Sorozatok, TV műsorok
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Sorozatok, TV műsorok
na várjatok, CR7 = rajszeg? mondjátok, hogy nem
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Biztos van rá valami statisztika, vagy excel táblázat ami kihozza ezt.
- h3x0r
Par sorban meg tudnad indokolni?**CR7** írta: Empire (minden bizonnyal az év újonca)
- **CR7**
- Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
The Returned jó is!Sunsky írta:Nekem is kéne valami sorozat, mert The 100 második évadnak vége, Supernatural egyelőre fájó szívvel kasza, majd talán darálás szintjén lemegy a nosztalgia miatt, de ekkora lejtmenetet sorozatban még nem láttam. Maradt heti szinten The Flash (Arrow már rég kasza) és most ígéretesnek tűnik számomra a The Returned is így két rész után. Lehet nekiállok a 24-nek, ha nem találok valami mást.
The Wire, Orphan Black, Black Sails, Banshee
Empire (minden bizonnyal az év újonca), Breakout kings (a Szökés egyik írójától)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jeremy Clarkson megverte a producerét, aki kórházba került, majd kirúgták a Jeremyt GG
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
senki se nézi a csöcsök miatt a kaliforgiát, de alapjáraton mindenkinek az jut eszébe róla elsőnek.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ha valakinek bejön az a stílus, meg amiket leírt, akkor miért ne? Nekem pl. már csak azért is jó volt, hogy ezeket leírta, mert legalább tudom, hogy mostanában nem állok neki egyiknek sem, mert nem az én műfajom. De hát másnak meg pont ez tetszik.Boky írta:most te tényleg azt hiszed, hogy valakinek pont az "ajánlásaid" alapján jön meg a kedve egy sorozathoz?
Haveromtól is kérdezem, hogy nem e tud valami jó sorozatot, erre jön a válasz, hogy californication, mert tele van csöccsel... Hát mondom b..zd meg, ha melleket akarok nézegetni, akkor találok más műfajt, sorozatot pont nem az miatt választok.
Nekem is kéne valami sorozat, mert The 100 második évadnak vége, Supernatural egyelőre fájó szívvel kasza, majd talán darálás szintjén lemegy a nosztalgia miatt, de ekkora lejtmenetet sorozatban még nem láttam. Maradt heti szinten The Flash (Arrow már rég kasza) és most ígéretesnek tűnik számomra a The Returned is így két rész után. Lehet nekiállok a 24-nek, ha nem találok valami mást.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
hát nézd. nincs időm regényeket írni mivel 13-16 órákat dolgozok, illetve ez alapján simán belehet határolni hogy nagyjából azért miféle sorozatra lehet számítani. + trailer, és ez pont elég. Aki komolyabban utána akar olvasni mert érdeklődik utána annak ott a sorozatdzsánki.Boky írta:most te tényleg azt hiszed, hogy valakinek pont az "ajánlásaid" alapján jön meg a kedve egy sorozathoz?
Viszont a problémát értem, dw. nem leszek túlbuzgó geek.
- h3x0r
Vikings 3x5
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig a kiralyon mar az elejetol kezdve latszott, hogy csak a sajat erdeket nezni. Meg kellett nyerni a haborut, persze hogy jol jott Ragnar segitsege. Most mar nincs rajuk szuksege, szepen hatba is tamadja a vikingeket. Csar arra nem szamit, hogy Ragnarhoz csatlakozik Lagertha (ex)serege is. Mondjuk az a jarl meg kozbeszolhat, akivel az elozo reszben Kalf (Lagertha pasija) szovetseget kotott.
Na de az a gif
Az evad elejen egy kicsit lassu volt a felvezetes, mondjuk en daralva neztem, szoval annyira nem tunt fel. De a lenyeg, hogy kezd ujra beindulni a sorozat.Boky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez már lényegesen jobb volt. mo' ragnar, no problem
aslaug mekkora egy kurva, gyorsan lefekszem ragnarral, hátha terhes lettem a vándortól, így talán szét tudom magam hazudni. ragnar nem ette meg
buzi kis angolok, azt nem hittem volna, hogy a király is ekkora geci lesz, hogy így átveri ragnarékat a palánkon. remélem ragnar bejelenti egy blood eaglere a szezon végén (valszeg nem így lesz).
és a rész legjobb jelenete ezen úgy meglepődtem, majdnem én is dobtam egy hasonlót a székemből
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig a kiralyon mar az elejetol kezdve latszott, hogy csak a sajat erdeket nezni. Meg kellett nyerni a haborut, persze hogy jol jott Ragnar segitsege. Most mar nincs rajuk szuksege, szepen hatba is tamadja a vikingeket. Csar arra nem szamit, hogy Ragnarhoz csatlakozik Lagertha (ex)serege is. Mondjuk az a jarl meg kozbeszolhat, akivel az elozo reszben Kalf (Lagertha pasija) szovetseget kotott.
Na de az a gif
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Kiegészíteném azzal, hogy mivel minisorozat, egy hétvége alatt simán meg lehet nézni.messideco írta:Olthatatlan
Ha valaki keres minisorozatot, itt van ez, HBO-s sorozatról van szó, lengyel-cseh produkció, és a 68-69-es csehszlovák eseményeket mutatja be rendkívül hatásos módon, dokumentalista jelleggel. Három 1 órás részből áll, megéri megnézni
"And my heart will leave you never."
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mondjuk a wilfred pont felkeltette az érdeklődésemBoky írta:most te tényleg azt hiszed, hogy valakinek pont az "ajánlásaid" alapján jön meg a kedve egy sorozathoz?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Orosznak még volt 2-3 jó poénja de egyébként nagyon gyenge volt az egész. Ez a Szikra László amilyen jól indította annyira szar lett a végére.Az első Showder Klubot nézte valaki? Orosz Györgyöt rég bírom, az újonc Szikra Lászlón könnyesre nevettem magam. Jó nyitány volt szvsz.
Trabarna lófütty, elfogytak a motorhangok.
Rekopnál meg 3 sör után jobbat nyomok, brutálisan erőltetett a csávó.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szulejmán :Đ :ĐMarky írta:ha már itt tartunk, tudtok valami gány sorozatot, ami barátnő mellé ajánlott, hogy 10 perc után már háttal legyek a kijelzőnek? eddig a paranormal activityket használtam erre, de már irritálnak a zajok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ha már itt tartunk, tudtok valami gány sorozatot, ami barátnő mellé ajánlott, hogy 10 perc után már háttal legyek a kijelzőnek? eddig a paranormal activityket használtam erre, de már irritálnak a zajok
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
most te tényleg azt hiszed, hogy valakinek pont az "ajánlásaid" alapján jön meg a kedve egy sorozathoz?
- Norbii
fuuuuu. pont tegnap írtam.
Ha 20perces kell akkor mindenképp törtetők, wilfred, workaholics, californication, community közül válasz valamelyiket.
Wilfred filozofálós, dark comedy.
Workaholics 3srác egy melóhelyen egy házban, szarásig poénokkal, kretén helyzetek.
Californication. Kalifornia, csöcsök, dugás, néhol komoly dráma
Törtetők egy srácról szól aki szinész, na megahaverjairól. vicces, nagyon vicces, de tud komoly is lenni
Community pár srácférfi,lánynő visszatér az egyetemre xy ok miatt, teli van popkult poénnal.
Röviden ennyi. trailer alapján betudod határolni hogy akarod e v nem. Ezek ált 20-25 perces sorozatok.
mondjuk ha nekem gfel kéne nézni sorozatot az egyértelműen a chuck lenne. Igaz ez 40 perces, de garantált hogy érdemes az adott személy párjával nézni. Telis tele van jó indie/alter zenével. A karakter gárda eszméletlenül szerethető, és folyamatosan reménykedsz hogy az a két adott személy összejjön. Remek akció/dráma sorozat. https://www.youtube.com/watch?v=0j3smTyJ_dE
Ha 20perces kell akkor mindenképp törtetők, wilfred, workaholics, californication, community közül válasz valamelyiket.
Wilfred filozofálós, dark comedy.
Workaholics 3srác egy melóhelyen egy házban, szarásig poénokkal, kretén helyzetek.
Californication. Kalifornia, csöcsök, dugás, néhol komoly dráma
Törtetők egy srácról szól aki szinész, na megahaverjairól. vicces, nagyon vicces, de tud komoly is lenni
Community pár srácférfi,lánynő visszatér az egyetemre xy ok miatt, teli van popkult poénnal.
Röviden ennyi. trailer alapján betudod határolni hogy akarod e v nem. Ezek ált 20-25 perces sorozatok.
mondjuk ha nekem gfel kéne nézni sorozatot az egyértelműen a chuck lenne. Igaz ez 40 perces, de garantált hogy érdemes az adott személy párjával nézni. Telis tele van jó indie/alter zenével. A karakter gárda eszméletlenül szerethető, és folyamatosan reménykedsz hogy az a két adott személy összejjön. Remek akció/dráma sorozat. https://www.youtube.com/watch?v=0j3smTyJ_dE
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ez ilyen elv dolog. Előbb a könyv, aztán a mozgóképcsabi* írta:szerintem, nyugodtan kezdj bele a sorozatba, az hamarabb véget ér majd és ugyan az a végkifejlet lesz, mint amit martin a könyvnek szán.
az utolsó könyv(ek)re meg várhatsz majd évekig
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
- Várható volt, hogy a mostani Flash rész kicsit gyengébb lesz mint az előző, de azért elég jól csavarták meg a dolgokat.
- iZombie pedig egész jó. Van benne potenciál, viszont remélem nem fogják sokáig húzni, mert felesleges 4-5 évadosra készíteni ezt a sorozatot.
- iZombie pedig egész jó. Van benne potenciál, viszont remélem nem fogják sokáig húzni, mert felesleges 4-5 évadosra készíteni ezt a sorozatot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots