Copa del Rey
- ateeemadrid
Re: Copa del Rey
A kupának úgyis csak akkor van értéke, ha a Barcán keresztül nyerjük meg, úgyhogy én nem bánom, hogy továbbmentek. Mondjuk egy meccsen talán több esélyünk lett volna.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én nem örülök neki.
Szerintem az a legjobb, ha minél tovább jut a csapat minden fronton, minél kevesebb erő befektetéssel, a lehető leggyengébb ellenfelek ellen.
Aztán az elődöntők/döntőkben már érezni fogják a tétet és talán nem kifáradva leszünk ott.
Viszont ha már az elején két nehéz meccsen oda kell tenni magukat az kihathat a BL-re is, mert előbb fáradnak el.
Ez nem valami lovagi torna és a becsületért focizunk. A legfontosabb, hogy végig bírjuk és címeket nyerjünk.
Én így látom.
Szerintem az a legjobb, ha minél tovább jut a csapat minden fronton, minél kevesebb erő befektetéssel, a lehető leggyengébb ellenfelek ellen.
Aztán az elődöntők/döntőkben már érezni fogják a tétet és talán nem kifáradva leszünk ott.
Viszont ha már az elején két nehéz meccsen oda kell tenni magukat az kihathat a BL-re is, mert előbb fáradnak el.
Ez nem valami lovagi torna és a becsületért focizunk. A legfontosabb, hogy végig bírjuk és címeket nyerjünk.
Én így látom.
petiamadridista írta:Mikor lesz ez a kis könnyed találkozó?
Jovo het es a 27edikei het.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Mikor lesz ez a kis könnyed találkozó?
van egy olyan érzésem, hogy ez a párharc mourinhos idős balhés lesz.
mindenesetre, amit olvasgattam szokás szerint le vagyunk nézve az esélyeket illetően a hungarokatalánok körében jóformán legtöbb komment az arról szólt, hogy minket akarnak elődöntőben.
mindenesetre, amit olvasgattam szokás szerint le vagyunk nézve az esélyeket illetően a hungarokatalánok körében jóformán legtöbb komment az arról szólt, hogy minket akarnak elődöntőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2019. február 1., péntek 13:48-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Meg lehet mutatni.flori írta:Barca ellen játszunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ez jó lesz
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A kovetkezo ellenfel a Barcelona.
Ha kiejtjuk oket, realis eselyunk lehet egy kupara. Amugyis, de az eselyeink nagyobbak lehetnek. Ket kemeny meccs es jok vagyunk!
Ha kiejtjuk oket, realis eselyunk lehet egy kupara. Amugyis, de az eselyeink nagyobbak lehetnek. Ket kemeny meccs es jok vagyunk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2019. február 1., péntek 13:45-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem a vedo vadlijaba beleakadt kicsit Messi laba, azert rugott foldbe. Mas kerdes, hogy ez meger-e egy tizit. Szerintem mi ilyenert lofaszt nem kapnank.Kerlon írta:Én ebből kajak nem tudom megítélni, hogy belerúgtak-e vagy sem ténylegesen.
Én ebből kajak nem tudom megítélni, hogy belerúgtak-e vagy sem ténylegesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem érted, itt egy okos kolléga megmondta, hogy jogos volt.BlancoMark írta:https://www.instagram.com/p/BtRnlUfnr7p ... pzbq25336z
Hogy lehet ennyire szarul hasznalni a Vart?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
csődöt mondtak. sokadjára.BlancoMark írta:https://www.instagram.com/p/BtRnlUfnr7p ... pzbq25336z
ezen a meccsen, csak 3 konkrét, de lehet 4 eset is volt.
(2 megadott büntető + 2 meg nem adott)
vegülis kompenzált mindenkit a spori.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
u16 májusig a sporiknak. a lényeg hogy nekik mindegy hogy van vagy nincs VAR akkor is csalnak a barcának.BlancoMark írta:https://www.instagram.com/p/BtRnlUfnr7p ... pzbq25336z
- ___Samy___
Egészen hihetetlen.BlancoMark írta:https://www.instagram.com/p/BtRnlUfnr7p ... pzbq25336z
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ígyvan triplázni triplázott már a United Bayern inter barca és mehet rá minden,hogy mi is fogunk az elkovetkezendő 20-30 évben.Arra minden évben meg van a lehetőség. Az 5 év 4 bl kicsit más tészta meg a bl tripla is
Amúgy meg addig amíg versenyben vagyunk nem is értem min megy az aggodalom.Attól,hogy jelenleg jobbak nálunk (ez azért nyilvánvaló) még simán kiejthetjük őket.
Én azért szeretném őket kapni most mert ha esetleg kiejtjük őket azért az elég komolyan boostolná a csapatot a bl-re.Önbizalom plusz azt a rettegett triplázást is ideje korán elmeresztenénk.Meg minél többet nyomjuk velük annál könnyebb rá állni a focijukra.Zsozénál pl annyi meccsünk volt ellenük,hogy egyszer csak elkezdtük őket rutinból verni.2012-13ban asszem 6ból 0szor vertek meg.(vagy talán a szuperkupa első meccse 3-2lett de azt is behúztuk a második meccsen)
Amúgy meg addig amíg versenyben vagyunk nem is értem min megy az aggodalom.Attól,hogy jelenleg jobbak nálunk (ez azért nyilvánvaló) még simán kiejthetjük őket.
Én azért szeretném őket kapni most mert ha esetleg kiejtjük őket azért az elég komolyan boostolná a csapatot a bl-re.Önbizalom plusz azt a rettegett triplázást is ideje korán elmeresztenénk.Meg minél többet nyomjuk velük annál könnyebb rá állni a focijukra.Zsozénál pl annyi meccsünk volt ellenük,hogy egyszer csak elkezdtük őket rutinból verni.2012-13ban asszem 6ból 0szor vertek meg.(vagy talán a szuperkupa első meccse 3-2lett de azt is behúztuk a második meccsen)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark