fiore írta:Amiket láttam már, és nem szerepel a listádon:
Game of thrones, Skins
Amiket nem láttam, de szerepel az elég tartalmas watchlistemen:
Black sails, Vikings, Spartacus, Supernatural, The last man on Earth, The 100
Hátha te is kedvet kapsz hozzájuk.
Supernatural-ból erősen ajánlom, hogy az első 5 évad után hagyd abba. Bár lehet nehéz lesz, mert addig egy b..szott jó sorozat, nekem kedvencem, de ott Kripke kiszállt, eredetileg is 5 évadra tervezte, így alkot egy kerek egészet a történet, itt még megvolt, hogy merre tart a sorozat, nem csak a hasukra csaptak aztán úgy írták.
Csak hát a rajongók miatt továbbvitték. Hadd ne mondjam milyen minőségben... Kb mintha a többi évadot én csináltam volna. Bár ez sem igaz, mert ilyen gyenge, önismétlő, drámázó valamit én tuti nem készítenék. Nem mondom, hogy nem volt egy egy erősebb rész, de ami elkap az első 5 évadban, a horrorisztikus vonal, a feszültség, majd a poénok, lazaság és zene.. na az 6-tól sehol nincs.... Igaz én még csak most kaszáltam 10x14-nél (egyelőre, mert úgyis megnézem majd
), de rég kellett volna. Mindig bíztam benne, hogy talán visszatalálnak, volt, hogy 3 rész egymás után a régi szép pillanatokat idézte, de aztán jött egy olyan hullagyenge rész, mintha amatőr rendezők első filmjét látnánk...
Jah és a 6. évadtól ami épp eszükbe jut azt írják az írók, mindenre hirtelen van megoldás, mert ők úgy akarják... kicsit komolytalan.. A karakterekről már nem is beszélve..
The 100-at meg nézzétek, hadd lehessen kibeszélni itt is