Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Nicns kifogás. Ha 0-46 ról indulna szudi, is megkéne nyerje a meccset az amcsi brigád.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hat ugy mondjuk konnyu, ha tatum and1 buntijet nem szamoljak es 49 helyett 48 pont vanziro4vr írta: Dél-Szudán is on the rise.
Na most. Kb 6 tamadas es 3 perc utan
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Sztem wemby kinyitja a csapot es igabatesz mindenkit.
Palank korul meszarlas lesz, tamadasban meg kivul belul barmi jatszik, embertelen lesz, nincs pop, nincsenek balfasz irigy csapattarsak, akik korlatozzak vagy nem passzolnak neki direkt.
Shaq ota nem volt ennyire dominans ember, aki ennyire befolyasolta volna mindket oldalon a dolgokat.
Palank korul meszarlas lesz, tamadasban meg kivul belul barmi jatszik, embertelen lesz, nincs pop, nincsenek balfasz irigy csapattarsak, akik korlatozzak vagy nem passzolnak neki direkt.
Shaq ota nem volt ennyire dominans ember, aki ennyire befolyasolta volna mindket oldalon a dolgokat.
thereisonly1ronaldo
Kanada viszont elég komoly kis csapat lett. Egy magas még hiányzik onnan, de védő oldalon elit.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát, Gobertet tudjuk, hogy jó nagy duplanulla tud lenni, Fournier meg De Colo azt hittem már 2x visszavonultak, meg amúgy szerintem nem túl sokoldalú bagázs. Mint fociban, együtt valahogy nem néznek ki olyan jól. Szerintem egy német csapat elrakja őket ha találkoznak.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon semmi ez a francia csapat vagy csak ""altatnak""".. Wemby ufo számokat fog hozni de körülötte lócitrom.
Nem illik.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Jó clickbait a cím, Wemby vs Shai, erre kapom az arcomba a Brooks vs Camavinga párharcot.nmate írta: Franciaország - Kanada melegít most épp olimpiára. Wemby is ott van, de a Dort-SGA-RJB sem rossz.
- nmate
Franciaország - Kanada melegít most épp olimpiára. Wemby is ott van, de a Dort-SGA-RJB sem rossz.
Denverben vagy nagyot fejlődik idén Braun és Watson vagy cserélnek egy jót trade deadlineig, másképp annyi sem lesz mint tavaly. Viszont ha ebből valamelyik bejön, akkor Jokic mellett elég lehet döntőzni. Nem írnám le őket.
Rookiekből ez a Sheppard gyerek viszont nagy fogásnak tűnik Rocketsben benne van, hogy idén többre jutnak, mint azt ahogyan sokan várják. Sengun-Thompsonba én nagy upsideot látok és ha az irányító kölyökkel meglesz a kémia, akkor sima PO.
Rookiekből ez a Sheppard gyerek viszont nagy fogásnak tűnik Rocketsben benne van, hogy idén többre jutnak, mint azt ahogyan sokan várják. Sengun-Thompsonba én nagy upsideot látok és ha az irányító kölyökkel meglesz a kémia, akkor sima PO.
- hehetheoriginal
még jo, hogy igy mukodik a kosarlabda
sokat kell fejlődnie, ilyen alap pofonegyszeru dolgokban, hogy nem test mellett tartod a kezed vedekezesben, már csak hogy készenletben legyel vmi elpattano labdara is, meg sokszor "elalszik", nem latja az ellenfelek mozgasait, siman belepnek mogotte, meg probal menni az emberevel, mikozben jobb lenne valtani. ilyen dolgok, de ez mind tanulhato, es rutinna, mindennapossa fog fejlodni.
de terjunk vissza a témára 1 év mulva.
közben rwb jazz, de kivasaroljak es megy a nuggetsbe. nem lennék ellene, ha leesne egy gyűrű neki a végére, de sztem a denver soha nem lesz már döntős.
sokat kell fejlődnie, ilyen alap pofonegyszeru dolgokban, hogy nem test mellett tartod a kezed vedekezesben, már csak hogy készenletben legyel vmi elpattano labdara is, meg sokszor "elalszik", nem latja az ellenfelek mozgasait, siman belepnek mogotte, meg probal menni az emberevel, mikozben jobb lenne valtani. ilyen dolgok, de ez mind tanulhato, es rutinna, mindennapossa fog fejlodni.
de terjunk vissza a témára 1 év mulva.
közben rwb jazz, de kivasaroljak es megy a nuggetsbe. nem lennék ellene, ha leesne egy gyűrű neki a végére, de sztem a denver soha nem lesz már döntős.
thereisonly1ronaldo
- nmate
Jobban fest, ok.
Ha lesz 20 pont feletti meccse az NBA-ben, írok egy esszét a hehe eyetestről, hogy mekkora istencsászár.
Bár, lehet beszopom mert apuci majd tömi a sarokba a labdákat, Lakers - Detroit 73-109, Bronny 7/28 a sarokból, de legalább dobott 20-at
Ha lesz 20 pont feletti meccse az NBA-ben, írok egy esszét a hehe eyetestről, hogy mekkora istencsászár.
Bár, lehet beszopom mert apuci majd tömi a sarokba a labdákat, Lakers - Detroit 73-109, Bronny 7/28 a sarokból, de legalább dobott 20-at
- hehetheoriginal
amint beesett pár távoli, egyből más broni van a pályán az elmúlt 2 meccsen ugye...
thereisonly1ronaldo
- nmate
Tatumnak beesett egy "ingyen" bajnoki cím, aztán máris azt hiszi ő MJ
- hehetheoriginal
Mindenesetre tisztan latszik, hogy ki akinek van töke, van skill (lbj, ad, stef, de akar holiday pl), es ki az aki a béta, akar kepessegre, akar fejben (tatum lol, embid)
thereisonly1ronaldo
- nmate
Kicsit meglepte a szerbek tempója, nem igazán sikerült követni a labda járását. Aztán Kerr is váltott és akkor már kijött a tudáskülönbség.hehetheoriginal írta:nagyon kuka ez az ember. the process..
- hehetheoriginal
most nem menekült el, mint denverből szokott?nmate írta: Jokic vs Embiid live.
most kezdtem nézni, kihagyja a ziccert, aztan nem tudja elkapni a passzt, fullhomály triplából.
eltelt eddig 2,5 perc.
nagyon kuka ez az ember. the process..
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Szivbetegseg? Wtf.
Nyilvan akkor jatszhatna ugye
Fizikuma van.
Nem tudom te miket neztel eddig. Jobban dob, mint fater ennyi idosen, csak mondom.
Azt meg lehet tanulni, gyakorolni, mas dolga se lesz naphosszat.
Nyilvan akkor jatszhatna ugye
Fizikuma van.
Nem tudom te miket neztel eddig. Jobban dob, mint fater ennyi idosen, csak mondom.
Azt meg lehet tanulni, gyakorolni, mas dolga se lesz naphosszat.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Végülis tök mindegy hányadik helyen draftolták le, totál esélytelen a gyerek, pont te ne látnád ezt? Fizikuma nincs, dobni nem tud, szívbetegsége az van, egyéb kérdés?
Max. ha ő lesz Steve Rogers és belenyomnak valamilyen szérumot amitől megnő, megizmosodik, felerősödnek a képességei, akkor még lehet belőle valami.
Max. ha ő lesz Steve Rogers és belenyomnak valamilyen szérumot amitől megnő, megizmosodik, felerősödnek a képességei, akkor még lehet belőle valami.