június 10., szombat 12:44

wZoLee7 írta:Az a MU meg rohadt messze van a pl tol is, nem hogy a bl gyozelemtol. Moratat se ertem miert pont oda
Fizetés, MU történelme, BL, "hosszútávú projekt" és építkezés ígérete a jövőt illetően (amiben Morata hosszútávra kaphat szerepet egy vaskos összegű igazolással, lásd Pogba), Mourinho nem elég? Lehet, hogy jövőre még nem esik le semmi, de szerintem Morata joggal bízhat benne, hogy ott (mint amolyan "sztár" igazolás) több esélye lesz hosszútávon, mint itt. Ráadásul itt CR, Bale és Karim is előtte van a sorban a posztjára, ott meg Ibra, Rooney épp most fut ki. Én simán látom a rációt Morata szempontjából a MU-ban.

(Más kérdés, hogy én nem hiszem, hogy a MU fel tud támadni Mourinhoval és ezekkel a játékosokkal, mert kb. De Gea és Ibra volt klasszis náluk ebben a félévben, de még a sztárigazolás Pogba is csak ingadozót nyújtott idén. Morata sem hiszem, hogy kinövi magát a legnagyobbak közé, szóval szerintem ez MU projekt még eltart majd egy darabig, amíg újra top csapattá válnak, de attól még Morata szempontjából messze jobb opció, ott sokkal több esélye van érvényesülni, mint Madridban.)

Vissza: